Arkadaşlar sagopa mı yoksa ceza mı? Şaka şaka :D ayrıca bu soruyu otuz milyonuncu kez soran hoşaf beyinliye buradan selam olsun. Gelelim sorumuza.
Hepimizin hayatında bizi öylece bırakıp giden bir vefasız olmuştur illa ki. İyi ama o vefasız bu gün karşına çıksa, böyle mahçup bir tavırla bakışlarını senden kaçırsa, ne derdin ona?
Hepimizin hayatında bizi öylece bırakıp giden bir vefasız olmuştur illa ki. İyi ama o vefasız bu gün karşına çıksa, böyle mahçup bir tavırla bakışlarını senden kaçırsa, ne derdin ona?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Armut dalda asılsın yaprağımın başı nasılsın? Hayrola kıçım gene ne halt yedin de yardım isteyeceksin derdim
vaaauuuvvv acımasızca ama çok hoşuma gitti. Gençlerde laf bitmez.
😂😂
Güler yüzlümü sandın serttlik kanında var hayatın , ilk darbesi değil sonuncusu asla kimisi dayanamaz fazla derdim sanırsam
Yine sen diğerlerinden merhametli çıktın.
Diyecek hiçbir şeyi hak etmezdi. Görmezden gelirdim.
Bu da ayrı bir acı söz. Helalin var.
Şimdi eğer ben sana bir daha güvenirsem 7 sülalemi kainat sevsin ammmmmmmcamın oğlu derdim
Emin bu cevap seni ona daha çok çekerdi. Ah ağzıma sıçççsa da beni hiç bırakmasa diye ümitlenirdi.
valla haklı olabilirsin knk bazıları sülük gibi yapışabiliyo
daha olmadı.
olmasın da inşallah.
sektir git derim xömdğwxö
hahahaa açık ve net.
Ceza
PArdon? Ceza derken? Yani adam karşına çıktı ve melül melül bakıyor. Sen tek kelimeyle '' Ceza'' mı derdin?
Hayır öyle bir şey desen eminim o da benimle aynı şeyi düşünürdü. Önce dumura uğrar sonra ''Ne diyo la bu gız?'' diye düşünürdü.
Hayır ceza yapardım
Tamam, az buçuk anladım. Sanırım ceza verirdim manasında söyledin. Ama sen ceza falan verme. Sen en iyisi çocuğun yüzüne bakıp de ki ''We dont need now education'' de o anlar pinkfloyd.
Ceza verirdim manasında söylemedim ben kimim ki ceza vereyim? Selam verirdim herhalde sadece o kadar göz göze gelmişiz sonuçta. Konuşmayı uzatmaya çalışırsa da devam ederdim o kadar. Başka ne yapayım sence?
:D ben şu anda şunu merak ettim. Madem böyle bir durumda yapacak ya da söyleyecek hiç bir şeyin yoktu 1 Neden ceza diye yazdın?
2 madem diyecek bir şeyin yok soruya niye intikal ettin :D
Yaa tamam boş ver boş ver. Anladım hiç bir şey yapmazdın.
Ya cevap verdim ya selam verirdim diye. Beğenmedin mi? Cezayı niye yazdığımı da biliyorsun