Sizce nasıl bir duygu yaşayan var mı?

Bugün boşandım ve coook mutluyum dünyalar varmış arkadaşlar 2022 yılında evlendim ben ve evliliğim ilk başta biraz iyidi lakin ben ozaman demiştim evlilik oturana kadar çocuk yapmayalım vs die ve oda kabul etmişti 1 buçuk sene evli kaldım ve çocuk felan yok işte her neyse bitti baktım olmuyor anlaşamıyoruz sonra düşündüm eğer çocuk olursa bu kendine muhtaç sanar beni dedim ve istemedim sonra anlaşamadık kavga gürültü samimiyetsizlik yani sevgiliykenki hallerimiz yoktu ve evlilikte ki halimiz çok farklıydi hani derlerya cicim ayı vs s... Ayı gisinden o misali yani boşandım veee cooook mutluyum seviyormuydum evet ama benim için önemli olan saygı saygı yoksa sevgininde bir anlamı yoktur yani siz siz olun evlenince hemen çocuk yapmayın Allah'ın izniyle kendinizi korursaniz zaten olmaz benim fikrimdi bu ve yaptım evlilikte 1 sene denemek lazım ileride çocuk olursa ki o çocuk etkilenmesin çünkü ben ablalarimda gördüm yeğenimin psikolojisi bozuk kızlar size tavsiyem evlenince hemen iki tatlı lafa kanmayin sakin
Sizce nasıl bir duygu yaşayan var mı?