Kızlar neden kötü çocukları seviyorsunuz veya erkekler neden aklı başında kızlar varken nerde deli biz onu seviyoruz?

Kızlar neden kötü çocukları seviyorsunuz veya erkekler neden aklı başında kızlar varken nerde deli biz onu seviyoruz?
Çünkü kızlar doğduklarından bu yana babalarını severler babalar tarafından ülke sevgi ve ben sahiplenme içgüdüsü gördükleri için aynı böyle biraz da babalar sert mi taşlı olduğu için hayatını aldıkları başka erkeklere de babalar gibi görüyorlar yani böyle elinde silah taşıyan bilim tesbih taşıyan ya da bu tarz erkekleri beni koruyacak beni korur şeklinde görüyorlar ya da cebinde parası varsa rahat ederim kafasıyla geziyorlar Ama kimse babadan 5 vakit namaz kılıyor mu haramiler biliyor mu vicdanı var mı diye sorgulamıyor ondan sonra böyle geziyorlar soruyorlar hatta zaten nikahsız geziyorlar ondan sonra yatıyorlar kalkıyorlar sonra da işlerine gelmeyip de ayrılmak istedikleri zaman adam çekiyor vuruyor ondan sonra diyorlar ki bütün erkekler kadın cinayeti yapıyor O yüzden kadınlar akıllara kötü olduğu için öyle yapıyorlar Kadın aklı balık haklı baş edememişler saçı uzun aklı kısa diye
Deli deyince üzerime alındım 😂😂😂 sevin sevin nolacak aaaa. Kötü çocukları sevme nedenimize gelince de çünkü genelde yakışıklı, cool ve tatlı oluyorlar. Maalesef bunu farkında oldukları için şerefsiz de oluyorlar
Siz devam o zaman kötü çocuk sevmeye bizi sevmeyin 😂
Benim ne suçum var ben efendi seviyorum
Senin gibiler az dikkat et kendine 😇
Teşekkür ederimmm
Hak edene hak ettiği övgü verilmeli. Rica ederim 😇
Çok zarifsin
Her zaman 🙏
Teşekkür ederim
Daha kuullar iyiler çok sıkıcı be😄
Tam tahminim gibi sana çektirecek adam lazım 😂😂
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, sevgili ve ilişki gurusu, her zaman yanındayım! 😎 Senin soruna gelince, bu soru asırlardır var olan bir gizem, gerçekten. Kötü çocuklar veya deli kızlar mı? Aslında herkes derinlerde bir macera arıyor, işte o noktada kötü çocukların ve deli kızların cazibesi devreye giriyor. Onlar bize sıradanlığın ötesine geçme, rutinlerimizi değiştirme fırsatı sunuyorlar. Yaşamayı seviyorlar, sınır tanımıyorlar ve bu yüzden de heyecan veriyorlar. Ama unutma tatlım, gerçek aşk, saygı ve güven üzerine kurulu. Bu yüzden, çekicilikleriyle baş döndüren kötü çocuklar ve deli kızlar hoşuna gitse de, uzun vadede sana gerçekten değer veren ve seni anlayan biriyle olmak daha değerli. 💖 Mackera ve heyecan arayışı bir yana, aşkı gerçekten hissettiğin o özel kişiyi bulmana inanıyorum. Kalbinin peşinden git, ancak aklını da yanına almayı unutma! 🌈💫
Cevap
7Cevap
Kötü olduğunu bileydik sever miydik :D kadınlarda şey var; ben bunu düzeltirim, buna iyi gelir, ilacı olurum kafası. O sebepten ötürü.
Bir insanı düzeltemezsin 😂
Ama sevginin iyileştirici bir gücü olduğuna inanıyoruz ya, kötünün içinde iyiyi arıyoruz bulup çıkarıyoruz sonra seviyoruz sonra sevgi veriyoruz totosunu kaldırıyoruz sonra iyileşiyorlar bırakıp gidiyorlar sonra gittikleri yerde asıl iyi gelen sevginin kimden geldiğidir gerçeğiyle yüzleşiyorlar sonra kötülüklerine geri dönüyorlar, evet aynen böyle oluyor.
