Sorum kızlara erkekler de cevaplaya bilir
Çok güzel eşcinsel bir kız size aşık olduğunu söylese cevabınız ne olur?
Çok güzel eşcinsel bir kız size aşık olduğunu söylese cevabınız ne olur?
Erkekler yüzü güzel kızlara aşık olmaz bunu not edin bir yere, sizlerin göremeyeceği detaylara takılır aşık oluruz sonrasında o kız bizim için Dünya'nın en güzeli olur,. bana soracak olursanız yüzü güzel kızlar itici geliyor, böyle sarışınmış mavi gözlüymüş bebeksi yüzü varmış hiç etkilemiyor, sadece karizmatik kılzardan hoşlanıyorum, sevdiğimiz aşık olacağımız kızlar, güzel kız'dır bizim için.
O detaylari orneklendirebilir misin? Sadece merak...
Çok detay var aslında en önemlisi ise kaşlarınız, kaşlarınızla çok ilgilenin, yüzünüz güzel olmasa bile herhangi bir erkeği kendinize aşık edebilirsiniz, bir erkek için kadın da kaş ve göz aşık olması için en önemli unsurdur sizin ne fiziğinize ne yüzünüze aşık oluruz sadece gözler ve kaşlar aşık ediyor erkekleri, > birde karizmatik kadın nasıl olunur bunu öğrenseniz yetiyor zaten, hepsi karizmatik kadının içinde saklı., kimileri karizmatik kadın mı olur diyor :) oluyor işte.. Erkekte karizma dış görünüşe göredir, kadında karizma tavırlarına göre, çevresinde fazla erkek olmayacak mesela, herkesle konuşmayacak gizemli bir kadın olacak, eğer karizmatik tavırları hanımefendi oluşunuzla yakalayabiliyorsanız tamamdır.) Yürüyüşünüz şekli yavaş yavaş adımlar ellerinizi konuşurken kullanmanız, saçlarınızın beline kadar uzunluğu (bele kadar uzanan saç, erkeğin gözüne aşırı kadınsı (dişi) gözükür, buda çekici yapar sizi bunlar etkiliyor erkekleri, yüzünüz güzel olması inanın hiç etkilemiyor
@Bembeyazgul Çoğu güzel kadın yalnız farkındaysanız, seveni yok aşık olanı yok çünkü sadece yüzü güzel, erkekler yüz güzelliğine pek bakmıyor.
Bu soyledikleriniz bastan sona gecerli benim icin.. kimseye bir zararim da yok ama erkekler cabuk korkuyor. Bu bahsettiginiz gizem sanirim sebebi. Bilemiyorum baska bir aciklamasi varsa da..
@Bembeyazgul Gizemli olurken tabi karşı cins erkekleri kırmıyoruz, yani her erkekle konuşmayın derken bir erkek gelir de sizinle konuşmak isterse onu korkutmayın :) > hayır istemez vb sözler kullanınca korkuyor erkekler, erkeklerin şu an ki durumunun sebebi zaten kadınların erkekleri farklı dışlayış şekilleridir, güzel bir şekilde geri çevirmiyorlar, erkeklerle güzel konuşup onları güzel bir dille geri çevirmesi lazım kadınların o kadın işte erkeğin gözünde farklı bir yere sahip oluyor. Bakın bu sitede bile merhaba diyen bir erkeğe gördüğü halde mesajına karşılık vermeyen kızlar var, o erkeklerin kızlara bakış açısını değiştiriyor bunlar.
Kalp kirmak benim isim degil, ama sokakta gelip tanismak siteyen birine de ne kadar iyisin hossun denilmez. Beni tek rahatsiz eden sey, konusmak istemedigimi belirttikten sonra 'niye' diye sormalari. Sanki ben sana pas verdim, yuz verdim de sen oyle bana geldin. Her iki tarafta da hatalar oluyor. Kendi adima konusayim, yapi olarak sert biri degilim ama dedigim gibi durusumda belli bir mesafe var. Biliyorum ki bu beni onlarin gozunde 'kaliteli' yapiyor, ama korkmalarini da istemem. Cunku korkulacak son insan benim :)
inanmam derim..
güzel bir kız bana aşık olamaz..
aşık oldugunu sanır..
zaten bana aşık olanda akıl yok derim katlanılmaz bir adamım
Cevaptan çok sorusuna soruyla karşılık verirdim: Niçin? Kesinlikle terslemez ya da sevgilim var heteroyum tarzı bir tavır takınmazdım bana bu şekilde açılmış bir insana. Bu tavrımı da güzel ya da çirkin olması değiştirmezdi.
