Flörtüz ama sevgili olamıyoruz?

Şimdikk şöyleki biz 1 aya yakındır konuşuyoruz aynı mahallede olduğumuz için dedikodular bilmem neler duyulsun istemiyoruz ikimizde bu yüzden korkuyoruz da ama o daha fazla korkuyor geçen bana arkadaş kalalım öbür türlü başka şekilde olmaz dedi ben de sen bilirsin dedim direk ve daha hiç yazmadım 23 saat sonra naberr huhu gibi bir şey yazdı konuştuk baya sabahda günaydın yazmıştım çok erken kalkmışsın dedi bende sana yazıp yattım diyomuşum dedim random attım o da böyle olmasını isterdim yazdı bende sen ilk önce ne istediğini bil dedim çok haklısın öpiyim mi seni diye sticker attı bende dedim ki seni çözemiyorum bi yakınsın bi arkadaş kalalım diyosun gibi bir şey dedim o da kafam karışık benimde bilmiyorum dedi neden karışık olduğunu sordum bilmiyorum ama elimden geldiğinde aramızı düzeltmeye çalışıyorum dedi sonra kapattık konuyu falan şuanda gayet iyiyiz yavrum bebeğim falan diyo çoğunlukla ay bilmiyorum ya oyalıyomu yoksa gerçekten bir şey olucak ama zamana mı bırakmak istiyor bilemiyorum bende darlamak istemiyorum peşinden koşuyomuş gibi de durmak istemiyorum ama çok fazla kafama takıyorum galiba ayhh çok uzadı buraya kadar okuduysan teşekkür ederriiim <33 ben ne yapmalıyım ya düzgünce konuşuyim demi asla bir şey sormuyim ay bide o kadar çok kız arkadaşı varki delirmek üzereyim
Flörtüz ama sevgili olamıyoruz?