Flört mü? Sevgili miyiz?

• her gün sabahtan akşama kadar mesajlaşırız, reels paylaşımı yaparız. ne yaptığımız, nerelere gittiğimizi bile paylaşırız birbirimize...
  • işyerinde yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. molalarda çay içer, onun yanında bir şeyler yeriz
  • Bir kaç ayda bir haftasonları bir yerde buluşuruz
Flört
Sevgili
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
kıza sordum. ne sevgiliyiz, ne de flörtüz diyor.
bu erkekle kız arasında olabilecek normal şeylermiş. :D arkadaşlık oluyormuş.

hatta onun kız arkadaşının sevgilisi olmasına rağmen erkek kankası varmış, can ciğer dostlarmış :D ıyy dedim. benim sevgilim olacak, o kıza ya ben ya da kankan diyerek resti çekerim. erkek kankası olmasına izin vermem. bu ne biçim iş. hangimizin annesinin erkek arkadaşı var ki? ya da babamızın kız arkadaşı?
Güncellemeler
+1 yıl
Kıza anket sonuçlarını gösterdim
"biliyordun da sen niye devam ettin, hadi bilmiyorum. farkı ayırtamadım."
diye bilmiyor ayağına yatmaya başladı

sormuşlar ona "nesiniz", "bir şey değiliz" demiş. "Doğruyu öğrenmek yerine düşündüklerine inanmayı tercih ediyorlar" diyor

Ben de ona dedim "Sözlerle eylemler tutarsız".
Anlamak istemiyor.
zaten 2 hafta boyunca çok fena mesafe koymuştum. mesafe koymaya devam edeceğim. bu ve bunlarla uğraşamam
adam gibi flört/sevgiliyiz diyene ilgiyi gösteririm
Güncellemeler
+1 yıl
"adam gibi flört/sevgiliyiz diyebilme cesareti bulana ilgiyi gösterir ve vaktimi ayırırım daha iyi." ve buradaki bir kaç yorumu kıza 14 gün önce göstermiştim.
Dün ise kız beni buluşmaya davet etti. galiba akıllandı dedim. :D
Buluşmadan sonra ise konusu açıldı. Kız babasına benle takıldığını bahsetmemiş.
Ve konu yürüdü. Ve sevgili olamayız. "arkadaşız" demeye devam etti.
Ben de "arkadaş gibi davranmaya başlarız" dedim.
her gün mesajlaşmak olmayacak artık dedim.
ve kapattım. engeli de bastım
Güncellemeler
+1 yıl
zaten sevgililerin yaşacağı her şeyi birbirimize yaşattık. ve buna rağmen sevgili değiliz diyorsa.
"o zaman bizden birisinin gerçekten hoşlanacağı ve seveceği birini bulana dek birbirimizle vakit geçirmek için görüşüyor olacağız. ve ben bunu kabul etmiyorum artık." dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorunun üzerinden 2 ay geçti. Halen kızla görüşüyorum. Ve halen sevgili olamadık. Geçen haftasonu buluşmaya davet etti. Benimle öylesine gezemezsin diyerek red ettim. Yeter artık yaa. Sevgililer gibi baş başa yiyip, icip, gezip tozalim ve sonrasında bana arkadaş diyecekse uzak dursun.
Flört mü? Sevgili miyiz?