Selam. Bir sorunum var bunu anlatmak istiyorum. Umarım okuyup yardımcı olabilirsiniz. Ben hiç hayatımda iyi bir erkekle karşılaşmadım. Yani aşk konularından bahsediyorum. Hiç de sevilmedim. İyi niyetim hep suistimal edildi. Biri gelip seni seviyorum dese inanmam. Aşırı iyi ve samimi davransa acaba gerçek mi samimi mi diye düşünürüm. Hep böyle insanlarla karşılaştığım için gerçekten iyi olanlar bilr tedirgin ediyor. Tabii ki bu onlara karşı yapılan bir haksızlık fakat insanın güveni kırıldı mı kolay kolay kazanılmıyor. Kazanılsa dahi eskisi gibi olmuyor. Birini hayatıma istiyorum fakat korkuyorum. Tekrar mutsuz olma üzülme korkusu sarıyor beni. Bu durum nasıl düzelir? Biri ne yaparsa ben kendimi gerçekten iyi hissederim bilmiyorum. Sizce ne yapılabilir? Söz olsanız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kötüler iyileri taklit eder, iyi gibi görünmeye çalışır ama dikkatli olduğunda bir yerlerden anlaşılır, mesela bir hayvana davranışından bazen , bazen başka bir şeyden anlaşılır, gözlemlerin daha iyi olabilmesine dünya klasikleri kitapları çok yardımcı olabilir, sevgi güven dolu günlere…..
Uzak mesafe ise peki?
“Uzak mesafe” anlaşılması kolay olmayabilir , konuşarak belki biraz anlaşılabilir, dediğim gibi kitaplar çoğu zaman cevapları sağlayabilir, “true love” doğru aşkı bulman dileğiyle …
Umarım.
Seni seven zaten seni üzmez sana değer verir seninle ilgilenir sana sürprizler yapar seven biti bunu yapar
Ya yalansa?
Gerçek seven yalan yapmaz
Bunu nerden bilebilirsin ki
Anlarsın hal hareketinden davranisindan
İnsanlar güven vermiyo
Hiç ciddi ilişki yaşadınız mı?
Hayır. Yani ben ciddi düşünüyordum ama karşı taraf duygularımı kullandı sadece
Üzüldüm sizin gibi. Kadın kalmadı nerdeyse iyi bir ilişki için yaşınızı bilmiyorum ama malum şimdiki erkekler. aldatmaya meyilli oluyor siz genede düzgün biri icin iş sahibi biriyle ilişki düşünün soytarılari boşverin
Maalesef. Yaşım 18. İstediğim maddiyat değil ki gerçek aşk
Oha ben sizi 24-25 sandım, haklısınız maddiyat değil ama genede işi gücü olan biri daha iyi olur sokakta serseri olmasın o manada dedim iyiliginiz için mesala. benim arkadaşlarımin hepsi sokakta sabahtan akşama kadar boş boş oturuyorlar ben onları bıraktım iş hayatına atildm ve iş hayatına atıldığımdan beride çok güzel insanlar tanıdım
😄 neden öyle düşündünüz? Merak ettim. Yani elbette ki maddiyat önemli bir aile kurmak yuva kurmak gelecekteki çocuklarına bir hayat sunabilmek fakat sadece bu sebepten ötürü kurulmuş bir evlilik ne kadar mutlu huzur dolu olur ki? Bence olamaz
2 Side önemli ama sırf sevgi olsun diyede sokaktaki serseriyle sevgili olma elbet çıkar biri karşınıza
İş adamları dışında kalanlar serseri mi oluyor?
Yok öyle demek istemedim yani şöyle diyim size 18 yaşında bizim burada işsiz güçsüz olan adamlara bakıyorum hepsi serseri tabi genel konuşmuyorum ama çoğunlukla öyle oluyor
18 yaşında biri iş sahibi nasıl olacak?
İş sahibi dediğim iş yeri açmak değil hadi işyeri acanda var mesala ben 19 yaşında açtım işyerimi ama ne zorluklar çektim iş. sahini dediğim bir işte çalışmasini. kastettim
Çalışmıyorsa nasıl geçinecek
Çalışarak geçincek
Ee daha ne
Sen az önce maddiyat değil gerçek aşk önemli olan demiyormuydun
Dedim zaten
Ama az önce değil tatlım
Anladım tatlım
Aferin tatlım
Tatlım derken?
Niye sorun mu var
Sende demisin ayrıca
Sorun yok merak ettim
Sen dedin diye dedim
Aynısını ben yapsam hoşuna gidermi
Tamam ya niye kızıyorsun 🥹
Kızmıyorum yanlış anlama
Merak ettim ama problem yok 😉
🥹 timam. Neyi
Anlamadım neyi derken
Merak ettim dedin ya neyi dedim bende
Hm tatlım dediğin için merakimdan sordum dedim niye dedin manasında ama problem yok dostum🙂
Öyle bir içimden geldi dkfkdkfk. 😇
Anladım dostum ismin ne
İsmi lazım değil 😅
Tamam dostum problem yok öylesine sordum
Tamam sakin ol DOSTUM
bana böyle diyince şeyi hatırlattın knk ya
Beni dolandıran adamı hatırlattın
Neyi
Kfjfjdjdjd dolandirip sakin ol mu dedi
Dalgamı geçiyon knk
Hayır neyse özür dilerim. Kusura bakma.
Problem değil
👍🏻
İyi akşamlar dilerim knk ilişkilerde başarılar sana düzgün bir adam bul bari yaşın daha 18 gençsin ✋
Düzgün adamın üzerinde düzgün adam yazsa keske 😅
Bunu yaşayarak öğreneceksin arkadaşım
Sonda ne diye hitap edeceksiniz çok merak ettim sjfjdjfjfjf her şey oldum da
Dalga geçme knk 🥺. Bakma hergün İngilizce konuşa konuşa artık dilim ona daha yatkın onlarla hep "arkadaşım dostum falanli konuşuyoruz"
Dalga geçmedim. Ama dostum knk arkadaşım tatlım derken bir fırında balık olmadığım kaldı herhalde. Maşallah ingilizce de biliyo
Knk tatlımi sen dedin hatırlatmak isterim 🙂 ama neyse problem yok bu devirde İngilizce bilmek önemli 😉
Doğru ama sende karşılık verdin fjjdjfjr. Biliyorum 🙂
Hahaha bilmen yeterli 🙂
🫡🫡. biliyozz
Okul okuyor musun?
Evet tabii ki de
Kaça gidiyorsun küçük kız
Küçük kız mı 😕. 11 ama 18 yaşındayım. (Sınıfta kalmadım) sbl okuyorum
Şakasına dedim takılma anladım başarılar dilerim sana keşke bende okusaydim bitmişti lisem
Okumadın mı neden ki
Babamla. beraber çalıştım
İşin sağlamsa sorun yok
Sağlam tabi canım
Daha ne boş ver zor okumak
Doğru diyorsunuz ama genede diploma önemli
Hı tabi
Neyse iyi geceler dilerim sana canım
İyi geceler sanada