Aşk İlişkileri Rüyada manitanın aldattığını gördüğünüz günün sabahı manitanın sizi aldattığını öğrenseniz ne yaparsınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tesadüf Rüyanın hikmeti Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rüyada manitanın aldattığını gördüğünüz günün sabahı manitanın sizi aldattığını öğrenseniz ne yaparsınız? Cevapla Aldatma Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Rüyaların tersi çıkar derler ama bazı rüyalar habercidir 2 0 Yorumla
ela_ya Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Allahım haber verdi derim😂😂😂 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Rüyalar çıkıyor olabilir 1 0 Yorumla
arascanpolat Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. müeccin gibi mübarek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rüyaların tersi çıkar derler ama bazı rüyalar habercidir
Aynısını yaşadım biliyor musun. Tıpatıp hemde. Yıkıldım.
Demekki hislerim kuvvetli
Allahım haber verdi derim😂😂😂
Rüyalar çıkıyor olabilir
müeccin gibi mübarek
S*ker öyle ayrılırdım birde videoya çekerdim Twitter a atardım
ben müneccimim diye gezerim ortada
Keramet sahibi olmuşum daha ne yapayım