Gecen gün hocanın yanından çıkarken kapının önünde bizim sınıftaki çocuk duruyordu. Onunla göz göze geldik çocuk bana bakıyordu, sonra ben 30 metre ötedeki lavaboya girdim 5-10 snliğine dosyamı almak için. Çıktığımda çocuk hala bana bakıyordu gözlerini ayırmadı hiç. Hatta dolap kapağının yan tarafından uzanıp da bakıyordu.
Neden böyle bakmıştır?
Neden böyle bakmıştır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hoşuna gitmişsin ve dikkatini çekmek için böyle bakmıştır muhtemelen
Emin misin? Ben ondan hoslanıyorum da normalde. Acaba bunu duyduğundan bakmıs olabilir mi? Ama cok uzun baktı hani. Lavaboya girip çıktıktan sonra hala baktığını fark edip ben de ona baktım ama maskem vardı. Merdivenlerin oraya gelene kadar ben de ona baktım. Bi şey demedim. Montunu dolaba asmamıştı bile, bi elinde montu dolabın ordan uzanmış bana bakıyordu
Yani o an nasıl baktığına bağlı. öğrenme olasığı var mı?
Ve tanıklığınız konuşmuşluğunuz var mı eğer varsa bidaha dene konuşmayı öğrendiyse eğer oda senden hoşlandıysa davranışlarından belli eder
Ya o an odaklanmıs bir şekilde ciddi bakıyordu. Ama dövecek gibi de değil yani. Gözlerini kısarak bakıyordu. Ben onun yanından geçerken biraz hızlı yürüdüm siyah montum vardı bi de zaten yani acık secik de giyinmedim bilmiyorum ya. Hoşlandığımı duymuş olsa bile niye öyle baktı ki
Konuşma şansın varsa git konuş bence tavrından ve sana davranışlarından anlarsın bence
hocayla aranda bir şey olduğunu düşünüyor
Hocam kadın yalnız.
aaaa pardon o zaman
güzelsen ondandır
Güzel değilim ve o an yüzümde maske vardı. Ben tam hocanın yanından çıktım kapıyı kapatıyordum o esnada onunla göz göze geldik. Ben lavaboya gidene kadar bana baktı 5-10 sn durdum çıktım baktım hala bana bakıyor. Ben de ona baktım merdivenlerden inene kadar. Montunu dolaba bırakmamıstı bile hala bi elinde montu dolabın yanından uzanmış bana bakıyordu
sence neden olabilir
Ondan hoşlanıyorum duymus olabilir mi? Ve duyduysa böyle bakması ne anlama gelir
o zaman duymuştur ve seni izliyordur
İzliyordur derken? Hoslanıyor mudur o da. Ama o kadar uzun süre bakması normal mi
hoşlanmak başka bir şey
senin duygularının aynısı olması çok zor
Demek istediğinizi anlamadım. Hoslandığımı duyup kendisi benden hoslanmayıp bana böyle bakıyorsa neden bakıyordur madem?
seni inceliyor merak ediyordur
Cok uzadı ama kusura bakmayın. Abartısız söylüyorum bi 20-25 metre ilerledim lavaboya girdim 5-10 sn sonra çıktım hala bana bakıyordu ben de onun gözlerinin içine baktım merdivenlerden inene kadar o esnada gözlerini hiç kaçırmadı. Ciddi bakıyordu, yüzünde bi duygu belirtisi yoktu hani kızgınlık beğenme vs gibi. O an dolaba montunu asıcaktı asmadı bile elinde kaldı hani insan böyle bakar kalır ya aynen öyleydi
Ne bakıyom olum deseydin ya
Lavaboya girip çıktıktan sonra hala baktığını fark edip ben de ona baktım ama maskem vardı. Merdivenlerin oraya gelene kadar ben de ona baktım. Bi şey demedim. Montunu dolaba asmamıştı bile, bi elinde montu dolabın ordan uzanmış bana bakıyordu
ayyyyyyy sana aşıııkkkkk (!)
Hemen versin dimi 😁
Dalga gecilecek bi sey göremedim ben.
Ya verirsin ya da vermezsin olay bu yani bu kadar abartma yok bakmışta falanda filanda
Gondiklemek için 😁