- Astroloji & Burçlar konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSapıkadın :)) kadının dibi fala bakma bilinç altın dolmuş birer yansıma. hiç bir kötü şey olmayacak güven bana. Kabus, veya manası kötüye yorulacak binlerce şey görüyoruz çoğunu hatırlamıyoruz bile. Falla olsaydı ben 100 kez zengin olmuş en az 200 kez ölmüştüm. fal kitabunda kelime kalmadı. ama hiç birisi de olmadı :)
15 Yorumla
Soran+1 yılYa rüya kötü değildi.
Bak anlatasim geldi. Kocaman yeşil bir arazi var. Birden orası 4 parsele ayrılıyor. 2 tanesi su dolu 2 si toprak birde kafes var. O tohumları ekiyorum kuş oluyorlar. Renkli renkli sonra yumurtluyorlar o yumurtalar çatliyor bende onlardan cikan yavrulari kafese koyuyorum. Ayrildigim sevgilimde yardim. ediyor
İkizler+1 yılGüzel bir rüya ama her rüya gelecekten haber vermez biliyorsun çok nadirdir. kötüye yorma valla baka hiç birşey olmayacak. sen farkında olmadan biliç altında kuşlar yumurtalar eski sevgilin yeşil bir arası falan gibi bir çok objeyi yerleştirmişsin. bilinç altının sponsorluğunda beyninde sana güzel bir sahne yaratmış. Allahtan değil mi bu sonuçta tabir kitabında kesin bu olacak diye bir hüküm mümkün olmaz. Bence iyiye işaret bile olabilir sevgilinle olmayacak biryerde karşılaşıp zor bir duruma düştüğünde sana yardım edecek yolunuz kesişecek. Eski sevgilinle yolun kesişsin istiyorsan iyi yok istemiyorsan kötülük anca bu kadar.
Soran+1 yılAyy canim. Yazmış uzun uzun.
Haklısın ama bilinçalti fena oynuyor bizimle
İkizler+1 yılO yüzden bilinç altını kontrol edemezsin ama giden bilgileri kontrol etmen için formül kafanı hiç birşeye takmayacaksın. kimse için skıntıya girmeyeceksin. :) hadi sağlıcakla kal :)
Soran+1 yılDemesi kolaayy.
sende :)
En İyi Cevaplar
Kötü rüya görürsem dua ederek Allaha sığınırsam o rüyanın çıkmayacağına itikad ederim. Anlat ne gördün?
015 Yorumla
Soran+1 yılKocaman yeşil bir arazi var. Birden orası 4 parsele ayrılıyor. 2 tanesi su dolu 2 si toprak birde kafes var. O tohumları ekiyorum kuş oluyorlar. Renkli renkli sonra yumurtluyorlar o yumurtalar çatliyor bende onlardan cikan yavrulari kafese koyuyorum. Ayrildigim sevgilimde yardim. ediyor
:)) saçma birazzz
İkizler+1 yılYeşillik görmek her zaman hayra yorulur, çok iyi bir rüya gördüğün anlamına geliyor. Su ile birlikte görülen yeşillik her türlü üzüntü ve kederden kurtulmaya, sevinç ve mutluluğa yorumlanır. 4 e bölünmesi konusunda ise bu sürecin 4 aşamada gerçekleşeceği anlamına gelebilir, nişan, düğün, zifaf ve çocuk. Bunun delili olarak rüyada gördüğün kuşlar evlenmeye, yumurtalar hamileliğe, yumurtadan çıkanlar ise bebeğe yorumlanır canım.
Soran+1 yılYaaa beni kandırmiyorsun dimi :)) nasıl sevindim şimdi.
Soran+1 yılAman evlenmeye çok var daha :)
Soran+1 yılAa sen biliyorsun bak. Evlenecegimkz kişi de belli mi
Boğa+1 yılarkadaş benden önce davranmış ama evet yaa çok iyi bir rüya allah hayırlara çıkarsın gerçekten. :) kötü bir rüya görmemişsin yani :)
Soran+1 yıl@robincosby
Evet genel olarak güzeldi ama kafesin anlamı kötüymüş :).
Içim rahatladi ama
Soran+1 yılBoşna kasıyoruz ya i.
