İlişkimizi yöneten yönlendiren hep ben oluyorum erkek gibi hissediyorum. Bir erkeğin ilişkide lider olmasını nasıl sağlarım detayl?

Yöneten yönlendiren fikir veren taraf o olsun istiyorum ama benim fazla enerjik ama aynı zamanda olgun ve mantıklı oluşum, onun ise cesaret edememesi buna engel oluyor galiba. Örneğin olaylar sonucu “tamam” diyen taraf ben olayım istiyorum ama tam tersi oluyor. Olsuı ben çözümlüyorum analiz ediyorum, ben mantıklı düşünüyorum ve çözüm üretiyorum, sonucunda ise “tamam” diyen taraf o oluyor. Kadın gibi hissetmek istiyorum, her şeyi o düşünsün o bana yön versin, söz dinleyen taraf ben olayım istiyorum 😭 dişil enerjimi düşürüyor bu durum. Nasıl onu daha baskın bir hale getirebilirim, cesaretini arttırabilirim. Biraz korkak mı davranmam gerekiyor beni yönetme cesaretini alsın diye? Ben çok net biriyim biraz belirsiz mi olayım? Mantıksal düşüncemi nasıl duygusala çevireyim? Yardım edin bana özellikle siz erkekler cevap verin. Bir ilişkiyi yönetmek için baskın olmak için kadın tarafından nasıl bir yeşil ışık almanız gerekiyor?

Güncellemeler
1 yıl
Abiler yaşım 45 üstü değil!!!
İlişkimizi yöneten yönlendiren hep ben oluyorum erkek gibi hissediyorum. Bir erkeğin ilişkide lider olmasını nasıl sağlarım detayl?