Artık hiçbir sey hissetmiyorum, devam etmek istemiyorum diyen erkek geri döner mi?

Kisa süreli bi ilişkim oldu ama ilk sevgilimdi bende onun ilkiydim yasımız küçük anlayacağınız üzere, bu kısa sürede o kadar fazla şey yaşadık ki hiç bitmeyen iltifatlar, tutulmayan sözler, kafamdan çıkaramıyorum o kadar çok şey yaptık ki ne yapsam aklıma geliyo. Artık ondan günaydın iyi geceler mesajı alamayacağım foto atıp bir sürü iltifat edemeyeceği ona sarilamayacağım fikirlerine katlanamiyorum hiçbir fotoğrafı mesajı silmedim hediyeleri atmadım atamam gulusup eğlendiğim videolari görmek canımı yakiyo en kötüsü de aynı sınıftayız ve sesini, adını duymak bile acı veriyo. Kavga ettik gereksiz uzadi haksiz oldugum noktalar vardi kabul ediyoeum ama asla bu kadarini haketmedim, tribimden ve dertlerimden yorulduğunu söyleyip bıraktı. küçüktük ama bi sekilde inanmıştım dogru kişi olduguna. Bi kere bile karşıma çıkıp trip konusunu konuşmadı lutfen bi daha böyle şeyler yaşamayalım diyodu ama yoruldum gibi bj seu demedi ayrılmadan önceki gece bile o kadar eğlenip konusuypduk ki buralara nasil geldik anlamiyorum 1 hafta olucak ayrılalı ilk 2 gün kimseye yapmadigim kadar yalvardım ilk kez kendimi bu kadar küçük dusurmustum simdi bıraktım dönmesini bekliyorum ama eskisi gibi olacağına dair inancım sarsılmaya basladi tatli tatli özledim yazıp uzunca bi ozur dilese sonra sarılsak her şey duzelirdi. Bir sürü kişiye sordum herkes farklı bk sey soyluyo. Ne yapacağını kestiremiyorum belki özler diye bekliyorum hiç sevmese bile aklına gelirim herhalde , sordum hediyeleri atmamış ama fotoğrafları silmiştir. her neyse o kadar yaşanmışlık ve güzel an var geri döner mi ve temiz bi sayfa açabiliriz degil mi? Kucuguz tecrubelendik daha dikkatli olurduk. Umarim yokluğumda değerimi anlar sadece tribime odaklanmayip yaptığım onca iyi şeyi iyi yönlerimi görür. Böyle yapıp özleyen erkek oldu mu veya ayrılıktan sonra barışıp guzel giden bi iliski yaşayan var mı lutfrn yardım edin artık katlanamiyorum ilerde unutacak olsam bile başkasını istemiyorum aklıma gelmesinden korkuyorum

Artık hiçbir sey hissetmiyorum, devam etmek istemiyorum diyen erkek geri döner mi?