Öncelikle şunu diyeyim tamamıyla erkeklere yabancıyım, buraya sorma nedenim de bu. Lütfen saçmalamadan cevap verin. Mevzu şu;
Geçenlerde merdivene açılan kapıyı kimse yok diye destursuzca (ev halimle hızlıca) açtım. Komşu çocuğu ile gözgöze geldik. Bana bakışı çok garipti, bilmiyorum kapıyı kapatsam mı, işimi yapsam mı, özür mü dilesem kafam allak bullak oldu. Hiç kesmez doğrudan gözlerime bakıyordu ama ilk şaşkınlığının yanı sıra öfkeliydi. Yandaki arkadaşı gülüp kolundan çekti diye gitti ama giderken bile öfkeli öfkeli bakıyordu. Cidden tek yaptığım kapıyı onlar varken açmaktı. Benzer bakışı bir kere daha bize mobilyaları taşımamızda yardım ederken yaşadım. ben de ucundan mobilyayı tutayım demiştim hiç bi yardımım olmasa da bişeyler yapmış olayım demiştim. Bakışından korkup kenara çekildim. Bu çocuğun benimle derdi ne? Durduk yere ne diye öfkeleniyorsa kafam allak bullak oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Bigün patlayıp bağırsam mı ki "DERDİN NE OĞLUM SENİN" diye. Hoş istesem de yapamam da.. Neyse ne dersiniz bu çocuğa, dövek mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende merak ediyorum dik dik sanki bizi dönecekmiş gibi bakanlar çok var çok merak ettim bende
Tuhaf bi durum, ben anlamadım 🤷♀️
Ben hastanede fizik tedavi bölümünde kalıyordum orada genellikle yaşlılar var bir iki genç vardı benim yaşıtlarımda onlar da aynı dediğin gibi hep bana bakıyorlardı yani öyle bskıyorlardı ki o da arkadaşım Bile farketmişti
Hala fizik tedavide kalıyorum geçmişte kalmış gibi konuşmuşum ama 1 hafta içerisinde oldu bu olsnlar
Hayır aşık olsa öfkeli bakmaz amaçları ne ben onu anlamadım
Erkek beyni, kim bilir nasıl çalışıyor Öğrenirsen sebebini bana da söyle merak ediyorum
Bende çok merak ediyorum açıkçası
Uzun süre cinsel ilişkide bulunmadığı için cinsel isteği artmış, sürekli doyumsuz olan, hiçbir şekilde tatmin olmayan, bütün karşı cinse yürüyen, ilişkiyi sadece bel altı düşünen kişilere abaza deniyor.
Abazanın anlamı
Niye dik sanki sinirliymiş gibi bakıyorlar abazalar ise
Bu soruyu bende sorucam
Öfke = karşı cinse yürüme?🙄😵🤯😵💀 Neyse en azından yeni bi kelime öğrendim.
Bende sordum herhangi bir doğru cevap gelince atarım
Sorduğun gibi dön bana, merakla bekleyeceğim😂
Cevabın gecikmeli geliyor canım tamamdır beklemedeyim 👍🏻
Sordum ev halin nasıl di dediler
Bende Eşofman vardı dedim yani
9eger üzerinde seksi bişi yoksa diyor güzelliğine bakıyordur diyo
Duruma şu an beynim error verdi. Nasıl bi alaka?
Hchcufyf
Şey diyo çocuğa merhaba de diyo çocuk erir falan diyolar
Öteki yorum yazan ise bende bakarım valla demiş
Off, sorduğuma pişman oldum yaa. Böyle olduğunu düşünerek onunla karşılaşmak istemiyorum 😰
Bir sorsana çocuğa niye bakıyorsun amacın ne falan de
Tipi nasıl bi çocuk
Giyinişi falan merak ettim
Gömlek, pantolon çok dikkat etmedim normal yani ama gözleri öfkelenince daha bi mavi oluyo sanki. Sormaya gelince ben soramam ya öyle bi samimiyet de yok zaten aramızda. Bırakayım kendi haline en iyisi.
Bırakırsan daha da bakmaya devam eder
Öyle mi dersin? Yok yaa binde bi denk gelecek zaten de karşılaşıcaz. Seneye üniversite de bitiyo zaten taşınırım. Şimdi konuşsam bir de bakmanın ardı sıra muhabbet falan gelişir, riske girmeyeyim hiç
Valla ben sorcam hastanedeki adama bir gelişme olursa sana yazarım yarın knk
Çok teşekkür ederim canım gerçekten yardımcı oldun, ilgilendin 😍 teşekkür ederim
Tamam canım beklerim cevabını
Ne demek bende merak ediyordum
kesin senden hoşlanıyor başka derdi yok dikkat çekmeye çalışıyor
Kaç kere gördü de sevsin, bilmiyorum
Ne hoşlantısı adam abaza sjksl
Yine bi abaza vakası
O ne ki?
Aynn one