Herkesle aram maksimum bir hafta sonra bozuluyor bu yüzden
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
A ben😅ilişkide fark etmeden baskın hale gelip sonrada erkeği pasif olduğu için suçluyorum bende.
Of evetttt bunu karşımdakini uzaklaştırmadan nasıl kendi üzerime çekerim
Maalesef ilskinin basında erkeğin kendi becerisini göstermesi için rahat bırakmak gerekiyor sonra bunalıp kaçıyor ilk günden böyleyse sonradan daha çok bunaltır gibi. Şu an konuştuğum kişiyle 1 haftadır mesajlasiyoruz bugün şehir dışına gitti gece belkide orada kalıcak içim içimi yiyor ama neden gece orada kalıcaksin diye hesap soramiyorum😅
Ben de konuştuğum kişiyle şu an daha ilişki içerisinde değilim ama mesela iş çıkışında arkadaşının yanına gidiyor sabah 5 te dönüyor eve bende erken git erken git falan dedim bikaç kez bugün artık biraz mesafeli davrandım sabah döndüğü için ve
Şimdi üzerime etiket gibi kaldı bu :(((
Belliki keyif aldığı için yapıyor şu an için büyük bir sevgi beslemedigi bir kadinin eve erken git demesi itici gelir bir süre tut kendini demen birşeyi degistirmicekse enazindan sözü dinlenmeyen kadın pozisyonuna düşme. Diger günler evine erken gidince ayrı bir ilgi göster belki evine gittiğinde müsaitsen ara , keyifli keyifli konuşunca AA ben evde olunca nekadar iyi davranıyor diye dikkatli davranır belki. Ben kendi konustugun kişi için mesela eğer il dışında kalırsa gece iyi yapmışsın gece gece yorgun yola cikmandansa dinlenmene sevindim yazmayı düşünüyorum 😅ama içimi bilse
Bu arada böyle ben 1 saat hiç yazmadigim zaman direk beni arıyor uyudun mu diye soruyor falan beni ara diyor ama mesels bikeresinde modum düşmüştü neyin var noldu falan diye sormadı üzüldügümde böyle ne diyecegini bilemedi gibi galiba pek nasıl davranılacağını bilmiyor kızlara düşkün biri değil instagramda takip ettigi maksimum 5-10 kız var
Ben kendi adıma söylim karşımdaki insan birşeye uzuldumde teslli etmeyi beceremiyorum yan yana olup ilgilenme sarılma isteğim oluyor o an konuşarak kendimi ifade edemiyorum belki karşı taraf için ilgisiz kalıyor gibi gözükebilir. Sordun mu hayatında kimler oldu diye
Yaa doğru söylüyorsun ben hiç empati yapamıyorum sanırım hayır hiç sormadım oda sormadı takıntılı biriyim o yüzden geçmişini bilmek istemem
Sormamak daha iyi. Benimki dövmeleri var eski sevgilisiyle ilgili bir şey de var mı deli gibi merak ediyorum ama soramiyorum eğer varsa gördükçe kötü olurum diye🤣
Aman hiççç sorma benim 6 yıllık ilişkim böyle herşeyin peşine düşüp kafaya takmaktan bitti bu çocukta tek anlattıgı bana işte güven oluşursa ben tüm kızları çıkartırım bi ilişkide çabuk bağlanırım dedi
Yönetmeye çalışmayacaksın ilişkiyi erkek yönetir
Evet ya doğru ama ilişki kısmına geçmeden oluyor bu daha bir haftadır konuşuyoruz mesela gitme etme işte o kız kim falan tavırlarına giriyorum çok kıskançlıkta var
Başta belki sorun olmayabilir ama ilerleyen safhalarda her erkek tahammül etmez böyle seylere
Senin gibi biri çıkacak karşına bak bakim kim kaçıyor. Çivi çiviyi söker misali..
Öyle biri çıkmıştı ama menfaati için yanaşan birine dönüştü :((
Niçin bu duyguya geçiyosun peki
Daha önce travmatik bir olaymı nedir bu hisse yönelten durum seni
Uzun bi ilişkim oldu 6 senelik çok dişil enerjili bi erkekti her zaman ona ne yapması gerektiğini ne zaman eve gideceğini işe girmesi gerektiğini nasıl konuşması gerektiğini öğrettim ve bu davranış benim kendi karakterime yerleşti ondan sonraki her ilişki kurmaya çalıştigimda baskın yönetme duygusu olan karakterim daha birinci haftada ortaya çıkıyor ve o kişi buna uymadıgında hemen hayatımdan çıkarıyorum
Zor bir durum, senin için ama yeni gelen birine fazlaca tölerans göstermeye çalışsan belki durumu aşma ihtimalin olmazmı
Tölerans zannettiğim şey aslında içime bastırdıgım ve kafama taktıgım duygular haline dönüşüp patlama oluyor sonradan maalesef ne yapacağım hakkında çaresizim
Senle prova yapalim mi
Günlük olarak
Muhtemelen maskulen birisin
Hayırrr
O zaman iletişim şeklini güncelle derim
Eşek ne anlar Hoşaf tan diyorsun yani
Sen ben misin dsdfdh
Nxmdkdd ne yapacağız böyleee
Anaç kızları seven erkek bulacağız nasıl olacaksa
Senin gibi biri olsa neler vermezdim
Burcun ne
Başak
Bunu tahmin etmiştim Başak kadınlarınla hiçbir b** olmaz hepinizin Allah belasını versin hadi ordan gidin
😂😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣
Tanişabilirmiyiz