Bana bir akıl verin ne yapmalıyım?

Arkadaşlar biz üniversiteye başladığımızda 3 erkek arkadaş 3 tane kızla tanıştık birimiz hiç anlaşamadı kızla diğeri takılmalık birlikteydi biz ise ciddi olarak birlikteydik kızların ortamı benim konuştuğum kız haricinde takılmalık kızlardı zaten benim konuştuğum kızın ailesine kadar biliyorum deli gibi seviyordu beni halada öyle ancak biz tatsız bir tartışmayla konuşmayı kestik ve 1 ay kadar konuşmadık sonrasında konuşmaya başladık tekrardan ama normal hani havadan sudan muhabbetler dönüyordu şaklar espriler felan bende bigün kafede otururken fotoğraf atıp severek ayrıldık ona yaniyürüm diyip nasılım babuş diyerek fotoğraf attım şaka amaçlı kız bunu arkadaşlarıyla konuşup üzerinden ego tatmini vs yaptığımı düşünerek beni heryerden engelledi 1-2 ay sonra konuşmak istedim aramızdaki sorunları çözebilmek adına yanındaki arkadaşlarında gazlamasıyla gelmedi yanıma sadece eşyalarımı vermek için geldi bende yanıma gelmemesini o kızları dinlemesişne içerlemiştim yüzüne bile bakmadım geldiğinde bunun üzerinden 1-2 ay daha geçti fake hesaptan birisi istek attı merak edip baktım telefon numarası onun telefon numarası hikaye felan atmış cevap verdim bende konuştuk ettik baya bi daha sonra öğrendimki bizim ayrı olduğumuz sıralarda bu birisiyle date e çıkmış sonra kaldıramamış bunu ve kalkmış çocuğun yanından (çocuklada konuştum bu şekilde olmuş) bunu tam sineye çekmiştimki bu diğer kızlardan biri ortama 3 tane erkek getirip 2 si ile grup yapmış diğeride benim kızla konuşmuş biz ayrıyken ben bunları sora sora öğrendim kaybetmekten korktuğunu buyüzden söyleyemediğini felan söyledi kızın sevgisinden şüphem bile yok ama bu çocukla o anki ykaınlaşmayla ilişki girmişler şimdi sorum şu bu kızın ilki benim her anlamda benim ilkimde o kız şu an hatalarının farkına vardığını bu yüzden fakeden yazdığını ve o kızlarıda çocuklarıda engellediğini söyledi ve kanıtladıda bundan yana sorunum yok kızı bende seviyorum ama bunları kafamdan nası silebilirim bilmiyorum şans istiyor benden ayrıyken yaşamış olsada ben onun kokusunu dudaklarını hayal ederek uyuyorken o başkasıyla yatmış duygusal olmasa bile sizce şans vermeli miyim? ve ben bunu nasıl aşabilirim? lütfen yardımcı olun kafam çok bulanık durumda uyuyamıyorum bile bunu uzun uzun konuşup bana akıl verebilecek birisi var mı erkekler siz bu durumda olsanız ne yapardını veya kızlar siz bu durumu yaşadınız mı daha önce telafi edilebilir mi ne yapmalıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
+++++
Bana bir akıl verin ne yapmalıyım?