Her şey yalan mıydı?

Onu tanıdığım ilk andan itibaren tertemiz duygularla bağlandım ben. Birlikteydik ama beni sevmiyordu ve bunu sık sık dile getiriyordu. Aynı zamanda ayrılmıyor, biri benimle ilgilenecek olsa hemen "sen benimsin" gibi sözlerle beni sahiplenip duruma bozuluyordu. Onunla birlikte olduğum süreç ve sonrası da dahil, kimseye ona baktığım gibi bakmadım, ona olan hislerim gibi yaklaşmadım. Kimseyle konuşmadım, tanışmak isteyenleri de reddettim. Ben daima ona sadık oldum. Ama o 5 yıl boyunca beni her fırsatta aldattı, birlikte olmamıza rağmen yapıyordu bunu. Sosyal medya üzerinden türlü kızlarla konuşup, aynı zamanda çoğuna beni kötülüyordu. Bu süreçte ben çok yıprandım, çok ağır şeyler yaşadım. Zaten hayatla tek başıma mücadele etmeye çabalayan biriyim ve yanı sıra ilişkim boyunca yaşadıklarım hem psikolojik, hem de mental dengemi bozmuştu. Sonra terketti beni, olmaması gereken bir şekilde kavga ettik ve beni hayatından da kovarak askere gitti, geri döndüğünde beni artık orada görmek istemediğini söyledi.
Dediği gibi de yaptım, çıktım hayatından. Ben o boşluktayken yakın bir arkadaşı bana yanaşmaya başladı. Her ne kadar istemeyip reddetsem de bunun yanlış olmadığı ve onun nasıl olsa artık hayatımda olmadığı şeklinde beni manipüle etti. O anlarımda sağlıklı düşünemediğim için bilinçsizce kabul ettim. Bir yandan da belki unuturum diyordum içimden. Bu işi gereği şehir dışına gitmeliydi zaten pek vakit geçirmedik. 3-4 haftalık görüşmemizde toplasan en fazla birkaç günü yanımdaydı. Ben daha fazla katlanamadım. 1 ay sonunda sevgilim de askerden döndü ve bana karşı tüm hisleri değişmişti. Benim değerimi anladığını ve beni ne kadar çok sevdiğini anlattı. Ben de ona geçirdiğimiz yıllar ve bu süreçte yaşadıklarımı anlattım. O yokken olan bir hayaydı. Kopukluk yaşadık ama ardından pişmanlığımı görerek beni anladığını söyledi, sevgimize tutunup yeniden yeşereceğimize inandırdı. Öyle bakıyordu ki gözlerime, en büyük nimetime kavuşmuştum sanki.
Güncellemeler
+1 yıl
Yıllarca dilediğim şey gerçek olmuştu. Ama o adi pislik bunu çekemedi ve sevgilimle aramıza girmek için olmayan yalanlar uydurdu. Her şeyin karşılıklı olup onunla yattığım gibi şeyler söyledi.
Güncellemeler
+1 yıl
Başta sevgilim inanmasa da zamanla o ihtimali düşündü. Biz yeni bir hayat kurmaya çalıştıkça bunu sorun etti ve benden ayrıldı. Bu kadar çabuk mu bitti aşkı sevgisi?
Her şey yalan mıydı?