🌸 Hiç sevmediğiniz birine seviyormuş gibi davrandınız mı?

🌸 Hiç sevmediğiniz birine seviyormuş gibi davrandınız mı?

hayır ben hiç sevmediğim birine seviyormuş gibi davranmadım hiç bir zaman ve davranmam da yani bir kişiyi seviyorsam gerçekten severim ve bunu ona söylerim her fırsatta ama sevmiyorsam da yine açık sözlü olurum ve sevmiyorum diye derim. çünkü rol yapmak başkalarının duygusu ile oynamak demektir ve ben başkasının duyguları ile oynayan birisi değilim. bu yüzden de daha önce sevmediğim birine seviyorum demedim ya da seviyormuş gibi davranmadım.
Yer yer böyle yaptığım olur. Özellikle 28 yıllık sınıf arkadaşımı sevmediğim halde seviyormuş gibi yaparım. İçimde o kadar tuhaf bir his var ki, Başak erkeği olarak Terazi kızına karşı onu düşman olarak görüyorum.
Şu kadarını söyliyim istesemde yapamam çünkü bir insanı sevdiğimde bunu hersekilde belli ederim yüzüme dilime yansir aynı şekilde sevmediğim birinede öyle en en önemlisi de sevmediğim bir insana hayatta tahammmul edemem varligi , resmi , herşeyi beni rahatsız eder
Karşımda sevmediğim birisi varsa onu seviyormuş gibi maalesef yapamıyorum çok açık ve net belli ediyorum laflar sokuyorum bunun doğru olduğunu düşünmüyorum ama engel de olamıyorum Bir de birini sevmiyorsam muhakkak o kişi de bir şey vardır
Cevap
33Cevap
Benlik şeyler değil. -muş gibi yapamam. Ya seviyorumdur ya da sevmiyorumdur, ortası da yok bu işin
Mış, muş gibi saçma sapan şeyler yapmam. Sevmediğim kişi veya kişiler çevremde barınamaz.
Böyle oyunlar içerisine girmem ben genel olarak ama karşımdaki insan beni ve karakterimi hafife alacak nitelikte davranışlar sergilediği için ipliğini pazara çıkarmak ve bana yaptığı saygısızlığı ödetmek için yapmıştım, yalana gerek yok. Sonra da bunu yüzüne söyledim zaten. Keyifli günler..
yok asla ya. kimseye bu kötülüğü yapamam, hatta ondan ziyade kendime bu kötülüğü yapmam. hayat kısa bir de yalan ilişkilerle uğraşamam
Sevmiyorsam, hoşlanmıyorsam uygun bir şekilde bitiririm. Kimseyle oyun oynamam
Hayır davranmadim. Kimse de davranmasın. Bu işler ciddi konular duygularla oyun olmaz.
Hayır hiç yapmadım. Yapmak da anlamsız zaten, oyuncu muyum ben? 😂
Hayır, yapmadım yapamamda çünkü sevgi benim gözümde o kadar basit olmamalıdır bir insana gerçekten o hissi beslemeden seni seviyorum denmez denmemeli..
Asla yapmam. insanların duygularıyla oynamak bana kendimi çok kötü hissettirir. Net , gerçekçi ve açık sözlü biriyimdir. Sevmiyorsan derim seviyorsam derim
Aşk anlamında hayır
Hatta biraz memesini sıkıp oynaşıp atma imkanım bile olmuştu... Ama yapmadin elin kızına
Sevmediğim birisine seviyor gibi davranma ihtimalim çok çok düşük. Seviyor gibi davranmam ama sevmediğimi de belli etmem
Oyle bir sey yapamam asla. Ancak is yerimde sevmedigim insanlarla konustugum oldu mecburiyetten
hayır yapmacık olmaktan nefret ederim.
kişi ya siyah ya da beyaz olmalı gri değil.
Hayır ama sonradan düşündüğüm olmuştur, bu kişiyi gerçekten sevdin mi diye ve sonra dönüp dedim ki "it's not a lie, if you believe it"
Ruhsal boşluğumu doldurmak için yaptım öyle bir hata.
Seviyormuş gibi davrandım zaman geçtikçe de sevdim tabii çoktan tarihe karıştı
Asla yapmadım. Neden birinin duygularıyla oynayım ki. Çok iğrenç bir şey bence.
Hiç davranmadim. hissetmediğim hiç bir duyguyu gostermedim
Evet ama sonrasinda bin pisman olmusdum basima bela oldu
Bi düşündüm de yok yapmadım yapmacıklık bana göre değil.
Sevmiyorsam sevmiyorum demektir, ihtimal bile olsa kimseyi oyalayıp yalan söylemem.
Davranmadım. Kendime yapılmasını istenediğim bir şeyi, kimseye yapmam.
maalesef yapmak zorunda kaldığım için yaptım😒çok iğrenç bir duygu
evet... hayatı boyunca herkes en az bir kere yapmıştır
Babamı öyle sevmeye çalıştım ama olmadı ona anlayacağı dilden konuşman gerekirmiş
Hayır ama sevdiğim halde sevmiyormuş gibi davrandığım oldu.
Davranmadım seversem sevdiğimi gösteririm sevmiyorsam bir şey demem ama soğuk olurum
Yapanlara şahit oldumda kendim yapmadım kimsenin gururuyla sevgisiyle oynamam
Evet. Halayda sevmediğim komşumla halay çektiydim.
Hayır, yapmadım. Bunu beceremem zaten.
Çokkk. İnsanların anlık karalarla bana yaklaşması ve benim kalplerini kırmamak için ses çıkarmamam ooo
karşımdaki kırılmasın üzülmesin diye denemiştim ama sevmeyince olmuyor yapan nasıl yapabiliyor nasıl midesi kaldırıyor sormak lazım
O yetmedi bide evlendim
Ciddi misinnnnn?
@Kendi_Halinde03 son derece
Hayırlısı olsun hakkınızda
@GGwrRespectGG ince meseleler teşekkürler
@Berkay03_ oda oldu merak etme
@Berkay03_ Allah senin de belanı verecek
@Berkay03_ bilip bilmeden mal mal konuşma
@Berkay03_ yaaa havleeee boş konuşma beyni olmayan birine laf anlatamam git bi beyin nakli yaptır Allah’ın ergeni
Kimsenin travması olmadım.
Karşı tarafı kırmamak için davrandığım oldu.
yaptım yapıyorum ama aşk ilişkilerinde değil
Sanırım ortaokul 5. Sınıfta yaptım böyle bir şeyi
Hayır zaten istesem de rol yapmayı beceremem.
Hayır. Hiç kimsenin duygularıyla oynamam.
İşim düşerse mecbur :D
Evet öyle yapmam gerekiyordu
Davranmadım beceremem.
yoo ben selam bile vermem
Ben davrandım çünkü malım ŞWLSİWÖFEŞGĞW
Yapamam ki belli olur yanı
Hayır bana göre değil
Ben bunu yapamam. Bana da karşımdakine de eziyet..
Olmuştu böyle bir hatam ama artık büyüdüm
Evet bir tanidigimin tanıdığına of off
Hayır tabiki niye zamanımı bunu harcıyayım
Hayır sevdiysem sevmişimdir
hayır erkek miyim öyle bi şey yapayım
hayır mış muş gibi yapamam ben
Hayır kendimide karşımdakini de kandırmak olur bu
Yapmışlığım var.
Rol yapamam ben
Ewet..
Davranmadim
Yok yapamam ben öyle şeyler