Sadece Saflar aşık olur aşka inanır he, vay be bunu da duydum ya. Aşk uğruna milyonlarca şarkılar, şiirler, maniler yazılmış. İnsanlar buna inanarak bir sürü asır geçirmişler, şimdi bunun adı, aşka inanmak asla saflık olamaz...
Akıllı insan inanmaz, sadece lafta olduğunu bilir. Gordukleri gerçeklere inanır sadece. Sadece kelime dagarciginin masalsı kelimeler sözlük' une yazar bu ve bu tür kelimeleri diye düşünüyorum. Cogunluk inanmıyor zaten. Ama insanlarin hepsi saf olsaydı gerçekten o zaman aşk diye bir gerceklik olurdu bence. Saf olmak güzel bir şey ama dünyadaki ömrü çok az oluyor kişi başına takdir edersiniz ki. Aska inananlar da sanki ne bileyim biyolojik olmasa da ruhsal ergenlik diye bir dönem var atlatilip atlatilamamasi kişiye bağlı olan v ondan çıkamamış bu yüzden beynini kullanamayacak masalsı şeylere inanan kişiler bence. Ama safca değil de aptalca davranmak bu bence. Aptal olmasalar da aptalca davranıyor olabilir insanlar bu arada. Aşka inanmak uzun süredir benim için Eros'un oklarina inanmaya eşdeğer.
Aşk geçici bir şey bence. Leyla ile mecnun bir birine kavuşsaydı en fazla 3 yıl aşık olurlardı sonra sıradan insanlar gibi sadece dostlar alışverişte görsün gibi olurlardı.
O saflarin degil beyinsizlerin işi saflik olmuyor keşke saflik olsa saflarin beyni var anliyor beyinsizlerin beyni olmadigi icin anlamiyor aşk sevgi cart curt oyle şeyler yok olmayan bir seye inanamazsin zaten