Abi yaşım 25 aşk denen şey bana çok saçma geliyor ya , ergenlik hastalığıdır aşk böyle vıcık vıcık deli saçması bişeydir , bide koca koca insanlar aşk meşk olaylarına giriyor ya beni benden alıyolar :D böyle saçma şeylerle zaman harcamayın kankalar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Napalimm beyefendi sizin oneriniz nedir? evlenecegimiz kisiyi nasil bulacagiz
Aşk gibi şeyler olmadanda bulunur seversin anlaşırsın kafa dengidir evlenirsin
Ask ve sevgi birbirindenn farkli bir duygumu ki
sevgi normal sevgidir abartılı olmadan saçmalamadan
Ask sevgi ayni seyler. birine karsi birseyler hissediyorsun iiste
Yani ben severim ama aşık olmam
bu elimiizde olan birseymii peki ben asik olmayacam deyince asik olmuyormusun
Evet ben hiç olmadım mesela senin elinde
asik olacagjn birri. vardi ve sen hmm ben asik olmayacagim hayir nolamaz mi. dedin nasil oldu
kanka insanlara niye aşık olayım ben hastamıyım :D kendim saçma bişey olduğunu bildiğim için olmuyorum
O zaman hic karşılasmadin demekki o yüzden atip tutuyorsun
Kimse benim için vazgeçilmez değildir hiç bi insanda buna değmezz kankam :D
Bende diyorum ki bu senin engel olabilecegiin bir duygu degilki yok sayasin.
O kisi karsina cikiiyor daha sen ne kim neci kac yasinda vs hicbiirsey bilmeden kalbinde ona karsi tarifi mummkun olmayan duygular var olmaya basslamis sen bunu cok sonra farkediyorsun. farkettigindede ates bacayi sarmis oluyo
Ya bu çok saçma değilmi ya ben tanımadığım biri için neden bu kadar heyecanlanayım
inan bende ayni düsünceelerdeydim ayni senin gibi dusunuyorduum
Bunun vacgecilmez olup olmamasiiyla bir ilgisi yok
ben hep böyle düşüncem valla knk :D
O kadar farkliliklar varki gelse hayir diyemem (tanimak icin yanlis anlasilma olmasiinn) o derece
birgun birini sevdigin zaman hatirla bu sözleriini
asik oldugun kisiyi seviyosun iiste birbirinden farkkli degil ki sevddigine asik oluyosun asik oldugunj seviyorsun
Kanka bunu 20 yaşımda sorduğumdada böyle dediler :D 5 yıl oldu hala birini sevmedim çünkü bu sözlerim gerçek
Birine. karsi birseyler hissettiin mi hic
hayır hissetmedim
Hiicmii birinden hoslanmadin kalbin hiizlanmadi ne billim icin biir tuhaf olmadimi
Hayırrr :D ben günlük takılırım kanka flört ederim bu yani
flort derken nasil yani
İşte sevgi olmadan takılma eğlenme sevişme vs
Sacma sapan sevgiilikk iliskilerri mi asil bu ergence
yoo bu çokta mutluluk veriyor :D
en azından çok mutluyum böyle
Dünyaya coook farkli pencerelerden baakıyoruz evlilik öncessi olaylara karsiyim hos bakmam o yyuzden senin yasamin bu.
Yani senin icin pek degeri olmazki bu duygularin zaten boş ver dediklerimi ya
Aynen öylee ve emin ol kimse aşk denen saçma şeyide hak etmez senin aşık olduğun adamın kimbilir geçmişinde ne kadınlar geçti :) her insan bir günahkardırrrrr
Herkes kendinden sorumlu.
