Erkekler, Bana aşık mı? Beni seviyor mu yani? Eğer öyleyse bana hemen açılması için benim ne yapmam gerekir?

Arkadaşlar biri var...(18) beni sevip sevmediğini anlayamıyorum bi çok ilgili-bi çok ilgisiz bazen çok samimi bazen çok soğuk... Aslında arkadaşları birkaç ay öncesinde bana onun benden hoşlandığına dair imalarda bulunmuşlardı. Fakat o zamanlar ben başka birini sevdiğimi sanmıştım (!) Ve dolayısıyla da bu arkadaşı farketmemiştim. Şimdiyse bu arkadaşa karşı içimde bir kıpırtı oluştu ondan hoşlanmaya başladım. Ama Onun da beni sevip-sevmediğini anlamam lazım.
1) Beni sürekli alaycı olarak taklit ediyor konuşmamı vs.
2) Sürekli bana sataşıyor durduk yere kızdırmaya çalışıyor (sınıfta başka kimseye bu kadar takılmıyor nerdeyse)
3) Benim fiziksel özelliklerimle vs dalga geçiyor (bazen kırıcı:(
4) Önceden hoşlandığım çocuğu biraz kıskançlığını hissetim sürekli onunla alay ediyor.
5) Göz teması kuruyor fakat kısa süreli
6) Biz sürekli kedi-köpek gibi dalaşıyoruz hiç normal konuşamıyoruz bile (ben onunla hiç muhattap olmazken bile bana sarabiliyor)
7) Bugün mesela telefonumu saklamış
Bu çocuk bana hiçbir şekilde ilan-aşk/çıkma teklifi vs bişey etmedi, sosyal medyalardan da eklemiyor mesajlaşmıyoruz yani sadece okulda atışıyoruz o kadar... SİZCE BANA KARŞI İLGİSİ VAR MI, BENDEN HOŞLANIYOR MU?
Bir erkek kendisiyle hiç konuşmayan laf atmayan soğuk duran bir kıza neden hep böyle davranır sizce? sevmiyorsa eğer niye durduk yere böyle şeyler yapıyor ki?
O böyle yapınca benim nasıl davranmam gerekir?
BEN ONU SEVDİĞİMİ NASIL BELLİ EDEBİLİRİM? Hislerimizin karşılıklı olduğunu nasıl ona da gösteririm?
Güncellemeler
+1 yıl
Yaa neden hiç kimse adam akıllı düşüncelerini söylemiyor bu platformda? Herkes takılıp geçiyor şurda bir derdimiz sorunumuz olmasa yardım istemeyiz dimi ne biçim insanlarsınız ya 2 dk vaktinizi almaz şunu okuyup 2 cümle bir şey yazmanız ayıp yani :( Aylardır böyle aklımı karıştırıyor ne yapacağımı nasıl davranacağımı şaşırmış durumdayım gençler harbiden seviyorsa ona göre bende ümitlenip bir şeyler yapmaya çalışacağım sevmiyorsa da ona göre biraz ağlayıp içime atacağım. Bi empati yapın lütfen.
Erkekler, Bana aşık mı? Beni seviyor mu yani? Eğer öyleyse bana hemen açılması için benim ne yapmam gerekir?