Şimdi ben bu olaya her zaman katılıyordum. Ama çokta umursamıyordum. Başıma gelince daha iyi anladım. İyi kızlar hakikaten kötü çocuklardan hoşlanıyorlar. İyi kızlar kötü çocukları sever, iyi çocuklarla dertleşirler. Peki ama neden?
Kadınlar farklı olanı sever. Bol bulunan şeyin değeri yoktur. Az bulunan şey değerlidir. 30 tane erkek arasında bir farkın olmalı. Seni diğer 29 tane sünepeden ayıran özelliklerin olmalı. Yoksa ne diye kız seni seçsin? Zibidi tayfası umursamaz olur , serseri tipler saygısız utanması çekinmesi olmayan tiplerdir. Kadınlara bu öz güven olarak görünür. Kadın kişisi özgüvenli erkek sever. Rahat tavırlı utanmaz kaba saba tipler daha doğal ve çekici gelir kızlara. İşte sebep budur. Sen sünepe utangaç erkek kişisi onumu desem bunumu desem diye kafanda kurarken o zibidi gider hemen her istedigini kıza söyler. Çekingen iyi kalpli serseri olmayan erkek tipi kızın hep suyuna gider. Buda onu diğer sünepelerden biri yapar. İyi oldun kaybettin. Kıza zaten her erkek yalakalık yapıyor. Saçın güzel olmamış , çantan mal gibi.. bu kıyafet yakışmamış dediğin an kızın ilgisini çektin demektir. Zibidi ol, serseri ol.. diğer sünepelerden ayrıl ki.. bir farkın olsun.. Kızlar serseri sever.. iyi kalpli erkekler hep yalnızdır. Onun için kızlar hep ağlar.. onlar için erkekler hep aynıdır.. Hayır.. aynı değil.. sen hep serserilerin peşinden gittiğin için ağlıyorsun.
Kadin herzaman iki özellikten birini arar 1-(malum) para 2- boş beleş kafalı düşük karakterli birini, yani kötü olan karakter. Çünkü bu özelliklerde birini herzaman disine göre , kendine uygun bulur. ağırbaşlılığı olan biri kadını aşar o yuzden kadin onun itici oldugunu var sayar. Bazi şeyler yaratilistan gelir ve değiştirilemez.
Ya bu kadar doğru bir tespit olamaz bu işte bir nevi erkeklerin zor kızları sevmesi gibi. Yani şöyle bişey var ki kötü çocuklar bazı kızların daha çok dikkatini çekiyor yere bakan yürek yakan bir huyları var şeytan tüyü gibi o biz kızları etkiliyor işte. Tabi bu her kızlar için geçerli bir durum değil. Kötü çocuktan kastımız böyle serseri yaramaz gibi olan erkekler tabi bunun abartılı olanından bahsetmiyorum herşeyin normali lazım 😬 mesela ben bu kötü çocuk diye adlandırdığımız erkeklerin aslında altında yumuşak huylu ve bir o kadar da kırılgan olduğunu şahit olmuştum ve çoğunluğuda böyle oluyor zaten.
Hala ergenlikten çıkmamış kızlar için geçerli bu
Cevap
16Cevap
Ben buna hiç katılmıyorum iyi kızlar iyi erkekler için kötü kızlar da kötü erkekler için vardır. Bu durumu istisnası vardır bazı zamanlar çünkü Allah bazen iyileri kötülerle sınar ama genelde kişi nasılsa karşısına hakettiği gibi biri çıkar. Şimdi o iyi maskesinde gördüğün, masum yüzlü kız aslında içi şeytan ve geneli böyle. İstediği şeyler iyi şeyler değil, kötü çocuk tercihinden bunu anlayabilrsin. Artı iyi kızların çok erkek arkadaşım olsun derdi olmaz zamanı gelince olacağın zaten farkındadırlar. Burdaki husus o iyi dediğin kızlar iyi değil. İyi dedğin erkekler de pısırık, özgüvensiz, korkaklığını iyilik maskesinin altına gizlemeye çalışıyor. Böyle iyilik olmaz
Eksi kutuplar birbirini çekerler. Allah herkese ihtiyacı olan şeyi gönderir. Kötü erkeklere iyi kızları sevdirir ki onu adam edip terbiyesini düzeltsin. Bir de gönül işi bu. Dışarıdan güzel gözüküp de içi pislik dolu erkekler de var. Dışarıdan bakınca kötü gözüküp gerçekte yufka yürekli erkekler de var. Her iki cins içinde geçerli.
