Mesaja bakar mısınız? Evli biriyle iletişimimi kesmek istiyorum ama bana duygusal manipülasyonlar yapıyor. Ne yapabilirim?

Mesaja bakar mısınız? Evli biriyle iletişimimi kesmek istiyorum ama bana duygusal manipülasyonlar yapıyor. Ne yapabilirim?

Arkadaşlar karısı var çocuğu var benden 20 yaş büyük. Aynı iş yerindeydik kızını kaybedince bir abim büyüğüm olarak gördüm teselli ettim konuşarak. O da kalktı bana aşık oldu. Bunu itiraf etti ve hayır istemiyorum bu çok yanlış sen evlisin ve benden büyüksün vs dedim. Hiçbir şekilde iletişimde kalmak istemiyorum. Karısı da bu muameleyi hak etmiyor yazık kadına. Ama bana en azından ben ara ara yazayım cevap verme ama oku içimi dökecek birileri olsun diyor. Vicdanım sızlasa da bu konuda katı durdum. Haklı mıyım haksız mıyım Allah aşkına bana mantıklı bir akıl verin. Dünden beri duygusalı oynuyor ve kızının acısını bahane ediyor. Tamam ben de çok üzgünüm ama o teselli olacak diye evli barklı adama destek olmak bana mı düşer Allah aşkına? Böyle düşünmem beni kötü bir insan mı yapar?