Boğa+1 yılrüyalar bir bütün olarak yorumlanır ama tek tek anlamlar bu şekilde çıkabiliyor.
Soran+1 yılYazmadim. Boşuna kasiyoruz yani olacakti.
Sana bir önerim yalnız, kötü rüyalarını tabir eden kişiler haricin de kimseye anlatma.
İçine bir sıkıntı düştüyse de suya anlat rüyanı rahatlarsın en azından.
Kötü rüya gördüğün zaman sol omzuna da tükür.
Bir kuş kafesi görmen rüyanın ille de gerçekleşeceği anlamına gelmez, merak etme.28 Yorumla
Soran+1 yılNeden anlatma derler bunu çok merak ediyorum.
Soran+1 yılKötü bir ruya değildi aslinda. Mutluydum yani.
toprağa tohum ekiyorum. Onlar kuşa dönüşüyor kuşlar yumurtluyor. Yumurtalardan çıkıncada kafese koyacakmişim :)
Suluyorum falan haha
Soran+1 yılInnsallh diyorum en kocamanindan :)
Genelde yorumun okunmaması en doğru olanı derler bunun için.. Allah hayr etsin diyip, iyi şeylere yormak gerekirmiş.
Genelde hiç rüya görmeyen biri olarak, tabirin kötü çıkması nasıl yansırdı ruh halime bilmiyorum ama başta dediğim gibi yapardım büyük ihtimal.13 Yorumla
Soran+1 yılYa iyi bir şey çok aradim ama yok. Ağlayasim geldi yemin ederim ya.
Soran+1 yılÖyle yapayim bari. Umutsuz olmayalim yarınlar için.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende dün gece uyuşturucu satın aldığımı gördüm.
Altı üstü canım çekmiş, 2-3 paket ot alacaktım. Sonra bir baktım koskoca bir poşet koydu cebime. İçinde en az 1000 tane hap var. l*n dedim bu paraya bu hapı nasıl aldım ben. Ben hap kullanmam dedim tırstım. Ot içicem dedim. Aradım adamları, gelin alın şunu benden ot verin bana dedim. Sonra kafayı dahi bulamadan uyandım, lanet olası rüyalar !
Anlamıda çok kötüymüş ha. İftiraya uğrayacağım, kötü bir durumla karşılaşacağım söyleniyor.
Şu sıralar abdestli gezmekte fayda var, tartışma çıkarsa kim vurduya gitmeyelim. (:06 Yorumla
Soran+1 yılHahha. Ya bu sıralar haberlerde çok uyuşturucu haberi cikiyor. Bilinç altına etki etmiş bence.
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal bilinçaltıma etki etti, doğru. :)
O haplar yerine bir şişe rakı verseydi, sonuçta rüya olduğu için farkında dahi olmadan giderdim evime. Eve gittiğimde de içerdim onu.
Bende sık olur rüyalarda. Birşey için giderim, başka birşey olur, sonra o olduğunun farkında dahi olmam.
Az önce sohbet ettiğim kişi bir arkadaşımdır. Onunla kız arkadaşım hakkında konuşurken bir bakıyorum ki karşımdaki kız arkadaşım olmuş. Sonra ona kendisini anlatıyorum, tartışıyoruz falan. (: Böyle garip yani.
Bazende rüyada olduğumu anlıyorum, önüme gelene harakiri yapıyorum. :D
Sonuç : Rüyalar güzeldir işte. :D
Soran+1 yılYani. Bazen güzel bazen huzunlendiriyor insanı falan filan.
Cevap sahibi+1 yılMalesef prenses.
Rüyalar, rüyalar, rüyalar...
Kova+1 yılKardes şu an orjinal sari yildiz patliyor kafamda sen ruyalardamisn halaaa
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu neşeli saatlerinle mutluluklar sana.
