Hoşlandığım kişiyle aram bozuk birkaç hareketi beni şüphelendirdi. Eski görüştüğü kızın bayadır profili yoktu. Geçenlerde profil koymuştu kız. Aynı gün bu da profilini kaldırdı. Dün kız hesabını kapatmış baktım bu da bir saat geçmedi hesabını kapatmış. Nasıl oluyor bu tesadüf mü?
Hayır tesadüf değil kıza bakıyor
Tesadüf
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgi de hiçbir şey tesadüf değildir. O yüzden haklı olman doğru..
İki üç kez gördüm böyle. Dün gördüğümle baya ikna oldum yani. Kız hesabını dondurdu bu da bir saate dondurdu akşam. Kıza takmış bu ya
Bunu sorman bile hata barıştılar geçmiş olsun başıma geldi nerden biliyorsun diye sorma wşspwğsşsş love işleri boş iş
Tesadüf diye bir şey yoktur!
2-3 keredir böyle görüyordum artık tesadüf değil dedim ben de. Dün gördüğümden baya şüphelendim. Kız hesabını kapattı bir saate o da kapatıyor
Tesadüf olamayacak kadar dakik 😀
Ama iki üç kezdir o kız napsa o da bi şey yapıyor. Kız hesabını kapatıyor o da aynı akşam arkasından kapatıyor. Profil değiştiriyor kız bu da hemen kaldırıyor. Bu kadar denk gelemez. Amaç ne ki? Kız zaten reddetmiş bunu
Kızım reddetmiş olması onun hâlâ kızı istediği gerçeğini değiştiemiyor maalesef. Bahsettiklerine göre sürekli takipte ve onun yörüngesinde hareket ediyor. Hayır gelmez o çocuktan ablacım.
Koç burcundan hayır gelmez zaten. O kıza da reddedildiği için taktı
Elde etmek istiyor orası belli ama takıntı mı hoşlantı mı bilinmez
Belki sevdi umarım sevgi değildir
Nasıl takip ediyorsunuz ha
Çünkü kız da aynı okuldanmış buldum bi şekilde. Kızı bu takipten çıkarmış ama kız reddetmiş diye. İki üç kere baktım kız napsa o da yapıyor denk mi geldi diye aklıma takıldı
Denk gelmez kuyruk acısı var bir şekilde elde edecek onu takmıştır kafaya
Dedektif Gadget
Evet ya dedektif oldum tfghhhj tesadüf mü ki? Kız hesabını kapatmış bir saat geçmedi arkasından kapatıyor. Kız profil değiştirmiş aynı gün profilini kaldırmış o da
Gizli kapaklı iş yapıyorlar. Bu arada bir sorum olacak lütfen doğru cevap verir misin
Evet
Hiç sevgilim olmadı burnum biraz uzun ve ince kemerli bu yüzden midir kızlar buruna çok mu önem veriyor
Dedektif gibisin😅
Ama iki üç kezdir o kız napsa o da bi şey yapıyor. Kız hesabını kapatıyor o da aynı akşam arkasından kapatıyor. Profil değiştiriyor kız bu da hemen kaldırıyor. Tesadüf mü yani
Değil yüksek ihtimal konuşuyorlar
Takipleşmiyorlar biliyorum. Bence bu kız napsa o da bakıp aynısını yapıyor
Sordun mu sen ona konuştugun falan var mı diye
Hayır çünkü aramız yoktu konuşmuyorduk