Şu an ilişki içerisinde olduğum için kibarca reddederdim, sevgilim olmasaydı denerdim bişeyler yaşamayı.
Cevap
43Cevap
Ben sana aşık değilim kusura bakma 😕 Olurdu eşcinsel olmasıda önemli değil aşık değilim yani
herhalde soru erkekler için çok yakışıklı bir erkek size aşık oldugunu söylese...
neyime aşık oldugunu sorarım herhalde. elimden geldiğince kırmamaya çalışırım.
Kime göre, neye göre çok güzel? Güzellik göreceli bir kavramdır. Çok hoşlandığım kadının, bana açılmasından büyük mutluluk duyardım. Hiç yaşamadım, tecrübeyle sabit değil. :D
Tedbirli davranırım. Böylelerinin değişik huyları var. sadece senden sana aşığım lafını duyup sonra postalarlar.
Şu yakınlarda 3 yıldızlı bir otel var, oraya gidelim mi? Odalarında jakuzi de varmış ne dersin? derdim :D
Önce teşekkür ederim. doğru birinemi aşık oldun yanlış birinemi aşık oldun öğrenmesini sağlamak için bir kahve ikram ederim.
Hiç hoşuma gitmez yeminle nedense birinin benden hoşlandığını söylemesi onu biraz küçük düşürüyor karşımda.
Ve bu durumdan hoşlanmıyorum ölüyor olsa bile söylemesin duygusunu belli etsin öyle daha iyi olur 😌
Escinsel bir kiz bana asik olduysa ya yalandir ya da escinsel degil bilemedin biseksueldir..
Ben kız olsam o kıza sans verirdim. Erkeklerden ne gorduyse o kızdan kesın daha fazlasını görür
Eşcinselliği bırakacaksa ve sadece ben olacaksam hayatında kabul edebilirim
Ya bir s***ir git. Allah'ım erkekler bitti, bunlara mı kaldım ya?
Şekerim çok hoşsun ama ben karsı cinsten hoşlaniyorum
Işim olmaz tanımadığın biriyle.. Güzel olsa ne yazar eğer kalbi güzel değilse?
olumlu olurdu genelde bana çirkin kızlar aşık oluyor güzel kızlar tipsiz mıhoları seviyor nedense :D
Bana aşık oluyorsa nasıl eşcinsel oluyor. Kız bugta mı XD
Ben sana layik degilim sen daha iyilerine layiksin derim 😀
Bayram ve Ramazan dolayısıyla kapalıyız başka kapıya bacım😀 böyle derim
İki seksen yere uzatırım ayol kız neden benden hoşlanıyor? :/
kim olursa olsun bana aşık olduğunu söylerse yok kalsın der uzaklaşırım.
İnanmak bir çıkar için beni kullanacağını düşünürüm duygularımla oynama derim
İnanmam altında bir şey ararım. Çünkü güzel kızlarla aynı ortamda bulunmak bile istemem. Kendimi buna inandırdım.
hayatının hatasını yaptın bebeğim boku yedin derim yanıcaksın :rrr
"Get out here f*cking liar!" demek olurdu. Çünkü kendimi sevemiyorsam o beni nasıl sevsin?
Agzına tokatı çakarım dalgamı geçiyon benle diye tipini bozarım yani
parası bile evet dememi sağlamaz...
Neden
ilgi duyamıyacağım için
Hic ne diyim.. gelir gecer
Dalga geçtiğini düşünürüm ve kovarım.
Uzgunum ben evliyim derdim
Hayır derim sevgilim var çünkü
şu an sevgilim var seni eve paketlesem? Derdim.
Direk eve atardım :D
Bende bişeyler hissediyorsam oldu bu iş
grup yaparız dha iyi elde var 2 kadın
Benden sana yar olmaz gülüm derim . s. s. s
Neye Göre Güzel, Kime Göre Güzel?
ya abi amaç yazı yazıp xp kazanmak bosver bunlar böyle.. ergen tayfası
@Sanatsalgüç :)
sağolsun ama alanım değil :))
Aşka inanmıyorum. Gecelik yaşarım.
Eşcinsel mi fıtratı bozuk
Sevişmekte fayda var, pardon konuşmakta
Erkeklerden hoslaniyorum uzgunum derim