Benim inancım karakkterim bu sekilde. Hıckimse iciin degil evlenecegiim kisinin ne yapip yapmadigi umrumda degil inancli biriyim rabbimin rizasi icin uzak duruyorum esimden tebrik almaak icin degil:)
Anladımda ben bunu yediremem kendime geçmişi olan birine aşık olamam e zamanla benimde geçmişim oldu , aşk vs işleri benlik değil
anladim siizin görüsuunuz saygi duyarim
bana gore özel ve guzel duygular tek kisiyle yasanmali ki (hersey) bir anlami olsun ddiye dusunuyorum geri kafali olarak dusunebilirsin
Geri kafalılık değil aslında doğruda düşünüyor olabilirsin , ama bu zamanda bunu hak eden kişi varmıdır pek sanmıyorum
yani evlenecegim kisinin gözleriine bakinca geçmiste aklina gelip pişman olacagin seylerden uzak durulmali tabi bu benim düşüncem. herhangi bir ani gelmemeli bir baskasini dusunulmemeli kiyaslanmamali vs anladin sen. ne bileyim bazilarinin eski sevgilileri aklina geliyo falan ona karsi bu durumda olmak istemem vicdan karakter meselesi. farkindayim biraz cağ dışı düsüncelerim^^
Çağ dışı değil aslında bunu demen bile aşk denen şeyin en azından bu çağda yeri olmadığının göstergesi
Benim gibi bir kul yaratmıstir rabbim bu kadar trilyonca insan icinde:))
Yani benimle ayni düsuncelerde olup yasamina yansitan
yaratmıştır ama nerden bulucaksın ki? ya başka ülkedeyse
Rabbim bütun dengeleri degistirecek kutrette. zaten var ise o kisi belli su su kisi ile evlenecek diye bunu ne öne alabilirsin nede erteleyebilirsin ölum gibi mesela
Vay be senin gibi hatun kaldımı dünyada , emin ol sen gibi biri çıksa fikrimi değiştirebilirdi
sadece ben degil ama boyle yasayanlar var elbetteki inancını samimi sekilde yasayip yasamamakla alakali.
Şu zaman öyle değisik bir zamanki herseyii herkes kolayca hicbirseyi umursamadan yasiyorlar.
Emin ol yok sen çok iyimsersin ve boşa bu iyimserliğin gerçekçi olmalısın. Maalesef sen gibi düşünen çok az
seni tanıyo olabilirmiyim ben
Evet kabul ediyorum kız da erkek de az ama cok az. bu yok oldugu anlamina gelmez.
Bunun iyimserlikle alakali oldugunu düsünmuyorum.
Sen denk gelemiyorsun diye yok degil ki:)
Ben değil kimse gelemiyor ki :)) üniversitedeyim ve okulun en popüler yakışıklı çocuğu benim. Erkeklerden bisürü kankam var herkes o kadar yalnız ve mutsuz ki , maalesef herkes böyle iyi insan arıyor ama bulamıyor
Neden acaba:))
Kusura bakma ama bu benim iicinde gecerli nasilsak öyleleri denk. geliyordur belki
Yok ya içlerinde çok iyi insanlarda var bende iyi olduğumu düşünüyorum ama bazen olmayınca olmuyor. Belkide zamanı değildir
Yakisiklilik güzellik gelip gecici bir an sadace. heveslerinin pesinde kosarken iyi birine nasil denk gelinecek
Bak şöyle kapalı , kendini bilen , alımlı , iyi ve hayat dolu bi kadın bulsam hiç kaçırmam koluma takarım ama çıkmıyor öylesi bisürü yazan kız var ama hiç biri istediğim gibi değil
haklısın
Heh iste kapali biriiyim, koluma takarım diyosun ya koluna takilacagimiz kisinin kendi inanclarimiz dogrultusunda kisi olmasina dikkat ediyor ve tercihimizi bu yönde kullaanmaya çalisiyoruz
Valla o dindar geçinen kişilerden çok daha dindarımdır , bazen günahlara dalsakta öyle oluyor işte :) benim bi tarafım arap bi tarafım ibrani kökenli illaki dinime bağlı olacağım diğer türlüsü düşünülemez
Göz göre gore piyasanin altini üstune getirmis birini eş olarak kimse kabul etmez heralde, kendi gibileri bulsun onlari
İnancliysam inacli biirini tercih ediyorum denklik önemli evlilik icin her konuda
Öyle tabi haklısın ama ya çok sevgilisi olup zina etmemişse?
Sız erkekleri anliyorum cidden yasiiyosunuz iş evlilige gelince takildiginiz kizlarla niiye evlenmiyorsunuz?