@öyleböyleişt3
+1 yılbenim yaptigim sey herzaman
Eger iyiyse yorum ruya tabiri dogrudur iyi degilse o benim bilinc altima biryerden yerlestirmistir ve gece gece benim aklima girmistir :)16 Yorumla
Soran+1 yılYaa çok tuhaf bir şeydi. Hani mutlaka bir anlami olur diyebilcegin bir ruya. Korkuttu beni :)
Aslan+1 yılRuyalar haktir yani tabiri ama o nezamandir? Eger o ruyayi 3 defa arka arkaya gorursen
Yoksa birdefa gormekle olmaz Neticede beynimizde bilinc altiimiza biz farketmeden neler kayit ediliyor ve onlarda ruyalarimizda cikiyor
Soran+1 yılHaklısın o da var.
Aslan+1 yılO yuzdn kafana takma bende bir ruya tabirinde olecegimi gordum
Yani kiyamet kopuyordu ana sadece benim icin kimseye bisey olmuodu tabiri ise olumdu ozamanlarsa kiyametle kafayi bozmustum
10 yil onceydi :)
Soran+1 yıl:)) hahah her insan kiyameti görüyor ruyasinsa mutlaka sanirim
Aslan+1 yılAyneen o yuzden no panic no stress
bilinc alti disari yansiyor sadece
Astroloji & Burçlar konusunda 743 cevap paylaştı. Amaannn diyorum, Sanki iyi şeyleri gördükde hemen oldu kötüyü görüncemi olacak diye teselli ediyorum çünkü kötü bir başladımı sonu felakete gidiyor bende..
11 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru bak
Sen en iyisi iyiye yor ki iyi çıksın, anlamıyla beraber nasıl yorumlandığı da çok önemli çünkü. Ben kötüyse bile iyi olacak şeklinde motive ediyorum kendimi.
14 Yorumla
Soran+1 yılYani rüyanin bir parçasıydı o sonuçta. Yumurtadan çıkmasını beklediğim kuşlar vardi. Onu koyacaktim kafese.
ama bir moral bozmadı değil.
Soran+1 yılÖyle yapayim bari :(
Astroloji & Burçlar konusunda 13b cevap paylaştı. Daha ne kadar mutsuz olucam l*n totoş diyip kapatsaydın kitabı :)
32 Yorumla
Soran+1 yılHaha ya aynen. Doruklarindaydim falan saniyordum.
+1 yılcanım ben az çok yorumlarım. anlamlarını da bilirim. eğer çok kötü bir rüyaysa ve farkettiysem kötü olduğunu suyu açar ona anlatırım akıp gitsin diye. ama anlat bakalım ben merak ettim belki de sadece kafesin anlamı kötüdür?
03 Yorumla
Soran+1 yılIyi diyorsun yani genel olarak :)
Boğa+1 yılaynen ben de senin rüyana yakın bir rüya görmüştüm. yeşillik bir arazi aralarda ırmaklar akarsular falan çimenlerin üzerinde namaz kılan insanlar vardı gök masmavi falan ve ben o dönem hayatımın en güzel bölümünü yaşamıştım :)
Soran+1 yılOf umarım benimde öyle olur. Şu kötü günler geçsin artık.
Astroloji & Burçlar konusunda 777 cevap paylaştı. Bende bir ruyamin anlamına bakmistim. Refah kazanç ask falan her şey çok güzel olacak diye bir açıklaması vardı hic biri olmadı o günden sonra rüyalara itibar etmiyorum bizi kekliyo bu rüyalar bak ya aklıma geldi sinirlendim.
13 Yorumla
Soran+1 yılTamam bunlar zamanla :) bir anda olmaz.
Soran+1 yılHahah peki
+1 yılgerçeklerle hayaller, rüyalar birbirinden derin çizgilerle ayrılırlar... gerçeklerle yaşa rüyalara göre yaşayacak olsak her kesin iyi gördüğüde olurdu kötü gördüğüde
rüyalar zaten bilinç altındaki lerin bir yansıması
yine dua etmeyide unutma (inaçlı ol)00 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç inanamadım şöyle şeylere , kafanda o kadar dert var zaten bide rüyaları düşünüp kasmaya gerek var mı -.- Gerçeklere üzülürken olabilicek şeylere üzülmeyin herşeye üzülmenin bir zamanı var :D
15 Yorumla
Soran+1 yılFark ettimde erkekler genelde umursamiyor. Kizlar takintili.
