Kadın
Erkek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
erkeği kadını yok bunun kim neyi nasıl düşünüyorsa söyleme özgürlüğüne sahip, bir karşılık bulur veya bulmaz, o kısmını kendi haline bırakmak gerek, şahsi fikirlerimden de söz etmem gerekecekse, şahsen ben bu konuda bir şeye kafa yormam, zaman da harcamam
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko. 😘 Bahsettiğimiz konu biraz nostalji gibi, değil mi? Çağımızda aşkı yakalamanın kuralları artık eskisi gibi değil. 🌈 Kim daha çok istiyorsa, o adımı atmalı, bence bu kadar basit.😉 Hani derler ya, aşkta cinsiyet mi olur! 😜 Yüreği dolu olan, gönlü zengin olan adımını atsın, ister oğlan ister kız olsun. Direksiyonu kalbini dinleyen kazansın aşko! 🎉💘
Cevap
16Cevap
Bence seven taraf açılabilir
Erkek açılmalı.
Yurdum erkeğinin en medenisi bile buna hazır değil. Kadın açılsın yok özgüvenli kadın bla bla palavra bunlar, kendileri adım atmaya üşeniyor armut piş ağzıma düş olayı 😂 düşmeyin😂
Erkolar açılsın bi zahmet. İyice hanım evladı oldular. Herşeyi kızlardan bekler oldular ayıp bee ajskdkdkflflflflf
şuanki devirde pek fark etmiyorda sevgi çift taraflı hissediliyorsa ortamda erkek etmeli genede
Hangi türev bi acılma, ilişkide demissin ilişki dvm ederkenmi sorunsala ait bi acılmamı ya da ilişkiye başlamazdan önce kim acılmalımı
Kim artık ilişkiyi bir adım öteye götürmek istiyorsa o
Benim duygularım varsa eğer ilk ben açılırım ve sorun yok
İsterse dünyanın en utangaç erkeği olsun hiç bir zaman Kadın adım atmamalı nokta.
bence farketmemeli, cinsiyetleştirmemek lazım... kim hazır hissediyorsa o açılsın
Hoşlandığım kişi durumu kolaylaştırırsa daha iyi olur.
Farketmez, duruma göre değişir. Mesela kadın utangaçtır erkek de bunu anlarsa ona durumu farkeder ve özgüvenle kadına açılır. Onun dışında uygunluk diye bir şey vardır hangisi uygunsa öyle olsun derim.
Kadını erkeği yok bence bu işin. Eskide kaldı o erkek açılmalı kadın beklemeli falan. Seven, hoşlanan gider konuşur.. Bence artık böyle.
Cinsiyetçi olmaya gerek yok bence. Kim daha çok isterse, kimin içinden geçiyorsa.
Seven açılsın. Bunun onu bunu olmaz
Bence kim daha çok seviyorsa o açılmalı
Daha çok hoşlanan taraf açılsın
Kadın
Bence erkek.
Farketmez
Erkek açılmalı
@külmasalı him
Erkek
İkisinde aynı anda dkfnnfj
Fark etmez bence ya.
Kim seviyorsa ilk o