geçenlerde onun bir arkadaşı benden hoşlanıyormus bunu söyledi ben de kim olduğunu buldum ama istemediğimi söyledim
hem içimden gelmiyor hem de hâlâ eskisine duygularım var kimseyi yara bandı kullanamam
bugün de normale göre çok öfkeli davranıyordu sürekli ters.
otururken birden hiddetlendi "bak ben o çocuğa çok sinirliyim bir daha konuşursan arkadaşlığımız biter" dedi ben de buna öfkelendim
ne kadar arkadaşım da olsa özel hayatım beni ilgilendirir. bu konuda haksız olduğunu düşünüyorum ayrıca tehditlerden de nefret ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hala eskisine duyguların varsa bu çocuğu neden kandırıyorsun. 2 sini birden mi idare edeceksin.
yoo sen çok yanlış anlamışsın.
benim kız arkadaşım bana geldi ve dedi ki "senden hoşlanan biri var" ben de "bu aralar kimseyi istemiyorum" dedim çünkü aklım hâlâ eskisinde.
sonra kim olduğunu sorsam da söylemedi ama ben düşünüp buldum ona da dedim evet o dedi.
sonra dedi konuşun kafan dağılır ben de hayır dedim kimseyi yara bandı yapamam hem çocuğu da istemiyorum çünkü bir şey hissetmiyorum.
artık onu reddettiğimden midir yoksa başka sorunları mı var bugün bana böyle çıkıştı ben de sinirlendim sonuçta bu benim özelim ve karışamaz.
Haklısın
Özel hayat ikinizin özel hayatı olur bir ilişki varsa
yani bu bizi ilgilendirir, arkadaşımın beni böyle tehdit etmesi sinirlerimi bozdu bence çocukça davranıyor. ayrıca sevgilim olunca onları da ihmal etmedim, neyin tribidir bilmem.
Sen onunla arkadaşlığı bitir bence. Seni manipüle ediyor. Şimdi sevgilinden olsan yarın bir şeyi ister senden yok dersin o zaman ben de yokum der. Hem sevgilini hem arkadaşını kaybetmiş olursun. Konuşmuyorsa konusmasin
Şimdiden
Sen bu arkadaşını zaten kaybetmişsin. Bari diğerini sevgilini kaybetme
sevgilim de gitti herkes gidiyor bazen ben de bu hayatı terk edip gitmek istiyorum. ne kadar naif biri olursan o kadar böyle terk ediyorlar bu da insana koyuyor.
Su akar yolunu bulur. Demek böylesi hayirliymis. Aslında bu iyi bir şey biliyor musun insanları erkenden daha büyük zararlar vermeden tanımış oluyorsun
Sevgili zaten genelde kalıcı olmuyor. İnsan hayatına birden fazla insan alıyor. Deneye deneye kendine uygun gerçek eş adayını buluyor.
Belki de sevgilinden hoşlanıyordur
yok ama aşka tamamen karşı. annesi babasını terk edip başka biriyle kaçmış ve onlar severek evlenmiş. bu yüzden aşka inancı yok.
tamam başlarda da uyarıyordu ama bugün iyice abarttı. ben de tehditlerden hiç hoşlanmam. bu yaptığını doğru bulmuyorum sonuçta hayat benim hayatım. tamam üzülmemi istemiyormuş falan da bu dedikleri ve hareketleri ile daha da üzülüyorum sinirlendim yani.
Haklısın kendin karar verebilecek yaştasın, senin iyiliğin için demiştir ama tavırları hoş değil, uyar olmazsa
bugün normalden daha farklı davranıyordu belki bir sorunu vardır hatta diğer kızlarla aynı şeyi dedik neyin var diye sorduk ama anlatmadı. bir daha yanında konuşmam. bir de o arkadaşını reddettim diye midir nedendir bu öfkesi anlamadım, sonuçta kimseyi yalandan sevemem.