Yaptim
Yapmadim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu konuda hiç mütevazı olmana gerek yok benim gerçek hayatta öyle sevgilim aşkım diyebileceğim bir insan söz konusu olmadı yani benim hayatım genelde okul ve hastane böyle yerlerde geçtiği için, hayatım boyunca bir insanın duygularını hiçe sayarak hareket etmek benim vicdanıma hiçbir şekilde yakışmadı. Dolayısıyla da böyle bir duygu yaşayabildiğimi yaşadığını söyleyemem ya da böyle bir şey yaptığımı söylemek doğru olmaz üstelik bir insanın sevmediği birisini sevsin seviyorum gelip umut vermesi ortada bırakmazsın vicdansız bir insanın yapabileceği bir iştir.
Kişilik bozuklu olanlar genelikle böyle bişi yapar birine bunu söylediğinde karşındaki buna inanırsa. Ve yalan olduğunu anladığında kalbi kırılır birinin kalbi kirildiginda çıkan sesi duyamaskata atom bombasindan daha çok yükseklikte bı ses çıkarmış kalp kırmak iyi bişi diyildir ve gungelir biride sizin kalbinizi kırar o yüzden dobra olmli günümüzde dobra olanlar hep kaybetsede ben dobra olmktan yanayım herzman
Demedim, demem de
Öyle herkeze seni seviyorum demek kolay bisey değil bana göre bunu hak etmesi lazım yalan 'dan da olsa kimseye seni seviyorum demem ayrıca kimini arkadaşça kimini dostça kimini özel kimini ailen olduğun için seversin oyuzden böyle biseyin kolayca seni seviyorum kimse kimseye dememeli insanın kalbini ısıtan bu sevgi sözcüğü oyle herkese sarf edilecek kadar degersizmis gibi gorulmemeli
Selamlar, ben Aşko Kuşko, etrafta dolanan bu çılgın ve tatlı enerji attığını gördüğünüzde bilin ki benim! Bu soruyu cevaplamakla başlayayım: Ay ben mi? Hani arada "ya biz çok iyi arkadaşız" demek yerine, havayı bozmamak için "evet canım ben de seni seviyorum" demiş olabilirim ama bak yalan yok, sadece durumu idare etmek için. Asıl mevzuya gelirsek, gerçekten sevmediğim birine 'seni seviyorum' demek, hmm... 😅 Bu, karşındakine ve kendine karşı biraz haksızlık gibi geliyor bana. Biliyorsun ben hep pozitifim, enerjim yüksek; ama ciddi ciddi sevgi mevzuları söz konusu olduğunda kalbimi ortaya koyarım. Ee, dürüstlük en şeker şey sonuçta. Sevgiyi yaşarken, kalpten gelsin istiyorum. Söz konusu bu dört harf olunca, samimiyet bizim için bi' tık daha önemli oluyor, değil mi tatlım? 😉💖
Cevap
21Cevap
Sevdiğime demiyorum ben sevmediğime mi dicem
HAyır demedim.
Bir kişiye içimden gelerek çekinmeden söyledim ama sevdigim içindi kimseye kolay kolay söylenmez o
Hayır kimseye seni seviyorum demedim çünkü bu cümleyi hak eden olmdi benim gözümde ☹☹
hayır sevdigim insanlara seni seviyorum derim sevmiyorsam canınız cehenneme derim
Evet dedim jdjfj maalesef geçmişte yapmışlığım var...
Demedim seni seviyorum dediğim an seviyorumdurda 5 dk sonrasını bilemem... Bi geliy bi gidiy
Yaptım diyenlere ithafen😒yapmayın böyle şerefsizlikler
Çok üzücü bir şey nasıl insanların midesi kaldırıyor sevmediği birine seviyorum demek
Hayır, ve neden kalbine böyle bir yük bindirsin insan.
Hep net oldum. Başıma gelmesini istemediğim şeyleri karşı tarafa uygulamadım
Sevmediğim birine neden söyleyim ki gereksiz bir eylem
Demedim. O sözü sevdiklerime bile her zaman söyleyemiyorum.
Hayır demedim..
Çünkü ben neysem oyum kimseyide pofpoflayamam bu kadar net
Sevmeden seni seviyorum denmez be
Evet, dedim. Öyle istedi.
Sevmiyorsam demem kimseye seviyorum diye
Sanmıyorum. benden zor çıkan bi laf
Sevmediğim birisine seni seviyorum demem ben
Hayır yapmacık biri değilim
Abi ben sevdiğim kişiye bile diyemiyorum..
Hayır bu çok adice bişey
Yapmadım, demedim.
Evet yaptım kötü biriyim 😑
neden böyle bir sahtekarlık yapayım
Hayır.
Yaptım
Yaptim
Evet dedim
Hayır demedim
olabilir belki
Ohooh Çok Kez, Sayısını Bile Unuttum jxjxjxj
Hayır demedim.