harbiden oyle sebebini bilmiyorum ama yakisikli cekici olan biri hemen kendini dagin basina koyuyo egosu tavan oluyo boylece kotu lakabini aliyo gibi yani gidipte a bu kotu erkek bunu seveyim demiyorz sadece tipini falan begeniyosun onunda egosu masallah
kötüler sürprizlidir kardeşim iyi hep aynıdır hep ayni cizgidedir heycanli değildir standarttir oysa kötü farklıdır ne yapacağı belli olmaz hep heycan doludur çok üzer çok mutlu eder belli bir çizgisi yoktur bu hoşlarına gider ama her şey bittiğinde o beğenmediği iyileri ararlar kötü olanlar bırakmıştır defetmiştir başından iyilerin kıymetini o zaman anlarlar ama o zamanda çok geç olur
Bence bu kız yeterince iyi değil.
Bilinçli bir kişiliği olsa,
okuyan araştıran, sorgulayana, deneyen.
Böyle durumlara düşeceğini sanmam.
Daha başından ne istediğini bilen zeki kızlar
Böyle tongaya düşer mi?
.
Cunku onlar hayattan zevk almayi ve aldirmayi biliyo. Sessiz sakin erkekleri hic sevmem. İcinden geldigi gibi yasamalisin hayati. Bir şansimiz var çunku
@İzmir_li yoo cool erkeklerden bahsetmiyorum. Onlar ne istesiğini ve ne yaptigini bilen tipler. Sakin derken bastirilmis duygulara sahip, kendini oldugu gibi ifade edemeyenlwri kasdetmiştim
kadın 25 yaşından sonra iyi adamları sever.. öncesinde deneme şansını kullanır kötü olanı düzeltme çabasından ötürü
Bırak sevsin serseri tipleri ya
Eninde sonunda iyilerin eline gelmiyormu sen ona bak
Geldiklerinde sende bir tekme at :)
İyiler kaybetmez kaybedilir :)
İyi çocuklarda kötü kızlara aşık oluyor pekte kafaya takmana gerek yok yani doğanın kanunu bu sanırım...
Herkes için yeni değil bu bence ama genel olarak öyle bak bende merak ettim. Simdi
bir insan kendini üzen insanı sever o kötü çocuklar da o kızları üzdüğü için baglaniyolar
Iyi kadinlar kotu erkeklerin penceresinden gokyuzunu izlerken ölüyor beyler
Kimse yediği b*klar yüzünden bana dert yanamaz izin vermem.
Bunun cevabi hala bulunamadı😀benim uzuyo umursamiyo agzima s. ciyo resmen ama ben vazgecemiyorum hala pesindeyim😂😀
dünyanın kaderi. DAGLARDAKİ EN GÜZEL NADİDE ÇIÇEKLERİ HİÇ BİR ZAMAN CEYLANLAR KOKLAMAZLAR GENERLDE AYILAR KOKLAR
Sıkıcı erkekler kendilerini "iyi çocuk" olarak adlandırıyor yoksa kötülere özel ilgimiz yok.
kızlar erkeklerin kalbini bilemez ki ! bu nedenle hataya düşerler.
Serefsiz olduklarini sakliyorlar da ondan tanidigimizda oyle olduklarını soylemiyorlar😬
Resimde ki 2 ci ortadaki çocuk fenaymis :)
İyi çocuklar neden kötü kızları sever? :)
Daha çekici geliyor onlara.
Deveye diken insana skn yaranirmia
cunku o kisiler ergen kişilerdir
kötüler hicbir zaman unutulmaz
Sıçan yaranirda ondan
Seni iyi çocuksun diye kim kandırdı?
cevabinj biliyosan soyler misin?
Hayir ben iyi olanini severim 😊
o kitaplarda kaldı ya
insan acı çektireni severmiş
Seven dikilir diken sevilir
çünkü iyi kızlar sizi kandırıyo 😍