Normalde böyle şeyleri sevmem ama bende yapmıştım. Aşk anlamında değilde, kendisini yalaka olarak gördüğüm halde yalandan onu sevdiğimi söylediğim birisi olmuştu. Sonrasında ise benden soğusun diye başkasını benmişim gibi göstermiştim 😃 Amacıma ulaştım kurtuldum 🤣 Neysee, daha önce birini sevmediğin halde seviyorum dedin mi?
Daha önce birini sevmediğin halde seviyorum dediğin oldu mu?
Sevdiğim halde 'sevmiyorum' dediğim olur da sevmediğim halde 'seviyorum' dediğim olmaz. O kadar zor kullandığım bir kelime olur kendileri.😃 Birine seviyorum dediysem şüphesi olmasın..))
Aşk anlamında asla yapmadım yapmam da, çünkü cidden o kötü bir şey ama arkadaşlık olarak falan sevmediğim kişi ile konuşmak durumunda falan kaldiysam da kötü de davranmam tabi yine de sevdiğimi de demem.
Hayatımızın sonuna kadar yalnız kalacağımız bilinse bile öyle bir şeyin söylenmemesi gerekiyor. Yalnızız diye kendimiz üzülebiliriz ama karşıdaki insan sevdi diye üzülemez bence.
Sevmediğim hiç kimseye seviyorum demem. Hissetmem gerek, kalbimin hızlı hızlı çarpması, küt küt atması gerek. Seni seviyorum o kadar basit bir kelime değil...