Güncellemeler
+1 yıl
Karısından azar yemiş diyenler yani adam benden vazmigecti napmaya calisiyor bittimi
Ben birinden hoşlanıyorum adam evli. Ayni yerde çalışıyoruz. Bana ismimin sonuna cigim li konuşuyordu. Her fırsatta bana temas ediyordu. Izinden dönünce hoş geldin diyordu. Bana yakin davraniyordu. o 50 ben 37 yaşındayım. Adam bosansin isteğim yok sadece ilgisi hoşuma gitti. Sonra bana gece uyuyamıyorum falan demistii. Benim bacaklarıma kadar beni suzuyordu.
Ben 2 gündür adamın odasına gittim iş için ama karisi da var. Adam bugun bana dediki iş için sen gelmene gerek yok hastayı gönder dedi. Hastanede çalışıyoruz o doktor ben sekreter. Neyse bugun karisi yoktu. Ben adam bana böyle deyince mesaj attim bida hastayı gönderirim dedim. Adam bana sen buralara kadar yorulma yazdı. Ne bu şimdi adam ne yapmaya calisiyor?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
güzel biri misin merak ettim onu düşünerek mastürbasyon yaptın mı hiç
Sorumun cevabı ni ber
belki de sen yanlış anladın bilemiyorum
Bacaklarıma bakmasinimo dokunmasinimo
Bilemedim
Karısı olayı çaktı bence. Adama ayar çekti en sonunda. Öncekilerde daha samimiydi. Karısı gelince ayağını geri çekmiş.
Haklsin bebegim smdi nolacak
Bence sen önceki taktiğini kullan uzak dur. Hayatına başkasını al.
Uzak durcam o zaman gelirmi
Evet evet gelir 🤦🏼♀️ya herif niyeti bozmuş görmüyor musun sanıyor musun sen seninle evlenecek ondan boşanıp. Kafan mı güzel.
Bebegim hayir sadece arzuların beni onla yatmayaxagim
Hayırlı olsun metres 🤣🙌
Akıllı biriyse sana. Cakar bırakır
Ben metresi olmicam
Olmak istiyor gibi halin var 37 yaşındasın 50 lik adamla uğraşıyorsun aklını başına topla
Ebet ya nolur Bihter kendine gel
Ya sen bunu daha önce de sordun bizde sana adamın niyeti bozuk dedik?
Adam niyeti nasıl bozuk iş için gelme demeyebgetirdi
Tamam iş için gelme başka şey olarak gel diyo anla artık anla dört köşeli jetonun var ya
Kardeş buralara kadar yorulma yazdı bana
Bende belli ettim sandim yani adam istemiyor sanfim sence durum ne
Sevgilsiyle aşna fişne yapıp arayı düzeltmişler veya o mesajı karısı yazmış ikisinden biri o zaman
Ay karısıyla*
Bu ikisinden biridir
Kendi yazdı msji
O zaman karısıyla arasını düzeltmiş senin pabucu dama atmış
Bence karisi laf etti
Arayı düzeltmişte olabilir bilemezsin
Aynen. Kesinlikle. Artık kızın hayatını ezberledik 😂😂
😂😂😂😂
Pabucu dama atılmış kabulde etmiyor anlayamıyorum onu @gül-Kraliçesi
Engellenmek istemiyorum. Sürekli hesabımı kapatıyor KS. Beni karıştırma beni karıştırma 😂😂😂
Peki ben başkasını gönderirim diyince bana neden msjda buralara kadar yorulma dedi
Skdkxkdkxkdk Yorum yaparsam fena olur mu diyorsun
Aynen. Özelde tartışalım bunu.
Yahu adamın ne istediği belli değil uzak dur uzak bırak bunağı genç ateş birini bul kendine
Zaten bir yuvayı yıkarsan asla mutlu olamazsın vebal alma işte
Kizlar merak ediyorum güzelce cevaplayın iste
Biz cevaplıyoruz ama sen anlamak istemiyorsun
Yaş yetmiş iş bitmiş amucacım bırak onu artık 😂😂hades gibi konuşturma beni
Geçen adamın amacı ne dedin şimdi adam kalbimi yaktı diyorsun ben yuva yıkmak isteyen birine ne güç ne akıl veririm kusura bakma
Ya bosansin istemiyorum beni arzuların yeter
Metres olmak istiyorsun yani?
Aynen onu istiyor belli artık. Onu çözdük. Cebe attık. Metres olunca ne olacak sanıyorsun peki
Adam karısından azarmi yedi
Ya metres olmak isteyen birine ben cevap vermem başkasından cevap ara
Adama ne yap biliyor musun. Ya benimsin ya kara toprağın de. Bihter gibi al silahı eline arzuyla bak gözlerinin içine. Arzulamazsa bende Bihter değilim.
Ahsjsjdjwkdwkkwkdkwkdkakks
Metresi olmayacqm kizlar sadece arzularmi
Patladım🤣🤣🤣🤣🤣
Arzulamasını istiyorsan da evli adamın METRESSİN UZATMA
Tamam metres ol demiyorum zaten. Sen benim dediğimi yap. Adam arzusundan tavan yapacak polis çağıracak.
Bırak bu kafayla şimdi olmak istemiyorum der 1-2 aya bi bakmışsın başka soru sorar metresi oldum karısıyla temelli barıştı beni bıraktı dige
Olacağı o kendini kandırıyo sadece
@güℓ-кяαℓiçeѕi napiym
Demezse şerefsizim. Hemde en adi. En son sorduğu sorudan sonra emin oldum.
İnsan gider çıtır adamların kendini arzulamasından hoşlanır sen 50 yaşındaki adamın arzulamasından mı hoşlanıyon iyi misin kızım sen
Abi lütfen beni engelleyin görüşlerimi kaldırın bu psikolojiyi yoksa kaldıramayacağım. Anlamıyor ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Takmış bunağın onu arzulamasına bi de metresi olmucam diyo çoktan olmuş haberi yok
Bosandim psikolojimden dolayı belkide boyleyim
Psikologa git o zaman metres olmak mı toparlayacak senin psikolojini bu musun sen Allah aşkına kendini 50 yaşındaki evli adamın arzulamasını mı yakıştırıyorsun? Bu mu senin layığın? Söyle bana.
Gidiyorum pskologa
Zahmet oldu lütfen git bak sözde kalmasın ve lütfen dengin altı adamlara gitme sen güçlü ve güzel bir kadınsın senin dengin layığın o olamaz ❤️
Ins dediğini yaparim
Yapacaksın ben sana güveniyorum ablam ❤️
Sen bana güveniyor ben kendime guvenmiyor
Güven
Karısından azar yemiş
Oylemi dusunuyorsun
Tabiki de biraz da bakımlı biriysen
Karısıyla bakımlı olmamın ne ilgisi var durum ne sence ve ne olur bundan sonra
Yani diyelim sana ilgisinden bahsetti seninle yatmak isticek sonuç sence ne olur
Sence adam istermi baksana tavrina
Adam ister karısı kiskanmis seni adam ister de sen istermisin
Hani adam istese gelme dermi
Yav ne dicek ya sana diyorum ya adam hadi gel gidelim dese gidicen mi 50 yaşında herif kalkmaz onu diyim de
Asm ne istiyor onu sole
Seni skkmek istiyor ne isticek başka
Hala istiyormu
kudurmamak elde değil
Yorum yap