Karşı taraf hislerinizin olduğunu biliyor ancak zamana bırakmış. Sizi arkadaş olarak görüyor hisleri henüz yok. Onu çok seviyorsunuz diye elinizden geleni yapar miydiniz...
Yaptınız diyelim. Yine hisler oluşmadı bu durumda devam eder miydiniz?
Yaptınız diyelim. Yine hisler oluşmadı bu durumda devam eder miydiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Belli bir süreden sonra insanların aklına zorla başka şeyler yerleştiremezsiniz ya olur ya olmaz zorlamanın anlamı yok
O zaman kendisi bana umut vermeyecek "seninle konuştuğum icin başkaları ile konuşmuyorum" diyen bir kız
Benim bunları sormam doğru
Bu anlattıklarından yola çıkarak çok fazla sonuca belki ben varamam ama bence o seni pek umursamamış bence sen de öyle yapmalısın
Peki beni arkadaş olarak görüyor ve hisleri oluşmamış diye kendisi gibi davransam iyi olur mu örnek vereyim kendi hislerini belli edene kadar ona eskisi gibi fazla ilgimi göstermesem doğru olur mu
Bence çok üzerine düşme sana nasıl geliyorsa sen de ona öyle davran
Anladım çünkü ben mantıklı düşünmek istiyorum artık her zaman derim benim yaşadıklarımı birileri dışarıdan görse ne düşünürdü neler yapardi yorumlarınız sağ olun
Rica ederim
Uğraşamam
Peki hislerin oluşmasi sizin icin çabuk mu olmasi gerekiyor?
Evet
Peki beni arkadaş olarak görüyor ve hisleri oluşmamış diye kendisi gibi davransam iyi olur mu örnek vereyim kendi hislerini belli edene kadar ona eskisi gibi fazla ilgimi göstermesem doğru olur mu
Vazgeçmek en iyisi
Öyle zor be.. Yapamıyorum ki