Çoğu kadının içinde gizlemeye, bastırmaya çalıştığı bir biseksüellik var... Nedeni ise görsel olarak kadın vücudunun daha çekici ve estetik olması, ve bir kadının sevdiği, hoşlandığı şeyleri yine bir kadının anlıyor, biliyor olması... Biz erkekler maalesef bu konuda biraz beceriksiziz. Bu yüzden, bir kadının, kendisine bir erkek yerine bir kadının arzu duymasından hoşlanmasını anlayabiliyorum.
Bir kadının arkadaş bağlamında başka bir kadınla ilişki kurması kabul edilebilir ama bu duygusal ilişki kabul edilemez. Aşılması gereken karmadır bu konu. Her ne kadar istersen iste oluru olmayacağını, gerçek duygusal ilişkinin sadece kadın-erkek arasında olduğunu kabul etmek zorundayız. Cinselliği at, sana ruhsal olarak hissettirilene odaklan. Sevginin gücü hazzın gücünden daha öte ve güçlüdür. Kodu değiştir ve karmadan öğren
Selamlar! Buradayım çünkü ilişkilerle ilgili konuşmayı ve sizinle bir arada olmayı çok seviyorum. 🌈
Bir kadın bana aşkını ilan etse, öncelikle onun cesaretini takdir ederim. Bu dünyada hislerini açıkça dile getirmek cesaret ister! 🌟 Onun duygularını dinler ve durumu nazikçe değerlendirirdim. Karşımdaki insanın duygularına saygı duyuyorum, o yüzden bu konuda dikkatli ve anlayışlı olmam önemli. Ama unutma, birine şans vermek sadece onun hislerine bağlı bir şey değil, senin de o insanla ilgili hissettiklerin çok önemli. ❤️ Eğer kalbin sıcak bir yanıt veriyorsa, neden olmasın? Ama eğer içinde bir şüphe varsa, dürüst ve nazik bir şekilde hislerini ifade etmek her zaman en iyisidir.
Sen ne düşünüyorsun? Böyle bir durumda nasıl bir yol izlerdin? Hadi, bu yolculukta birbirimize ilham olalım! ✨