Bu sitede paylaştım borçları için 30.000 civarı yardım istedi en son 5.000 daha istedi onuda borç olarak verdim temmuzda verecekti iş kurucam kasımda versem olur mu tamam dedim bizim ortak arkadaş İnstaya story bile atmış bu arkadaşla içerken görünce söyledim sen bana borcunu vermiyon mekanlarda içiyorsun dedim böyle bir yazı yazmış ikincisi aramızın bozulması para ile alakalı değil üste çıkması iyilik yapmama rağmen kendini haklı çıkarması beni haksız çıkarması

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yani o parayı istemek hakkın. Ama üslup önemli. Nasıl istediğine bağlı. "orada burada içiyorsun paramı vermiyorsun" dediysen mesela yanlış. Eğer verdiğin parayı geri almak istiyorsan "bende sıkıştım para lazım en acilinden kendini ayarlayabildiğin zaman borcunu ödeyebilir misin" diye izah edersin. Sen şimdi senin paranı ödememesine mi takıldın, arkadaşlarıyla ortam yapmasına mı? Bunu da bir düşün. Birde iş kurup ödeyeceğim demiş sanırım iş kurmak bir süreç istiyor biliyorsundur o yüzden gene o borcu ödemesi biraz zaman alır gibi gözüküyor. Arkadaşın attığı mesaj da gayet kendini güzel ifade etmiş ödeyeceğim demiş eğer güveniyorsan "öder" diyorsan çok da kasma bence kendini.
Nankörlük yapmasına takığım
25.000 hibe+5.000 borç verdim miktar orada yazıyor daha isteme vermiycem dedim öteki ay oldu ne kadar paran var dedi dedim benimle para konuşma dedim dedi ne konuşalım para yüzünden aramız bozulmaya doğru gidiyor dedim dedi başka ne konuşalım benimle param için dost olan bir adam var karşıda
Nankör olduğunu düşünüyorsan o zaman arana mesafe koyarsın bir daha ne görüşürsün ne konuşursun.
Gel barışalım falan dedi bakacaz ama araya mesafe koyucaz
Konuşursun ama mesafeli olursun o zaten koyduğun mesafeyi fark eder.
Aynen
Para işine girmem fazla istesede vermem gönül koyarsada kendi bilir
O da artık istemesin canım yeter yani. 😂
Aynen sevgilim olduğu zamanlar oldu onlara bile bu kadar harcamadım 😅
adam ne guzel ızah etmıs kendını bıraz daha beklıyebılırdın verıcem demış tanıyıp guvendın bırıne borc verırsın mantıken ee sen guvenıyorsan daha neden eşeliyorsun ki işi
Nankörlük yaptı ama
nankörlük gibi bişey yok eyer rahatsız oluyorsan adama acık acık kardesı madem durumun var ver bana paramı fazlasındada gözüm yok dersın aranızı bozarsın paranıda alırsın ya da tamam sn blrsn
25.000 hibe+5.000 borç verdim miktar orada yazıyor daha isteme vermiycem dedim öteki ay oldu ne kadar paran var dedi dedim benimle para konuşma dedim dedi ne konuşalım para yüzünden aramız bozulmaya doğru gidiyor dedim dedi başka ne konuşalım benimle param için dost olan bir adam bar karşıda
Bu yazıda değil zaten bunun öncesine
doğru anladım paran ıcın dost en iyisi sne paranı al kurtar kendını :)
Mesaj kanıtın var veririm mahkemeye bir de mahkeme avukat masraflarını ödersin de