Yay+1 yılZaten kafamız dolu bide oturup " ya 1 ay sonra bişeyolursa " diye uzulmek yanlış , bişey olursa o zaman üzülürsun :D
Soran+1 yılBen yarinlarin güzel olacağına inandirdim kendimi ondan
Yay+1 yılSen bu kadar depresif bir insan değildin , rüyalardan medet umarak güzelleştirmek çalışmadan para kazanmayı istemek gibi bişey -.-
Soran+1 yılArtık boyleyim..
Astroloji & Burçlar konusunda 3,1b cevap paylaştı. Rüyanın anlamına bakmadığım ve bu tür saçmalıklara inanmadığım için böyle bir sorunum olmazdı..
05 Yorumla
Soran+1 yılBu neyin nesi şimdi de mi demiyorsun?
Oğlak+1 yılHayır hiç demem.. Yani burçlar ve rüya tabirleri gibi olayları önemsemem..
Ki zaten ayda yılda bir uyandığımda rüya gördüğümü hissederim/hatırlarım..
Yani son 1 haftadır rüya görüyorum ama 4 5 ay boyunca hiç görmediğim de oluyor.. (Burda görmediğim derken sabah hatırlamadığım/hissetmediğim demek istiyorum.. Her insan rüya görür.. Ama her insan hatırlayamaz.. Ben ise hatırlamayanlardanım. Ve bu durumdan çok memnunum.. Her ne kadar rüya görmek ya da görmemek umursamadığım bir şey olsada kötü bir olay vs görmek istemem. Ölüm vs.)
Ki rüyalarını kontrol edebilen bir insandım. Son zamanlarda da ediyorum belki. Ama dediğim gibi hatırlamıyorum.. Sabah uyandığımda "aaa şunu gördüm, şöyle oldu " diyemiyorum..
Kendi istediğim gibi rüya görürdüm.. Rüyada olduğumu hisseder. İstediğimde uyanayım der uyanır.. Kötü bir olay olacaksa onu değiştirebilir.. Peşimde adamlar koşarken yakalandığımı anladığımda gözlerimi açmalıyım deyip açan biriydim. Öyle işte..
Soran+1 yılBen de ediyordum rüyami kontrol ama her zaman olmuyordu.
Yani dini inancını bilmiyorum ama kuranda geçiyor bu tarzşeyler yorumlanması vs.
Tabi her rüyada bize bir haber vermez. Çoğu ruyam saçmadır. Ilginç olanlarinin anlamina bakiyorum sadece.
Oğlak+1 yılDini inancım yok. Ama dini inancım varken de rüyaları ve burçları umursayan bir insan değildim.
Gerçekten gereksiz ve boş şeyler..
Rastgele şimdi google amcaya girip >
Rüyada kuru fasulye görmek
Rüyada ekmek görmek
Rüyada reçel görmek
Rüyada bal görmek
Rüyada tavuk görmek
Rüyada düğün görmek
Rüyada burç okumak
Rüyada ateist görmek
Rüyada hristiyan ayini görmek gibi aklıma gelen saçma sapan şeyleri yazdım ve hepsi geldi. Bunlar neye göre uyduruluyor çok merak ediyorum doğrusu.. Sorsan herkes burcuma uygun insanım rüyalarımın tabirleri hep doğru çıkıyor der..
https://www.youtube.com/watch?v=CoZ-NRsGWKw Komik ve saçma bir durum "Bence".
Tabi kendi düşüncemm. İnananlarada lafım yok.
Soran+1 yılHer şeyin b. kunu çıkartıyorlar afedersin.
Rüyam koca bir şeydi. Ama tek kafes belirgindi onu aldim.
yoksa rüyada eski sevgili görmek falan diyede bakilirdı.
Burçlara inanmaz çoğu insan zaten yadırgamıyorum ama beni yansıttığı düşünüyorum. Günlük yorum olayları tamamen saçma yoksa.
Ruyalar konusuna gelirsem tekrar. Çok rüya görürüm ama aylardır belki yıl ilk ciddiye aldığım rüya. Hd kalitesindeydi her şey. Bilinçaltim son dakika eski sevgiliyi iliştirmeseydi daha iyi olurdu tabi.
3 ihlas bir fatiha akan suya okuyor, rüyamı anlatıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu neden yapılıyor çok merak ediyorum.
