Derste gözlerini gözlerime kilitliyor uzun uzun çekmiyor ben çekince bile bakmaya devam ediyor ona bi şey söylediğimde cevap vermeyip gözlerini gözlerime dikiyor uzun uzun yüzüme bakıp kalıyor hep neden böyle yapıyor? Önceden gülümseyerek bakıyordu uzaktan şimdi böyle.. mimiksiz derin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
hiç belli olmaz yani... gelecekteki çocuklarınızın adını ne koysak diye de düşünüyor olabilir, sana prone bone ile sanal penetration yaparken de hayal ediyor olabilir
Peki ama gülümseyerek bakardı hep ama o gün full derin mimiksiz bide söylediğim seye bile cevap vermeyip bakması öylece?
ama bunlar yine de yetersiz veriler. belki de aşırı fikkat dağınıklı var ve aksam yemekten sonra ne yapacağını füşünüyor o sıra. who knows yani anladın mı
Hayır dikkat dağınıklığı bana bakıp kalarak mi oluyor? Gayet normal biri bu olay dışında
tamam öyle olduğunu varsayalım, ilk yorumum gayet geçerli. fakat senin tercihin hangisi olurdu? duygusal mı duyusal mı?
Hiç bilmiyorum ki tek bildiğim bu çocuğun beni beğeniyor olduğu ama önceki gün ben arkadaşıma flortumu gösterdim telefonda çok yakışıklı falan dedim o da arka tarafımızdaydı duydu büyük ihtimal sonra durakta oturmuştu ben durağa gidince kalktı ordan öteye gitti benim görmeyeceğim bi şekilde durdu gidip yerine oturdum biraz sonra kalktım öteye gittim çocuk gelip yerine oturdu ve bindiğimiz ortak otobüsü beklemeyip başka otobüse bindi oraya giden ertesi günde derste göz göze geldik ben bakışımı kaçırıp kağıdıma baktım kafamı kaldırdım baktım hâlâ bana bakıyor tekrar bakışımı çektim derin derin gözlerime bakıyordu uzaktan sonra bi ara elimde yemek vardı ister misin dedim cevap vermedi 5-6 saniye gözlerime baktı öyle sonra ben bakışımı çektim full öyle bana bakıp durdu yani olay bu..
bak şimdi, b .
sen o elemanı sevmiyosun, sen sevilmeyi seviyosun. senin ilgini çeken kendisideğil, ilgisi
Ondan hoşlanıyorum evet ama çok yoğun bi hoslanti değil.. ama şu an anlattığım şeylere göre onun öyle bakması nedendi sence? Durakta beni görünce kalkıp öteye gitmesi falan
günün konusu: introver nedir? kime denir? o elemanı benden başka birisi zor anlar
Çocuk içe kapanık mi diyorsun yani? Peki bana karşı hissi ne bu anlattığım duruma göre?
çocuğa göre önemli olan sana karşı hisleri olabilir ama asıl önemli olan aslında ilişkilerinde ve sosyal hayatındaki mübağalalı kaygılar. bu bağlamda ona karşı yapacağın ufak hamleler bile onun bünyesinde büyük yankılara, hatta doğru koşullarda travmalara neden olabilir. Ondan uzak dur lütfen
Ahhh neden uzak durim yani ona zarar mı veriyorum ben? Yani onu kırmış miyim diyorsun istemeden? Yani kıskanmış mi o flört meselesinde kalbi mi kırılmış?
hâlâ anlamıyorsun değil mi? onu kırıp kırmaman senin elinde değil. eğer tahmin ettiğim kimyada birisi ise günde binlerce düşünce arasında kaybolup giderken senden gelen uyarıcılar bu gürültünün arasında kayboluyormuş gibi gelse de bilinç altında ister istemez büyük küçük etkilerde bulunur. kısaca, insanların diğer insanlar karşı takındığı duygusal tavır ve gard bu çocukta yok gibi bir şey
Anladım her şeyden bi anlam çıkaran birisi diyorsun yani kendi kafasında kurup duran bi insan ve sürekli kafasinda kendiyle bile çelişiyor gidip geliyor sürekli dimi?
