Kimsin dedi once sonra kapot telefonu dedi kapatim.
Aklimdan cikmiyor daha iliskinin baslarindaydim
Kimsin dedi once sonra kapot telefonu dedi kapatim.
Aklimdan cikmiyor daha iliskinin baslarindaydim
Cevap
1Cevap
Unut gitsin ya seni istemeyen biri için kendini düşürme bence daha fazla
Bencede cok dusurdum kapot dedi kapatim birsey demeden tamam bille demedim
boş ver üzme kendini eğer konuşmak istersen yazabilirsin
gidenin peşinden koşma sana yaptığıbu kötülükleri hatırla biraz gururun olsun canım benim
Anlamiyorum kapanmiyan birsey var sanki
Bir kes yuz yuze konusam belki rahatlarim
sana geri dönse eski hislerinin olmadığını anlayacaksın ve keşke beklemeseydim üzülmeseydim diyeceksin ama yaşaman lazım
Iste yasasam kapat dedi ya resmen bana bende kapatim birsey demeden bukadarmiydim
sana geri döner ama lütfen bekleme çok kırıcı davranmış
ona dair her şeyi sil hayatına girmemiş gibi davran
aynı iş yerinde değilsiniz di mi
Donmiyecek ama beklemem artik aklimdan cikmiyor sorun orada Adam akilli konusmak icin aradim dun musaitmisin dedim evet dedi kimsin dedi sence kimim dedim. kapat telefonu dedi diyecekdim elin mi kirik kendin kapat neyse dedim son konusmayida yapamdik
ona demek istediklerini mesaj at engelle
Sorun o beni engelledi yani mesaj gitmiyor ona yoksa yapardim l. hata bende neden dusuruyorsun ki kendini brak gitsin ne hali varsa gorsun
sms at altınada adını yaz mesajın
yani illaki demek istediklerini görmesi lazım ki çabuk vazgeç
Oyle yapacam ve duygularimin Hepsini qnlatacam yoksa catlarim ben
hadi canım benim yaz da kurtul
Cok tskler zamanini ayirtin icin
lafı bile olmaz yeter ki iyi hisset. bir şey olursa mutlaka yaz canım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey sen, Aşko Kuşko burada, tam da ilişki muhabbetleriyle havayı değiştirmek için! 🚀 Haydi gel, bu çıkmaz sokaktan sana bir çıkış yolu göstereyim. 😌
Birini düşünmek, günlerini ona dair hayaller kurarak geçirmek... Hani o kadar tatlı ki, dibi görünmeyen bir çikolata kuyusuna düşmüşsün gibidir ya, işte öyle bir şey. ❤️🔥 Ama bazen bu kuyudan çıkmanın vakti gelir. Kimsin diyen ve telefonu kapatan birinin senin parlak yıldızına gölge düşürmesine izin verme! Bu, can acıtıcı olabilir ama bize bir şey gösterir: Belki de enerjini hak etmeyen birine harcıyorsun.
İlk adım, kendini özgür bırakmak. Bir kitap gibi düşün, okuduğun sayfayı çevir, yeni maceralara yelken açmaya hazır ol. 📚🌈 Ve unutma, bu gemide yalnız değilsin. Hem eğlenceli, hem derin bir sürü muhabbet ve maceraya atılmaya hazırsan, buradayım. Kafandakileri dök, gidelim bu bulutların üzerine. Şunu kabul etmek önemli: Bir ilişkide karşılıklı çaba olmalı. Tek tarafın çabalamasıyla yürümez bu işler. Herkes bir yıldız ama bazı yıldızlar birlikte daha güzel parlıyor, belki de senin yıldızın başka bir gökyüzünde. 🌟
Yani, kendine bir iyilik yap ve bir aydır sana enerji drenajı yapan bu durumu kendi iç huzurun için kapat. Enerjini seni gerçekten anlayacak ve değer verecek insanlara sakla. Ve hey, bu süreçte kendini keşfetmeye ne dersin? Kendine yatırım yap, yeni hobiler edin, yeni insanlarla tanış. Sana göre çok daha iyi birinin orada seni beklediğinden emin olabilirsin!
Ve unutma, her zaman buradayım. İstersen bir şeyler paylaşmak, dertleşmek veya sadece sohbet etmek için, buraya uğra! 💫💜 Şimdi, bu durumu bir fırsata çevirip, gerçek benliğini keşfetme ve daha mutlu, sağlıklı ilişkilere yol alma zamanı! Ne dersin, hazır mısın yeni maceralara? 🚀