Rüya genel olarak kötü değildi aslinda.
Soran+1 yılHmm. Bir arastirayim bakalim. Sağol canims.
Rüyamda kötü şeyler görmüştüm, anlamına baktım kıçımın açıkta kaldığına işaretmiş..
Rüya işte..02 Yorumla
Soran+1 yılKötü değildi aslinda. Pef.
+1 yılaslinda biraz ruh halinin kötülügü rüyanada yansiyor..
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın aslında. Hayatımın en ilginç ve karmaşık rüyalarıni görüyorum.
Oğlak+1 yılkafan cok dolu iste ondan ötürü.
+1 yılHayra alamet bir rüyam yok ki mk benim ölem mi kederden :'(
cayırt01 Yorumla
Soran+1 yılÖlme.
+1 yılben her türden rüya görürüm ama ne anlama geldiğini hiç sorgulamam böyle saçma şeyler insanın psikolojisini bozar
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde pek bakmam ama bir ruya görürsün digerlerine benzemez çok nettir kesin bir anlami var dersin ya. Oyle bir seydi.
+1 yılALLAH'ım rüyalarımı hayra çıkar diye dua ediyorum mesele bitiyor ;)
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 11,9b cevap paylaştı. bazılarını yaşıyorum tıpa tıp aynılarını reankarnasyon gibi sanki önceden yaşamış gibi ben bile şok oluyorum sonra umursamıyorum genelde kabus gibi
15 Yorumla
Soran+1 yılReeankarnasyon farklı bir şey.
dejavu diyecektin sanirsam.
Soran+1 yılVucuttaki negatif enerjiden oluyormuş dejavu. Toprakta yürü biraZ
Soran+1 yılHmmm.
Rüyan içinde bulunduğun durumun bilinçaltına harmanlanmış bir tanıtım filmi. Kişi neye inanırsa o şekilde devam eder hayatı.
07 Yorumla
Soran+1 yılTuhafti ama. Bilinç altimda neden topraktan kuş çıkmayla alakali seyler var ki
Terazi+1 yılBilinç altınla senin olayları algılama ve saklama mantığınız bir değil. Bilinçaltının sunduğu kurgusal bir çalışmadır. Bazen inanılmaz derece karmaşık ve tuhaf olabilir. Son zamanlarda stres ve kaygı anlamında çok şey biriktirmişsin. Yoğun duygu birikimi kurguda bozulmalara ve kırılmalara ani değişimlere sebep olur.
Soran+1 yılAma rüyalar üstüne çalışmalar yapan insanlar var. Bu kadar basite indirgemek haksızlık değil mi :) ?
Terazi+1 yılHer rüya "olacak olaylar" hakkında bilgi vermez. Aslında rüyaların büyük çoğunluğu "olan olayların" derlemesidir. Eğer rüyanızın kötü sonuçlar getireceğine inanırsanız bilinçaltınız buna şartlanır ve hayatınıza ona göre yön verir. Rüyanızı sorun etmeniz sadece sorunlar ortaya çıkmasına yol açar. Şu anda bir felaketin yaklaşacağına inandığınız için söylediklerimi kabul etmemeniz ve kendinizi birşeyler kötü gidecek şeklinde şartlamanız aslında rüyanızın gerçekleşeceğini göstermekte. Rüya size dedi diye rüyanın istediğini yapıyorsunuz çünkü. Yani haklısınız felaket yakın.
Soran+1 yılEvet her rüya vermez. Çok ruya görüyorum ama bunun anlamina bakma ihtiyaci duydum. Her şey hd kalitesindeydi :).
Ayrıca şartlamadim ama ufaktan öeh nasil ya tribine soktu. Doğrudur.
Terazi+1 yılYapılan incelemeler bilinç altlarına sürekli pozitif mesajlar yollanan insanların hayatlarının daha iyiye gittiğini , negatif mesajlar yollanan insanların bir süre sonra en basit işlerde bile zorlandıklarını ortaya koymuştur. Bilinç altınızı kontrol etmeyi öğrenmediğiniz sürece şartlanmalar üzerinde kesin hükmünüz yoktur. Rüyanızı önemsemeyin ve hayatınıza devam edin. Bu sadece bir rüya herşey yolunda.
