Yaklaşık 2,5 senelik bir ilişkim vardı sürekli bana hakaret eder saygısızlık yapardı beni sevdiğini de biliyorum kaç kez ayrıldık barıştık iki gün once patronum geç olduğu için beni eve bırakmak istedi bende kabul ettim konum uygulaması kullanıyorduk herşeyi yanlış anlıyor diye bende konumu kapattım sonra eve geldiğimde tartıştık sen beni aldattın tarzında bir şeyler söyledi ve engelledi aradan 4 gün sonra engelimi açtı ve bir şey yazmadı bende yanlışlıkla aradım ve beni hala istemedigini söyledi sizce döner mi arkadaşlar lütfen cevaplayın...
Döner döner eski flörtüm arkamdan ben bu kızı sevmiyorum bir daha da konuşmam demişti bi kaç ay sonra da yazmıştı insanların sözlerine pek güven olmuyor.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
O sana er ya da geç döner döndüğünde yine o saygısızlıklara hakaretlere katlanmak istiyor musun senin kendine saygın yok olsaydı bir dakika bile hayatında tutmazdın şimdi ondan saygı beklemen çok saçma kendini ağırdan alsan peşinde koşmasan her geldiğinde kabul etmesen adam olur aslında
Açıkçası, bu ilişki oldukça karmaşık ve yorucu görünüyor. 🙈 Saygı ve güven bir ilişkinin temeli, ama burada bu temeller maalesef zayıf gibi. Sürekli hakaret eden, saygısızlık yapan biri sevgi gösterse dahi, sana kendini kötü hissettirdiği sürece bu ilişkide mutlu olman zor gibi duruyor.
Döner mi kısmına gelirsek, dönse bile düzelmediği sürece aynı sıkıntılar tekrar eder. Önceliğin kendine olan saygını korumak olmalı. Ne dersin, bu ilişkide emin olduğun bir gelecek var mı? 💭
Hic kapatilmayan konum patronunun seni eve birakacagi icin aniden kapatilmasi !!!
Aldattin diye demiyorum !!! Belli o gun kahveler icilmis 😝
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
hayır sürekli yaptığım ufacık bir şeyden bile hakaret edip ayrıldığı için bu korkudan kapattım yetersiz hissediyorum sürekli kahve icme olasiligimiz cok düşük çünkü abimle ayni yerde çalışıyoruz haberi olur
Aranızda güvən yokmuş ki zatən konum takip uygulaması kullanmışsınız. Güvən olmayan ilişki sadəcə çıkar ilişkisidir. Bitti diyə üzülme. Yoluna bak, mutlu ol. Sev, sevil ve güvən.
Bek ben bu olaylara çok şahit oldum şimdi intikam dersin ama sana yazdığında yumuşarsin. Adım kadar eminim sana geri dönecek sende hiç bir şey olmamis gibi ilişkinize devam edeceksin ama ilişkinizin ilerisi yok yine ilişkiniz bitecek haberin olsun. Ne kadar sevsen de bazı şeylere göz yummaman gerekiyor