Sevgilimi en yakın arkadaşımdan kıskanıyorum. Arkadaşım sanki sürekli bizimle takılmak istiyor neden?

Onları ilk zamanlardan tanıştırdım. telefon numaraları birbirinde kayıtlı ben söylediğim için ikisi de kaydetti. İkisi de bana ulaşamayınca birbirlerini ararlar ve mutlaka da haber ederler bunu bana. Arkadaşımla tartıştım ve ben arkadaşımın numarasını vs sildim sevgilim de sildi birkaç gün sonra arkadaşım da beni sildi pp vs görünmüyordu. Sevgilime kaydetmesini istedim onu da silmiş mi diye ama silmemisti. Sevgilim geri sildi tabi. Bir ay sonra arkadaşim aradı ve aramızın artık eskisi olamacağını diyerek barıştım. Arkadaşım beni aslında hiç silmediğini sadece pp vs gizlediğini söyledi. Ama barıştıktan sonra huylanmaya başladım sevgililer gününden birkaç gün önce bize davet ettim ve sevgilime hediye bakıyordum bunu mu alsam dedim o da erkeklere değmez dedi ama sevgilimin bana sürekli hediye aldığını biliyor yani kişiliğini de. neyse sevgililer gününe kadar hep kargom yetişir mi diye konuştuk durduk biliyor yani o gün buluşacağımızı. Tam sevgililer gününden bir gün önce gece yazdı yarın hastaneye gidelim mi oralar karışık ben gitmedim dedi. üstelik ne zaman bize oturmaya çağıracak olsam ya misafir var ya dişarda oluyor ki normalde benle buluştuğu arkadaşı ile dışarı çıkıp bana haber etmemiş ama hastaneye beni akıl edip çağırdı bende yarım sevgililer günü olduğunu ve sevgilimle buluşacağımı fakat randevusu Ögleden sonra ise götürebiliriz dedim ( çünkü 2.30 da benim de randevum vardı) o da öyleyse ben giderim X kişisi varsa hiç gelmeyeyim dedi. Bende tamam o zaman dedim ama o da sonra benim randevu da öğleden sonra 1.30 dedi açıkçaaı benim randevum ile arasında saat farkı var diye tekrar davet etmedim. Neyse konuşurken konuşurken en sonunda işim olmasa bende gelirdim dedi ama o gün özel gün yani davet etmedim ben zaten. Ertesi gün de hastaneden çıkar çıkmaz hemen eve gitmesi gerektiğini kuzeninin geleceğini ve kardeşinin de otobüs kartını aldığını söyledi bende davet etmedim götürelim diye çünkü özel bir gün 10 dk'lık yeri de yürümek zor değil. Ama ona istersen kartımı vereyim dedim istemedi. Sonra saat 1 de aradı ve hastaneye geldiniz mi geldiyseniz bir göreyim dedi bende hayır daha gelmeyiz dedim o da işinin bittiğini eve gideceğini dedi. onu evine götürmemiz için mi yaptı bizimle beraber olmak istedi? Sevgilim de istersen arkadaşını eve götürelim dedi bende hayır ev uzak değil kendi gider bugün ikimizin ve benim de vaktim dar bize bel bağlamasın dedim. Üstelik arkadaşim ile barışınca geri onu kaydettim ama sevgilim kaydetmedi ben demeden kaydetmdz ama arkadaşım bir kere bana ulaşamayınca onu aradı ( onunla beraber olduğumu bildiği için) numaraaı kayıtlı değildi ama ondan sonraki buluşmasa dkm olmadığı için sevgilimden arayım dedim baktım kaydetmiş ama arama veya mesajlaşma olmamış bende neden haber etmedin dedim o da özür diledi sana ulaşmak için kaydettim dedi. Ve geri sildi. Bazen sevgilim de belki eski samimiyeti kurmak istiyoedur çagıralım diyor. Bende başbaşa buluşmak istediğimi söyledim ve bir daha onun konusu açılmadı

Sevgilimi en yakın arkadaşımdan kıskanıyorum. Arkadaşım sanki sürekli bizimle takılmak istiyor neden?