Soran+1 yılBen çok negatifimdir. Ondan demek ki.
Astroloji & Burçlar konusunda 5,1b cevap paylaştı. Herkes inandığını yasar. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. İnşirah süresi...
03 Yorumla
Soran+1 yılOf yokk
Soran+1 yılEvet belkide.
- Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılçok tırsıyorum ya birdaha rüya bile görmüyorum yani o derece bildiğin gibi değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam.
Kötü rüyayı yorumlatmam.. Allhım varsa bir şer hayra çevir diye dua ederim..
01 Yorumla
Soran+1 yılRüya kötü değildi. Ben mutluydum.
Rüyaların anlamına bakmaya zaman ayırmadığım için birşey olmuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm o beş saniyede atomu parçaliyor , kuantum fizigi üstünde kafa yoruyorsun herhalde. Pekiğ.
Rüya tabirlerine bakma hepsi sallıyor
2 cümle yazılmışsa biri iyi biri kötü oluyor
Ben iyi olanı okuyup kapatıyorum çok zevkli oluyor :D016 Yorumla
Soran+1 yıl3 4 siteye baktim hepsi kötüydü. Öf ağlayacağım ama artık bune yahu :/
Soran+1 yıl:) ya toprağa tohum ekiyorum. Onlar kuşa dönüşüyor kuşlar yumurtluyor. Yumurtalardan çıkıncada kafese koyacakmişim :) çoo sacmaydi. Suluyorum falan haha
İkizler+1 yılRüyasinda bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip oldugunu görmek, hayra ve muradina ermege isarettir. Üzerine bir kus kondugunu görenin muradi olur. Bir kusun üstünden uçup gittigini gören muradina erer. Ibni Sirin e göre; rüyasinda büyük kus görmek kederdir. Bir yerde kuslarin ötüstüklerini görmek, o yer halki için musibettir. Bir kusla konusmak büyüklük, elinde bir kusun öldügünü görmek kederdir. Bir kusu sirtina aldigini görmek, menfaat görecegine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Rüyada görülen kus, taninmiyorsa, Azrail (A. S.) a isarettir
Soran+1 yılHahah yorumlayacak misin :D? Yanımda sevgilimde vardı tabi. Toprak 4 psele ayrilmiş 2 si su dolu 2 si toprak. Birde kafes var.
kuşlarda serçe gibi. Mavi sarı falan.
yanlız korktum biraz rüyadan.
Soran+1 yılNe kotusun ama :(
Soran+1 yılPsikolog olmaya karar verdim :/
Soran+1 yılTürkiyeden gideceğim 😁
Soran+1 yılGörürüz :)
Pek cok kez anlamina bile bakmiyorum merak ederde bakarsam bile ipslemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel
Farkına varırsan rüyada olduğunun , düşüncelerinle rüyanı kontrol edebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce ettim. Ara sıra oluyor.
rüya içinde ruyada gördüm.
Ben sürekli ölümler görüyorum rüyamda.. kendimi veya yakin cevremdekileri.. haftafa en az 1 kez.. ilgileniyorsan anlamlarıni acıklarmısın
03 Yorumla
Soran+1 yılBen pek anlamam ama ömrü uzadi derler hep
Soran+1 yıl:)) dolu dolu yaşamak önemli.
Astroloji & Burçlar konusunda 2,3b cevap paylaştı. Valla seni bilmemdee ben cok guzel bir ruya gordum. d. d
01 Yorumla
Soran+1 yılNe gzl xd
+1 yılOo ona bakılıra rüyama rihannayı hördüm :) arladaşlar boş şeylerle kafanızı yormayın
01 Yorumla
Soran+1 yılHer rüyadan bir anlam çıkarmam ama bu biraz tuhaftı.
+1 yılrüyayı neye yorduğuna bağlı iyi düşünmeye çalış
14 Yorumla
Soran+1 yılRuya kötü değildi. Genel olarak.
Kafes büyük yer kapliyordu. Ondan sadce onun anlamına baktım.
Umarim olmaz bunlar
Oğlak+1 yılbende geçen gün aynısı oldu en iyisi hiç bakmıycan anlamına falan
Soran+1 yılKirk yılın başı baktım pisman etti. Bakma bencede.