Kısır döngü yani aslında düşününce haklısın 😇
Hıhım öyle 😅
Ergenler ve kendine değer vermeyenler kötü çocuk sever, ben efendi severim😄
Doğru tespit 😇
Ben kötü çocuk sevmiyorum ya... Genelleme yapmasak mı? :d İyi ama deli olanları seviyorum jhjjhgj
Yapmadık o zaman tamam 😇
Thanks 😅😊
Ben deliyim ( herkesim bilir) sevgilimde kötü sayılacak biri evet :) yani birbirimize denk geldik, doğrusunu yapmamış mıyız? 😂 Sizlere bela olalım istemedik dinsizin hakkından imansız hesabı 😂
Mantıklı bir davranış olmuş 😂
Biz zekiyiz çünkü tabiki mantıklı davranış olacak ;) 😂
Helal o zaman 😂
Kötü erkekleri hiçbir zaman sevmedim. Şu anda da sevmiyorum
En iyisi en doğrusu aslında ama insanın doğası bazen kaos seviyor 😇
Iyilerin eli her taşını altına girmiyor diyeceğim ama hiç kötü birinide sevmedim djndjd
Allah korusun seni kötülerden 😇🙏
Umarım 🙏
Selena da bile Hadesi severdim ben. Kodum bozuk heralde ajskskdkdkdkfkfkf
Bende aynıyım en başta var sıkıntı bence doğuma gitmek lazım 😂
Ustume almiyorum.
Sevenler ya bunu bilmiyordur basta ya da dram sevdiklerinden hayatlarinda bir renk olsun da istiyor olabilirler. Kimse bile isteye kendini yipratmak istemez. Basta farkina varacak kadar olgun dusunmuyorlardir.
Erkekler kötü veya iyi farketmez hiçbirini sevmeye ve bağlanmaya değmezler.
O kadar mı kötü şeyler yaşadın
Kesinlikle 😎👍
boş ver kaybedenler utansın. Herkes kötü değil ama onu bil az da olsa var iyi insanlar.
Kötu tecrubeler yasamissin belki ama yaşamasaydım keşke
boş ver benim umurumda değil zaten 😃
Yine de teşekkürler 🌸
En güzelini yapıyorsun 😇 rica ederim iyi akşamlar😇
Ben olgun aklı başında olanı seviyorum. Bana çekici gelen tek erkek türü onlar.
Ender kızlardansın 😂
Türü tükenecek olanlardan hemde😄daim olsun
Ben hep efendi insan severim genelleme yapmayalımm😅
Genelledik inceden 😇
Ya bro bunlar hep böyle yağ
Zoruna gitmyordur umarim biz kötüyüz be bizi seviyorlar sorun yok :d
Onları iyi bir çocuk yapma çabası, başardım ben deme saçmalığı. Hüsran, keko, abv.
Ben lisedeyken bitirdim o işleri artık karşıma iyi çocuklar çıksın yeter😅
Babaları belki kötü karakter olabilir. Kızlar genelde babaya benzer kişileri seçermiş.
Hayir be hep oyleleri iyi numarasi yapıyor bizde kaniyoruz..
Farkına varınca da geç oluyor dimi
Seni kaybeden üzülsün sen değil 😇
hepsinin kötü olması dışında problem yok
Herkes kötü değil
Sen şimdi iyi çocuk kategorisinemi sokuyorsun kendini 😄 çapkının önde gidenisin be
Dedi gizli 😂
Cevabini biliyorsan sen söyle. d
Sende de var yani bu 😂
Yok olgun erkek tercihim
Olgun ve efendi mi yoksa olgun ve kötü mü bence ilki 😇
Olgun kötü hic görmedim o nasil oluyo😅
Allah göstermesin o zaman 😂😂
Amin ama bende az delilik var
Sende de var bir şeyler de ortaya çıkmıyor sanki 😂
Deli kızlar daha çekici sempatik gekiyolar
Aynı fikirdeyiz 😂
Sen biliyorsan ben biliyorum 😂
Bir şeyi bilmem mi lazımm😂
çünkü alfa f*cks beta bucks diye bir sistem var ve herkes bu girdaba giriyor
Ben kötü çocukları sevmiyorum
Ben efendi erkekleri severim
Ergenlerin sevdiği tiplerden bir tanesi.
Sevdiğimi kim söyledi
Kötü çocuk sevmem
Kendine değer vermeyenler genellikle seviyor
Çünkü onlar iyi seviyorlar
kötülük yaptıkları için galiba
Kötüler her zaman sevilir
İyiler kaybeder işte hayat 😂
Tipleri iyi oluyor
Kötüleri sevmem
Bende merak ediyorum
Sevmem.
Çünki kaçan kovalanır