Ne yasıyosaniz beraber yasiyorsunuz sonucta
Ya bak şöyle benim evet sevgilim çok oldu ama zina yapmadım öpüşmedim bile onu hep ilerdeki karıma sakladım eğer değse idi zaten onla olurdum
Su kelimeyii yazmaktan haya ediyorum ama svsmek dedinya nasil dindarlik bu:))
Zina etmek ten tene olanimi senin kapsamina zina olarak giriyor.
Zinaya yaklaşmayin diyo, zina yapmayin demiyo arap ibrani asılli dostum
eheeh evet güzel dedinde napiyim ya 1 kerecik hata oldu , oda yıllar önce ama ondan sonra kimseyle ne seviştim ne bişey yaptım işimde gücümde biriyim zaten
Bu arada türküm ama babaannem arap anneannem ibrani kökenli yanlış anlaşılmasın 😂
flört ederim svsrim dedin ya
ya onu aşka inanmadığımdan dedim yapacağımdan değil kdkd
Sevgilisi olup öpüşmmedim diyenlere pek inansim gelmiyo.
cünku insan kendini uzak tutamaz fıtratta var cunku insan ister
o yuzden uzak duruyooruz bosuna degil bizimde duygularimiz var heralde
var tabi hele benim gibi enerjisi yüksek bir insansa daha zor ama bi şekilde tuttum kendimi işte
belli belli senin içinde hareketli hayat dolu bi kadın varda saklıyosun onu 😅
Neyse esininde olur 1 kerecik hatasi o zaman insan sonucta :))
Erkekler olarak. yatacak yeriniz yok dermisim allah affetsin ne diyeyim :))
hemen kısasa kısas he akıllı hatunsun neyse Allah affederse ben affetmemek olmaz bişey olmaz diyelim
Eh biraz fenayız e ama banada hak ver yakışıklı boylu poslu adamım her yerde dikkat çekiyorum enerji desen yüksek insan zorlanıyor kendini tutmakta :)
sizin tercihiniz beyefendi :))
eşimiize sakliyoruz iste
Sen nefsini mesgul etmezsen nefsin seni mesgul eder.
En güzelini yapıyosun :) gizliden çıksana normalden konuşalım burası uzadıı
Kimseyle konusmuyorum özelden :))
Tamam anlıyorumda çok klişe değilmi ya birbirimize güzel fikirler verdik muhabbet verimli geçiyor arkadaşça konuşucaz işte , sosyalleşme sitesinde gereksiz bişey bu
sosyallesmek icin kullanmiyorumki bu siteyi arada öylesine bakıyorum gülmek icin :))
Hem bilgiler edinip , hem bol bol gülecek güldürecek biri var karşında. ama neyse dahada ısrar etmiyorum hanımefendi :))
üzdünüz beni beyefendi :))
Engin bilgilerinizden mahrum kalmaniin hüznünü yasamak istemezdim😁
Sürekli siteye girmiyorum zaten
Bende kapalı ve hoşsohbet bu tatlı kadının sohbetinden mahrum kalmaz istemezdim ama işte hayat 😅
sinava hazirlaniyorum arada kaciyorum öyle ne buluyom sitedr onuda anlamadim da. cok boş evet ama komik yazilar faalan oluyo iste
sen sevmişsin işte burayı keyfine bak ne sorguluyon kfkdk
Bu arada kapalı kadınlar çok ilgimi çekiyor neden sence valla ben çözemedim kdkdksk
üff ne sevmesi :))
sen ne okuyorsun
Grafik tasarımcıyım görsel iletişim tasarımı son sınıfım çokta güzel işler yapıyorum şükür
iyi bölum eglencelidir senin icin seviyosan cok iyi
Neyse git uyu yariin okulun falan varfir saat gec oldu^^
Evett gayette eğlenceli ve bölümünün en iyilerindenim :) öğleden sonra okul sorun yok
çokta düşüncelisin he
Öyleyimdiir:))
o zaman ben kacar uyumam gerekiyor
iyi geceler size ^^
iyi geceler
uyudunmu
Naber kız
iyidir senden naber bro mu demem lazım:))
gun icerisinde siteye girmiyorum^^
farkettimm annemle kahve içiyoruzzz :))
ask eski bir yalan
Hep mazide kalan