Oğlak+1 yılaynen öyle
:) rüyalarım gerçek olsaydı şimdiye kadar tirilyonluk olurdum pehhh :) inanmayın böyle şeylere en fazla tesseli eder en kötü iyice depresyona sokar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHic bir ruyanin anlami trilyonluk olacaksin olmaz benceeee
bu devirde rüya yorumlarının geçerliliğinin olduğuna inanmıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılBen inaniyorum.
- Astroloji & Burçlar konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılRüya ile amel edilmez!!!
15 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani
Oğlak+1 yılBu bir hadis-i şerif..
Güzel gören güzel düşünür,
Güzel düşünen güzel hülyalar görür,
Güzel hülyalar gören de hayatından lezzet alır.
Soran+1 yılKötü rüya değildi aslinda ama bilmiyorum.
Oğlak+1 yılAllah hayırlara getirsin inşallah kötü yorumlama her rüya tabirinede inanma.
Soran+1 yılAmin inşallah
+1 yılGördüğüm rüyaları pek kaile almıyorum.. :))
00 YorumlaUmurumda bile olmuyor ya basa gelen cekilir :)
10 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. ben rüya göremiyom görsemde hatırlamıyom :(
04 Yorumla
Soran+1 yılInsan mutsuzken çok görüyor ruya bende bunu keşfettim.
Soran+1 yılBeyninin fosforu mu var?
Bilinç altına saklanan kurgulardir ruyalar
111 Yorumla
Soran+1 yılIlginç şeyler çıkıyor
Soran+1 yılToprağa tohum ekmek ve onların sonra kuşa dönüşmesi gibi :)
Soran+1 yılHahahh.
Soran+1 yılBazılarına
Soran+1 yılSacma sapan çok rüya oluyor. Aylardir yek ciddiye aldığım rüya bu mesela.
Dünya ile ilgilen boşver yorum işlerini
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapiyorum zaten
+1 yılbakmıyorum rüya tabırıne
02 Yorumla
Soran+1 yılBende pek bakmam ama değişik bir rüyaydi.
Balık+1 yılhayırolsun dıyelım.
Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yaa inanma bunlara ama
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem ki
+1 yılİnternet bilgi kirliliği takılma fazla yani.
03 Yorumla
Soran+1 yılInsanlar araştırmalar yapiyor ruyalar ustunde. Bu kadar basite indirgenmesine karşiyim.
Başak+1 yılDogru olsa bile her rüya gercek olcak diye bişey yok
Soran+1 yılAksini söylemedim zaten. Öyle tabi.
Boşver diyorum geçiyorum..
10 YorumlaRuya ile amel olmaz peygamberimizin sözü rahat ol
02 Yorumla
Soran+1 yılIyi bari
Astroloji & Burçlar konusunda 2,5b cevap paylaştı. kuş kafesi önerini dikkate alacağım
00 Yorumla
+1 yıldeftere yazıyorum ve hayırlısı olsun diyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılDeftere neden yazıyorsun
+1 yılHiç bişey tabirlere inanmam ben
05 Yorumla
Soran+1 yılIlginç bir ruya görünce bu neyin nesi demiyor musun?
Boğa+1 yılYo genelde hiç hatırlamıyorum uyku düzenim bozuk ondan heralde umursayan hiç
Boğa+1 yılUmursamam
Soran+1 yılHmm. Peki.
Boğa+1 yılTsk
Gizli Üye(30-35)+1 yılrüyayı kötüye yormak dinen yasaktır.
023 Yorumla
Soran+1 yılHmm. Bilmiyorum ki bütün olarak degerlendirmek lazim rüyayı. Ben sadece kafes kismini aldim. Anlayan ciksada anlatsaydim :/
Cevap sahibi+1 yılbuyur anlat. ama gece gece toplamayız inş cinleri başımıza :D
Soran+1 yılKocaman yeşil bir arazi var. Birden orası 4 parsele ayrılıyor. 2 tanesi su dolu 2 si toprak birde kafes var. O tohumları ekiyorum kuş oluyorlar. Renkli renkli sonra yumurtluyorlar o yumurtalar çatliyor bende onlardan cikan yavrulari kafese koyuyorum. Ayrildigim sevgilimde yardim. ediyor
Hahah yok cinsiz bu :)
Cevap sahibi+1 yılneyse yorum yapmayayım ben şimdi...
