İkinci bir şans vermek mi, yoksa bir ilişkiyi sonlandırmak mı daha doğru bir karar olabilir?

İkinci bir şans vermek
ilişkiyi sonlandırmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkinci bir şans vermek mi, yoksa bir ilişkiyi sonlandırmak mı daha doğru bir karar olabilir?

Bunun kararı kişilere ve ilişkide ne gibi problem/problemler olduğuna bağlı. Arada güven sorunu yoksa ve iki tarafın da duyguları devam ediyorsa ikinci şans verilebilir ama güven sorunu oluşturacak durumlar yaşandıysa hâlâ devam eden ve hatta buna rağmen evlenenler de olsa benim ilişkilerimde bir yerden sonra kopuyor o şansı versem bile. Yani bu şu ana kadar böyle oldu.
Tamamen yapılan analize göre sonuç ortaya çıkar diyorsunuz
Yani her ilişkide yaşananlar ve kişiler başka olduğu için net bir şey denemez bence.
Size ait olan size gerçekten değer veren insan kendisini bu hale düşürmez kaldı ki şans vermek falan bence bunlar kırıcı şeyler her şey karşılıklı olur. Lütfetmek falan karşındaki istediği için konuşuyorsun falan itici ve kırıcı ya
İlişkiyi sonlandırmak en sağlıklısı tabiki ama seviyorsan ne yapabilirsin ki? Sonsuza kadar şans verebilir insan yapicak bisey var mı ?
Elbette öyle. Bu arada teşekkür ederim :)
Şimdi bu zamana mekana ve Kişiye göre değişir ilişkinin körü cinsi seviyesi önemli yani buna kafadan cevap vermek doğru olmaz O anki şartlar hangi sınıf için daha doğru olacağını düşündürüyorsa o yöne gitmek gerekir Çünkü her kişinin ve her olayın kendine has bir durumu söz konusudur
Cevap
15Cevap
İlişkiye sonlandırmak aslında en doğru olanı. Çünkü kimse ikinci şansında ilki gibi hakkını vermiyor..
Şans vermek gereksiz bir eylemdir, bitirmek en güzelidir..
bir ilişkiyi sonlandırmak daha doğru bir karar
Ne konuda ikinci şans?
Bana göre, ikinci şansa ihtiyac duyan bir insan birinci şansı da hak etmiyordur.
Yok ya hak etmiyor. Kimseye tahammülüm yok uğraştırmasın kimse beni : )
Kim üzmedi ki..
Bir okyanus karar derinim benim susmam daha hayırlı.
*kadar
🥺🥹😌 Kalemimi konuşturuyorum. Defterim dinliyor sabırla.
Kalmasın mı
Serbest bırakmak için ve berrak bir zihne ulaşmak için yazıyorum zaten yoksa ben çatlar idim. Haklısın
😌
Ben kimsenin bir şansının daha olduğunu düşünmüyorum.
İkinci şans hiçbir zaman faydalı olmuyor bence sonlandırmak
İnsanlar 2 ci bir şansı hakketmiyor maalesef o kadar egoist kindar kötü kalpli insanlar var ki
Yapılan hataya göre değerlendirilir bu ihanet ve yalan dışında ikinci bi şans verilebilir
İkinci şansı doğru bulmuyorum. İlkinde yaralayan, ikincisinde öldürebilir.
belki aynı sonuç olmaz ama ben sonlandırma taraftarındayım. biri neyse odur. sorunları aşarsın belki ama ilerleyen zamanlarda yeniden bir yerden patlak verebiliyor
Neden ayrıldığınıza göre değişir
İkinci şans hep hatadır bir kere üzen binbir kere daha üzer.
İlişkiyi bitirmek
İlişkiyi sonlandırmak daha mantıklı
ilişkiyi sonlandırmak
Sonlandırmak.
Ağır şeyler yaşanmadıysa ikinci şans verilebilir
Sonlandırmak en dogrusu
Kafama göre degişir.
İlişkiyi sonlandırmak
Sonlandirmak daha doğru
ilişkiyi sonlandırmak
olayın sebebine göre değişir
Bitis