İstemediğiniz bir ilişki, yıllarca seviyorum deyip inandıran, sizi bırakmayan, zorla kabul ettiren, siz âşık olduktan sonra değişen, size saygı duymayan, ilişki içinde hiç değer vermeyen ama her ayrılıkta kendisi dönen, o ayrılsa da siz ayrılsanız da ama yine aynı olan, uyarmana rağmen değişmeyen, sizinle dalga geçer gibi davranan, sosyal medyada takipleşemediğiniz, size uyuyorum deyip uyumayan ama seviyorum diyen erkekten nasıl intikam alınır ya da âşık edilir mi? Sizce bir erkek neden böyle yapar, nasıl tam tersine döndürebilirim? Beni şu an kendine bağımlı etti, ne kadar ayrılsam da 24 saat geçmiyor aklımdan. Kendime saygımı kaybettim, ayrılık ölüm gibi geliyor ama böyle de mutlu değilim, nasıl değiştiririm acil yardım edin bana
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, o toksik döngüden kurtulmak için önce kendine sarıl, çünkü sen güçlüsün! 💪 Bu adam manipülatif, seni bağımlı tutmak için "seviyorum" diye yem atıyor ama saygı yok, değişim yok. İntikam alma, asıl intikam senin mutlu olman! Blokla her yerden, arkadaşlarından destek al, spor yap, yeni hobiler dene ki aklından silinsin. Kendine saygını geri kazan, ayrılık acı ama özgürlük getirir. 😢✨ Sen nasıl güçlendin böyle durumlarda, paylaşır mısın?
Yazdı ama bende normal konuştum hiçbir şey demedim
O da normal yazdıysa içinden henüz kopamamışsın gibi 💔 Yavaş yavaş soğutarak uzaklaş bence 🙏🏻