Soran+1 yılOkumaya mi üşendin kuzum? Hahah
Cevap sahibi+1 yılokumam mı... tabiki okudum. ama yorum kötü olacaktı yapmadım.
ya şu sıralar okuma çalışması yapıyorum kaç kitap okuyorum belli değil ve dediğin söze bak :D
Soran+1 yılYaa giciklik yapma bak 😁 niye öyle dedin yaa niye kötü?
Cevap sahibi+1 yıleski sevgilinden ötürü öyle dedim
Soran+1 yılOnu bilinçaltim dahil etmiş oraya :) alıştım artık. Alakasi olsun olmasın. Her ruyada var.
Cevap sahibi+1 yılbeyin unutmaya başladığı kişiyi rüyasında görmeye başlarmış
Soran+1 yılSanmiyorum :) ama keşk demekten de kendimi alamıyorum
Cevap sahibi+1 yılgizliye aldım öyle yazıyorum. bizde ayrılalı kaç yıl oldu sayamadım. ama hala fotoğrafı cüzdanımda :(
Soran+1 yılTerki mi edildin ve neden?
Cevap sahibi+1 yılkötü davrandım. gitti. tam gitmedi gibi oldu. sonra gitti mi gitmedi mi anlamadım. başkasını buldum. öğrendi. tamamen gitti. dönmedi bir daha...
Soran+1 yılOf. Benimkide guvensizlikten bitti.
Resmen terk edildim ya :)
Cevap sahibi+1 yılgüven apayrı bir şey... güven duymak isterdim güven duyulmak isterdim.
Soran+1 yılBen kimseye guvenmedigim için abarttigini düşünüyorum.
Cevap sahibi+1 yılkıskançlık bulaşıcı bir hastalık. bana vakti zamanında bulaşmıştı. hala izleri var. olmayan şeylerden kavga çıkarabiliyor. bu da güveni zedeliyor işte. daha sonra gerçekten kıskanılması gereken durumlar da tartışmaya dönüşüyor. halbuki gerçekten kıskanılması gereken durumlarda karşı tarafın da hoşnut olması lazım. yani öyle bir kıskanmak ki karşındakinin daha da güven duyması mutlu olması daha da sevmesi.
Soran+1 yılYani benimde hatalarim vardi. Ama sevgilim kiskanmayacakta kim kiskanacak. Ben kiskanirim çok oda kiskansin. Sorun degil.
Cevap sahibi+1 yılmesela sevgilin arkadaşlarının evinde yılbaşını kutladı alkol aldılar. sonra yatacak yer yoktu kızlarla aynı odada uyudu. aralarında bir şey olmad mesela. kıskanır mısın
Soran+1 yılDalga mi geciyosun :) ?
kiz olan eve gidemez.
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin :D
Soran+1 yılTnx.
hiç bişey aynen yaşamaya devam ediyorum
00 Yorumla
+1 yıldaha iyi saçmalasaydınız be karşim diyorum
00 Yorumla
+1 yılne mutlu sana.
013 Yorumla
Soran+1 yılSankim engellediğim bir üyeydin.
Yay+1 yılGereksiz bir tepkiydi seninki.
Soran+1 yılHangisi
Yay+1 yılEngel olayı. ben eğleniyoruz sanmıştım.
Soran+1 yılNeden engelledigimi unutttum. Sadece engellemiştim onu biliyorum.
Yay+1 yılhadi el sıkışalım?
Soran+1 yılNeden engelledigimi söyle.
Yay+1 yılmesaj gel gösteriyim.
Soran+1 yılAnladım neden engellemişim.
Yay+1 yılbaya yanlış anladın şu an öyle böyle değil.
Soran+1 yılSanmiyorum
Yay+1 yılherneyse ısrarcı olmucam sana karşı. bildiğini okuyabilirsin.
Soran+1 yılTamam.
Oha falan oluyorum
00 Yorumla
+1 yılUmursamam
00 YorumlaTedirgin Olurum.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem