sevgilim benden önce 4 yıllık bi ilişki yaşamış kızı elime verseler öldürrüm o derece nefret ediyorum ama ondan önceki sevgililerine bişe hissetmiyorum sadece o kız, o kadar nefret ediyorum ki artık sinirden krize girecek kadar, yeterki ismini bile goreyim bi yerde, benim gibi olan var mi? gelip gecmis gecmiste kaldi demeyin onla alakasi yok konunun
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
valla o kadar takacak olsam o erkektende soğur ayrılırım zaten ki daha önce sevgilisi olmuş bi erkekle de olmam
ay pismanim biliyon mu
erkekler eskiyi zor unutur ya sevmese bile hafızasının hep bi köşesinde durur o yüzden sevgili yapmış bir erkekle asla olma
o biraz zor be artik
kabullenememişsin anlaşılan boş ver hayatın tadını çıkar. o seni kıskanması lazım çünkü onu tercih etmemiş artık senin.
evet zaten kiz beni benden de cok kiskaniyorum eminim zaten 2 yil ask acisi cekti kiz
o zaman ne yapiyoruz. unutuyoruz ve işimize bakıyoruz. bırak o çeksin aşk acısını sen sefasını sür. umutlu yarınlar sizin olsun efendim.
H@zmedememis olabilirsin, ben hiç öyle bi durum yaşamadım. Benden öncekiler beni ilgilendirmez şahsen.
ay kske bende oyle olsam ya
Olursun sende çok basit düşünme yeter ki.
Senden güzeldir kesin ondan kıskanıyorsun hazmedemiyorsun
yok degil bende cok guzel degilim ama kiz vasatinda alti
Kıskanıyorsun ama, demek ki senden üstün olan bir özelliği var
benden once olmasi benden ustun yapiyo
O zaman kendine geçmişi olmayan sevgili yapacaksın. Senin özgüvensizliğin o kızın problemi değil
kizin problemi diyen kimdi tam olarak
Ben dedim , o kız 4 yılı unutamamış belli ki E seninki de unutamamıştır normal olarak az bi zaman değil
demi bende oyle dusundum ama 2 yil oldu tabi onlar ayrilali
Her ne olursa olsun sen dikkat et
anlamsız bir kin nefrert icindeisn
evet
sakinleisrsen senin için daha iyi olur
Kız senden daha güzeldi muhtemelen.
hayir aksine cook daha cirkin keske guzel olsa hic kiskanmazdim ama insan cirkin olunca, sevgilim gercekten sevmis demek ki diyorsun cunku cirkin
İyi sevişiyordur.
Varoş kadın düşmanı got ve bir de kıskanç.
kadin dusmani degili sadece o kiza karsi oyleyim
Neden o kız sana ne yaptı?
iste cevabi yok kizi degilde benim manitamla yaptigi seyleri kiskaniyorum ama kizdanda ayri nefret ediyorum ama bir gun sevgilime geri donme mesaji atmisti beni hice sayip, bana yaptigi buyuk saygisizlik oda var
Saff seni 😆 sevgilinin ne bok olduğu belli oldu, bir erkek için hemcinsine öyle igrenc söylemlerde bulunma sevgilin kıza yüz vermiş ki kız ona yazmış 😃
hayir be 4 yillik iliskiyi kiz unutamamasi normal ve aldattigi icin pisman tabiki geri donucek, benim sevgilim agzinin payini verdi? siz ne mal adamlarsiniz ya her boka bise surersiniz kesin sen o eski sevgilisin
Aynen ben o'yum
varosun dibisin
Aaa ayıp oluyo dibinde sen varsın sıranı alamam sen 1. sin 🤗
hahahahaha 8 yasindasin sanirim dhdjke
Yazık ya 😆 kıskanç
Bence bir yerden psikolojik destek almalısın
iliski terapisti aliyorum