Rüyamda aldatıldım sesimi dahi çıkaramadım. Yardım edin az önce kan ter içinde uyandım kabustu adeta. Kız arkadaşım lavabo gitmişti rüyamda sonra ben de telefonunu kurcalarken ne göreyim bir erkeğe çıplak birkaç fotoğraf atmış sonra gelince telefonunu yere fırlattım o da aldı yanımdan gitti sonra bir eve geldim (nasıl bulduysam artık evi rüya işte) eve onu girerken gördüm erkek bana pis pis güldü. Sonra onu içeri aldı abi çok kötü bir rüyaydı işte yorumlayıp beni rahatlatabilecek arkadaşlar size ihtiyacım var.rüyada aldatıldığını görmekRüyada aldatılmak ne anlama gelir?
Efem korkulacak bir şey yok, ailenizin rüya tabircisi geldi :)
Rüyada aldatıldığını görmek nasıl yorumlanır?
rüyada sevgilinin aldattığını görmek
Her ne kadar olumsuz bir rüya hatta kabus gibi görünse de rüyaların tersi çıkar tabiri kısmen doğru :) Rüyada aldatıldığını görmek iyi, hayırlı, keyifli olayların habercisidir. Senin sağlık, maddi ya da manevi konularda sorunlardan, olumsuzluklardan uzak duracağın anlamı taşır. Hatta rüyada aldatıldığını görmek büyük şans ve nimet olarak algılanır. Maddi olarak da güzel kazanç kapıları açılacağını işaret eder.
İlişki açısından düşününce, rüyada aldatıldığını görmenin anlamı şudur: İkiniz için mutlu günlerin habercisidir. Ciddi yollara gireceğinizi hatta evleneceğinizi işaret eder.
Rüya işte dediğin gibi gerçek değil. Gerçekte olsa bile salla gitsin sonuçta daha iyileri bile var. Cok sevsen bile daha çok sevebilecegin biri de çıkabilir hayatına
En İyi Cevaplar