Bi erkek neden böyle bakar?

Öncelikle şunu diyeyim tamamıyla erkeklere yabancıyım, buraya sorma nedenim de bu. Lütfen saçmalamadan cevap verin. Mevzu şu;

Geçenlerde merdivene açılan kapıyı kimse yok diye destursuzca (ev halimle hızlıca) açtım. Komşu çocuğu ile gözgöze geldik. Bana bakışı çok garipti, bilmiyorum kapıyı kapatsam mı, işimi yapsam mı, özür mü dilesem kafam allak bullak oldu. Hiç kesmez doğrudan gözlerime bakıyordu ama ilk şaşkınlığının yanı sıra öfkeliydi. Yandaki arkadaşı gülüp kolundan çekti diye gitti ama giderken bile öfkeli öfkeli bakıyordu. Cidden tek yaptığım kapıyı onlar varken açmaktı. Benzer bakışı bir kere daha bize mobilyaları taşımamızda yardım ederken yaşadım. ben de ucundan mobilyayı tutayım demiştim hiç bi yardımım olmasa da bişeyler yapmış olayım demiştim. Bakışından korkup kenara çekildim. Bu çocuğun benimle derdi ne? Durduk yere ne diye öfkeleniyorsa kafam allak bullak oluyor ne yapacağımı şaşırıyorum. Bigün patlayıp bağırsam mı ki "DERDİN NE OĞLUM SENİN" diye. Hoş istesem de yapamam da.. Neyse ne dersiniz bu çocuğa, dövek mi?

Bi erkek neden böyle bakar?