ya bunu nasıl anladın? ben öyle mi dedim.. :D asıl kafanda kurup duran mantıken sensin aslında
Ya o zaman açık anlatsana bu çocuk neyin nesi? Neden uzak dur dedin?
bi şeyin bi şeysi değil. sadece biraz dikkatini çekmiş olmalısın. zamanla geçecektir, tepki vermezsen tabi. geçmezsse yine konuşuruz
Okey de o sekil bakması kaçması falan gözlerini dikmesi neden dolayıydı? Üstelik önceden gülümseyerek bakarken o günden sonra böyle olması?
belli ki sen aksiyon istiyorsun. seviyosan git konuş bence
Off ne aksiyonu yaa anlamıyorsun hiç düşün beni görüyor ordan kalkıyor sonra ben yemek ister misin diyince cevap vermeyip bakıyor sadece derste gözlerini dikiyor defalarca oldu ben arka tarafındayken dönüp bana baktı öylece kaldı vücudu ileri kafası bana dönük şekilde uzunca veya yüzüme bakıp durdu sürekli uzun uzun bunlari nasıl görmezden gelim?
o halde soru kaynağını değiştirelim. sen ne hissediyorsun. bu durumun sende uyandırdıkları neler
Bende heyecan ve merak çünkü hiç normal degil davranisi ben ondan hoşlanıyorum burası net ama bu davranışlarına karşı ne tepki vereceğimi hiç bilmiyorum o öyle bakınca biraz bakıp bakışımı çekiyorum mesela napmaya çalışıyor anlamıyorum
senin hakkındaki spesifik bilgileri anımsayıp anımsamamasından onun da senden hoşlandığını anlayabilirsin. Bir şey yapmaya çalışmıyor, ne yapacağını bilemiyor aslında. Muhtemelen elle tutulur bir ilişkisi olmamıştır da. ikiniz de manipülasyona o kadar müsaitsiniz ki..
İkimiz de ikizler burcuyuz bu arada sbbsns benim hakkımda her seyi anımsıyor mesela bi cümle söylesem onun aynısı bi kaç gün sonra dile getiriyor tam benim söylediğim şekilde veya kullandığım sözcükleri kullanıyor ben söyledikten sonra yaptığım bi espriyi günler sonra arkadaşlarına tekrarlıyor falan..
farkında mısınız? kaybettiğiniz zamanın yani.. beraber geçireceğiniz vakitleri çekincelerinize ve süperegolarınıza harcatmanın ne anlamı var? sanırım, ikinizden birisi bile olsa etkileşimi ilerletmeli. bunu gerekirse hadsizce yapabilmeli
Bide başlarda arkadasi benimle konuşması için gaza getiriyordu bunu bi keresinde ikimiz baş başa kalacaktık arkadaşı gidiyordu giderken ona kanka şimdi sohbet muhabbet falan anladın sen dedi o da haa anladım dedi sonra çocuk dönüp bana anime sever misin dedi bende hayır dedim bi keresinde de ben ödev için partner arıyordum arkadaşı siz partner olun dedi sonra da giderken sırıtarak o gerçekten çok iyi partner dedi falan..
Askoo okudun mu burası önemli kısımdı
eleman otaku çıktı iyi mi? bu bazı şeyleri açılaklar aslında :D
işim var şimdi akşam yazacağım
Otaku mu haa tamam o zaman beklerim
Küstüm yazmadin
seninle ilgili hayallere dalmış olabilir vur bir tane kendine gelsin lsadsaddas
Oha nası bi hayal? Bide gülümseyerek bakardı hep şimdi böyle derin mimiksiz..
valla bir erkeğin bir kızla hayal kurarken çok ihtimal var hangisi olduğunu bilemem