Beni görünce tepki veriyor farklı nedenlerden dolayı da olabilir beni arkadaşı sevmiyor o yüzden mi bilmiyorum ama onu görmek bütün sorunlarımı unutturuyor 8 yaş küçük ne tepki verir sizce?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet aşıksan git açıl tabi ki de.. kadın da erkekten büyük olabilir gayet normal bir şey.
Aynı işteyiz çok yanlış anlaşılırım korkuyorum çünkü erkek hoşlansa adım atmaya çalışmaz mı bir şekilde
olmaz ondan. sevişirsiniz söylersen.
hangi şehridesin?
Ne alaka şimdi çocuğu tanımıyorsun bile
iyi söylede gör
Kuzum açıl tabi bak defacto da çalışıyorum kendimden 7 yaş küçük çok yakışıklı bir çocuk var dı aramız çok iyidi ben en son kendimi tutamadım öptüm onu sonrada sevgili olduk
Ciddi misin bizim de 10 yaş falan aslında haklısın çünkü bana küçükler de yazılıyor bir de çocuk aşırı yakışıklı babamın adıyla aynı ismi falan yakınlaşmayı düşünüyorum ama çözemem ortam müsait değil hahahsjssbab
Yardımcı olayım kuzum aşkın yaşı yok 10 yaş olsun benimki de aşırı yakışıklı aşırı yakışıklı çıtır kaçar mı bu hffjfsdgdd
Ne yapacağım bu çocuk benden nefrette ediyor olabilir benimki de çok yakışıklı uzun boylu falan aşırı tatlı baby face yüzü var çok şirin ergenlikte ama sesi bazen kalın geliyor dmdödödöeö
Hahaha ha utandır onu böyle sürekli shjdfffd yaa böyle bir çocuk kaçar mı arada döv onu biraz heyecanlanır onu dudaklarını şişirip rujla büz aslında müsait pozisyon da öpebilsen sakın o kaçırma bak sakın asla dggddghdd
Hahahaha resmî bir ortamdayız müsait alan yok olsa belki yaklaşırım dndmdmdm ama o neden yaklaşmıyor ya erkek aslında
Ergenlikten çıkıyor o na zemin hazırla ay sorma bizim de resmi alan çocuk o kadar beybi face ki tüm sıkıntılarımı unutturdu Bi gün müsait ortam dudaklarımı Bi büzdüm Bi kızardı kendi işimi kendim gördüm dhjdggdf
Erkekler genelde aslında hazırlar yani reddetmezler öpüşme falan öpsem sen en güzelini yapmışsın ama şey böyle ben bu çocuğa aşığım aslında yani onun bana açılmasını ve onun da bana karşı bir şeyler hissetmesini istiyorum o yüzden uzak duruyorum yoksa ortak arkadaştan ona açılırdım
Canım her şey çok güzel olacak inan bana ben sevgi dolu öptüm onu o da bir erkek olarak düştü amacım da buydu o daha küçük onun sana açılmasını sağlıcaz bu konuda sana her türlü yardım edicem yeterki böyle bir sevgiliye sahip ol bütün sıkıntılarını unutturur inanıyorum sana açılacak çok güzel yakınlaşcaksınız bütün sıkıntılarını stresini alacak o
Açılsın inşallah ya bazen çok az görüyorum özlüyorum
Ben de yavaş yavaş yakınlaşırım
Yakınlaş kuzum küçük erkek iyidir bir bebek gibi sev onu benimkiyle bitti ben bile özlüyorum bazen diyorum kaçırıp bağlasam mesela bazen şakalaşırken bacak arası na diz atardım
Kuzum konuşalım istersen bu konuyu ne dersin
Ne zaman bitti ne kadar sürdü konuşalım
Takip atsana
8 ay sürdü 2023 nisanda bitti
Attım
İkinize de talibim
O kaç yaşında ki yanlış anlama sende onun hoşuna gidebilirsin ekeklerin en avcı olduğu dönem
Avcı dönemi nedir 2 aydır görüyorum onu yani arada tepkileri var aslında hani ilk başta bi arkadaşı beni kötü tanıttı ona ben başka biriyle kısa süre konuştum mesela aynı ortamda olduğumuzda çocuk benden ekstra bir çekiniyor ve uzak duruyor ben de aynı şekilde davranıyorum çünkü hem hoşlanıyorum hem de imkansız olduğu için o beni görünce sanki bir farklı oluyor bu durumu anlayamıyorum yani acaba kötü anlaşılmadan dolayı mı böyleyiz açılınca tersler mi
Açılınca terslemez ama utangaç birisiyse açık ilişki yaşamaz 8 yaş büyüksün az değil aile yapısı önemli ama eminim senle olmak isticektir her anlamda
O neden açılmıyor sence
Yani aslında ben küçük gösteriyorum hatta onun yaşındaki çocuklar bana açıldı 2 tane ve hiç uyumlu durmuyoruz onlarla ama bu çocuğun boyu 1 90 üzeri ve öyle ufak tefek durmuyor
Kızım 8 yaş büyğksün çok büyük bir rakam değil ama çekinir ister istemez o senden büyük olsa sorun olmazdı ama sen biraz ışık yak bence
Ben ışık yakıcam ama nasıl çekiniyorum bence de çünkü bana baktığını görmüştüm çok kez yakın davransam kaçsa kahrımdan ölürüm djmdmdmsms
Jhjjhguujn öbür türlüde kahrından ölüceksin ys yakın davran en fazla ne olabilir ki
Haklısın ne olabilir ki zaten bir sürü şey olmuş kahve alırken o benim dibime geliyordu bildiğin birkaç kez oldu bu ben de ona aynısını yapıcam denk gelirsek tabi dmdmdmdösmdm
Yakınlaş ayrılma dibinden en fazla çok daha yanlış anlar
Gtnün dibinde biteyim bakalım o bana yaptı bir de şey ama çok kindar ve tavırlı biri ben de öyleyim ama kaçabilir de mi an da dmdmdmmdsmsm
Vallah dikkat çok kaptırma kullanmasın seni
Ben onu kullanmış olurum sanki öpüşsek falan çocuk çok küçük ben de küçük duruyorum aslında ya
8 yaşta çok be
Çok dimi ya nefret mi ediyor acaba o yüzden mi tepki veriyor beni görünce
açıl tabi
8 yaş 9 belki sizce saçma değil mi
sen kaç o kaç
O 18 ben 28 ama o yeni yaşına girdi galiba ben de yeni yaşıma girdim öyle ya
bence az yakınlaş
Yakınlaşamam aşırı yanlış anlaşılır daha çok kaçıyorum o bazen geliyor ama yakınıma