- Not:Benim işlerim iyiyken onun ki kötüydü şimdi tam tersi oldu. Ama benim hoşlantım o zaman başlamıştım. Yani ona göre cevaplayın.
Ne saçmalıyorsun diyeceksiniz ama onun çevresi çok genişlemiştir ve kadın dolmuştur. Benimle ilgileneceğini sanmıyorum. Muhtemelen sevgilisi bile vardır. Ayrıca öyle bir insan artık bana bakmaz diye düşünüyorum. Ona yaklaşacaktım ama işini hesaba katmayı unuttum. Şimdi aklıma geldi o yüzden uzak durmayı tercih ediyorum. Özellikle işini belirtti.
Uzak dur. Seni üzer.
Bahane seviyorsan yakınlaş. Korkma.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olun ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
B şıkkı
Ama ya beni yine bırakıp giderse önce ki gibi
Önceden durumum çok iyiydi. Şimdi iyi sayılmaz. Allah bilir çevresinde ne kızlar vardır
Maddi durum mu?
Durumum iyi kısmını anlamadım
Ya bak şöyle bir özet geçeyim sana.
Ben maddi olarak çok iyi durumdaydım. İşim iyiydi. Onu tanımıyordum. Ama oturduğu evi bile görmüştüm. Gecekondu tarzı yerde oturuyordu. Ama çok hoşlanmıştım. Hatta instagramdan bile ekledim. Baya konuştuk. Ama sonra iş buldum gidiyorum filan dedi. Daha gelmeyeceğini düşündüm. Ve çok ilgisizleşti. Çevresi kadın da dolar dedim. Şüphe ile yaşayacağıma konuşmayı keseyim dedim. Aradan kaç sene geçti. İlk defa karşılaştık. Sohbet filan ettik. Ama işleri baya ilerletmiş. O yüzden de geri adım attım. Çünkü parayı bulan erkeklere şahit oldum komşumuzun kocası olsun yakın çevre olsun. Çok gördüm. Erkek parayı bulunca şımarıyor diyor herkes. Bende o yüzden geri adım attım. Hani flört etmeye devam edecektim. Ama bunu duyunca vazgeçtim. Çünkü beni çok üzdüler ve yine aynısı olsun istemiyorum. Uzak duracağım.
Hani geri geldi daha gitmez diye sevinirken sevincim kursağımda kaldı. 0
Takmışsın baya kafayı hu kişiye bence! :)
Yanından geldim hiç pas vermedi bugün de. Artık umursamıyorum.
Anladim.
Hayırlısı ne diyelim.