♾️ Sürekli hissettiğiniz bir duygu var mı, iyi veya kötü de olsanız geçmeyen ve her zaman yaşadığınız bir duygu.. alışık olduğunuz bir his de olabilir

♾️ Sürekli hissettiğiniz bir duygu var mı, iyi veya kötü de olsanız geçmeyen ve her zaman yaşadığınız bir duygu.. alışık olduğunuz bir his de olabilir

Her zaman gölgesinde yaşadığım bir duygum var, evet. Ne kadar güçlü olursam olayım bir gölge gibi beni takip eden, yoklayan bir duygum var, tabii ki o duygum eskisi gibi beni rehin almıyor, ele geçirmiyor lakin arada bir yolluyor, bitti sanıyorum meğerse bitmemiş, dışlanma duygusu hâlâ benimle, belki de bu yüzden yalnızlığı seviyorum, çünkü yao
yalnızlık güvenli, üzmüyor beni. Yalnızlık beni dışlamıyor, sarıp sarmalıyor. Lisedeki hocamı dinliyorum ben, yoluma yalnız devam ediyorum, ben o vakitte sıkıştım sanki, lisede bahçede öğretmenimin bana o sözü söylediği zaman diliminde, kalbime bir hançer gibi saplandı o söz, çok acıdı, çok acıttı o söz beni. Dışlanmışlığı iliklerime kadar yaşadım, akran zorbalığına uğradım, ne kadar yaralarımı iyileştirsem de dışlanma duygusu beni takip ediyor gölgem gibi.
Tüm duygularimin gölgesindeyim ki.. abartmadan yaşayamam ben.. sevginin, kıskançlığın, sinirin, sevincin, hüznün, güvensizliğin.. ruhuma sağlık abartmadan duramam.. bazılarını kontrol etsem de yeri geliyor kontrol edemediğim, işlerin sarpa sardığı da oluyor.. o zamanda boş vermiştik ve her şey olacağına varır nasil olsa diyorum teslimiyet duygumu yaşıyorum... çünkü insanım.. yaratılışım diğer insanlardan farklı... heyecanlanınca midemin ağrıması.. sinirlenince ağlamaklı oluşum.. sevince kendimden geçişim.. bunlar benim elimde olmuyor.. istemiyorum kendimi değişmek.. ben kendime çok emek veriyorum ama duygularıma bir emek vermiyorum onlar bir şekilde gidiyor.. kontrol bazen elimde bazen değil... Giderek kendimi daha mutlu bir insan yaptım. Bunun sebebi hayatımın ve dünya denen bu hengamenin çok daha yolunda gitmesi değildi. Gitmiyordu da. Ama her şeye bambaşka bi boyuttan bakmayı öğrendim. Yalnızca kontrol edebileceğim ve değiştirebileceğim şeylere yöneldim. Sadece benim mücadelemle düzelen ya da düzelmek için çırpınıp duran tüm şeyleri geride bıraktım attım. Bunların bana bi yükten ibaret olduğunu anladığımda kurtuldum tüm yüklerimden. Nihayet kuş gibiyim. Ve yolumdayım sadece bana ait olanlarla.. . İnsan kendine ait olanlarla meşgul olmalı.. bulunca bir şarkı günlerce dinlerim.. sinirlenince zarar vermeden bırakmam... ağlayınca içim çıkana kadar.. sevince ölene kadar... ben buyum.. her duygumun gölgesindeyim ferahtayım..
Çok şükür yok. Uzun zaman oldu büyük ölçüde duygularımı kontrol etmeye başladım. Uzun süre bir duygunun içine haps olmuyorum artık. Neye üsülüceksem ya da neyin hayal kırıklığını yaşayacaksam hissetmem gerekeni kadar hissediyorum sonra kurtuluyorum onlardan..
Rica ederim 🦋 :)
Tamamen kendim olmak duygusu, hürriyet duygusu, adalet duygusu.
Teşekkürler 😎
Rica ederim 🍀😎
Cevap
13Cevap
Hüzün ve her an her saniye göz yaslarim hazırda bekliyor.
Duygularımı aydinlikta yaşarım
Çok şükür yok gadası. Olsun da istemezdim
Hiçbir zaman kendimi gerçek anlamda iyi hissetmedim ve buna bağlı olarak devamlı herşeyin kötü olacağı ne kadar çabalasam bile hiçbir şeyin değişmeyeceği insanların bana hep aynı gözle baktığı ve bir gün de sonumun kötü olacağı düşüncesi hep gölgem gibidir...
Genelde duygularını her zaman dışına vuran birisiyim içinde yaşamayı çok sevmem eğer birisine karşı Duygu veya hoşlanma durumu varsa direkt olarak söylerim ama o kişiyi tanıdıktan sonra hayatında birisi olup olmadığını öğrendikten sonra, ya da bana uygun olup olmadığını öğrendikten sonra buna karar verecek davranmayı terch ediyorum.
Yalnızlık ve boşluk hissi olabilir, sanki hiçbir yere ait değilmişim gibi hissettiğim oluyor. Bazen de yaptığım hiçbir şeyin önemi yokmuş ve her şey bir gün anlamsızlaşıp yok olacakmış gibi hissediyorum.
Gün içerisinde sürekli enerjik olduğum için karamsarlığa yer ayıracak vaktim yok. Bana huzur veren neyse ben oradayım..
bir durum var onu yapmak istiyorum, ama onun için uzun bir zaman gerekiyor örnek 1 sene, ve bu kadar süreyi ayıramıyorum
İhanet😂 hançer üstüne hançer. Arkadaşı sevgilisi 28e nasıl çıktığım süphesiz. Öldürmediler güçlendirdiler sağolsunlar
Ne kadar iyi hissetsen de bir tarafımda bir burukluk bir acı olur.. ne kadar kötü hissetsem de hevesim ve umudum minnacık da olsa olur. :)
her zaman değil ama dünden beri sürekli üzülüp ağlıyorum ve bunu yazarken bile ağlayasım geliyo ama ağlamak istemiyorum
Aglama bacim 😭😭😭😭
Bir kaygı var geçmek bilmeyen. Alıştım artık
Şu bunaltıcı yaz sıcaklarında gölge iyidir 😁
Geçmişte yasadığım bütün zorlukların gölgesinde hala devam ediyor
Kaygı duygusu hissediyorum genelde bazı konularda. Bunu aşmaya çalışıyorum.
Kaygı sanırım. Neden bilmiyorum ama içimde hep olan bir duygu
Her saniye ağlamak için hazırda bekleyen duygularım☹️
Hep bir eksiklik, yarım kalmışlık hissi var. Ne yaparsam yapayım kurtulamadim bundan tam olduğumu düşünüyorum ama eksik hissediyorum...
He duygum ben gölge yapıyor yeterince.
Stres, endişe, sıkılmışlık.. bunalımda gibiyim ama arada bir mutlu da oluyorum. Tatili evde geçirmek de iyice üşengeç yaptı beni. Sürekli odamda oturuyorum.
İyilik duygusu... İyilik yapmanın verdiği hazzı alabilen herkes yapmaya devam eder. Herkes de bu tadı alamaz
Evet travmam var zaman zaman beni boğuyo
kaygı, gelecek kaygısı
beni yiyip bitirecek kadar ağır bi gelecek kaygısı
Yaşamaya devam etmem gerektiğini söyleyen his
Var ama söylemem 🤭
Güvensizlik ve eksik hissetmek
Korku güvensizlik
her seyin anlamsiz olmasi hissi
Güvensizlik, hayal kirikliği
Mutluluk çok şükür
evlilik
Evət var.