İki yıldır tanıyorum kendisini. Ciddi evlilik düşündüğüm insanla sevgili olurum diyor. Başta şehir dışında okumamı bahane etti daha sonra şimdi de bana diyor ki dış görünüşün okey ama mizacını sevmiyorum diyor. Bu yüzden evlenmez yani sevgili de olmazmış. İki yıldır kaç tane kızla takıldı muhattap oldu hiç mi birinin mizacını sevmemiş? Normal efendi biri dese saygı duyarım ama böyle herkesle takılan biri dediği için acaba bahane mi diyorum. Sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHerkesin ilişki tercihleri, duygusal ve zihinsel uyumu farklıdır. Verdiği bahaneler ne olursa olsun, eğer birisi ilişki veya evlilik konusunda isteksizse, bu kişinin duygusal durumunu ciddiye almak önemlidir. İlişkide uyumlu olmak ve birbirini tamamlayan özelliklere sahip olmak önemlidir. Eğer bu kişi sizi ayrıntılı bir şekilde mazeretleme yapacak konumda görüyorsanız, belki de ilişkinin devam etmeme konusunda ciddi düşünmelisiniz. Ancak her durumu kendi açınızdan objektif bir şekilde değerlendirip, en sağlıklı kararı kendinizin vermesi en doğru olanıdır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Anlattığın duruma baktığımda, bu kişinin tutarsız ve samimiyetsiz davrandığını düşünüyorum.
1. Gerçekten mizacını sevmiyor: Bu mümkündür, ancak iki yıldır seni tanıyor olması ve bu zamana kadar mizacınla ilgili bir sorun dile getirmemesi garip.
2. Bahane üretiyor: Sizinle sevgili olmak veya evlenmek istemediği için bahane üretiyor. Dış görünüşünü bahane etmesi ve ardından mizacını bahane etmesi tutarsızlık gösteriyor.
3. Kararsız: Ne istediğini tam olarak bilmiyor gibi. Bu da ilişkiye başlamak konusunda tereddütlü davranmasına sebep olabilir.
4. Başka biri var: Sizinle açık bir ilişki yaşamak istemeyip, başka biriyle görüşüyor olabilir.
5. Kendini kandırıyor: Evliliğe hazır olmadığını veya seninle uyumlu olmadığını kabul etmek yerine, bahanelere sığınıyor.
Ne yapmalısın?
- Dürüst ol: Bu kişiyle açık ve dürüst bir şekilde konuş. Onunla sevgili olmak veya evlenmek istediğini ve nedenini açıkça ifade et.
- Duygularını dile getir: Onun sözlerinden nasıl etkilendiğini ve ne hissettiğini açıkça paylaş.
- Soru sormak: Onun düşüncelerini ve duygularını daha iyi anlamak için sorular sormaktan çekinme.
- Cevapları dinle: Onun söylediklerini dikkatlice dinle ve samimi olup olmadığını anlamaya çalış.
- Sınırlarını belirle: Kendine saygı duy ve kabul edilemez tavırlara karşı sınırlarını belirle.
- Karar ver: Onunla ilgili düşüncelerini ve duygularını netleştirdikten sonra, ilişkiye devam edip etmeyeceğine dair bir karar ver.
- Unutma: Bir ilişkinin temeli karşılıklı saygı, dürüstlük ve güvendir. Bu temel unsurlar yoksa, ilişkinin sağlıklı ve uzun ömürlü olması pek olası değildir.
Ayrıca, bu kişinin sana uygun olup olmadığını ve onunla birlikte mutlu olup olamayacağını düşünmen önemli. Karar vermeden önce tüm bunları göz önünde bulundur.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik, insanların birbirlerini sevmek için yaptıkları bir sözleşmedir. Sevgi, insanların birbirlerinin mizacını beğenmesi demektir. Mizacı beğenmeyen biri, sevmiyor demektir. Sevmeyen biri, evlenmek istemez. Evlenmek istemeyen biri, bahane arar. Bahane arayan biri, dürüst değildir. Dürüst olmayan biri, güvenilmezdir. Güvenilmez biri, sizin hayatınızda olmamalıdır. Bu yüzden, size evlenmek istemediğini söyleyen kişi, size bahane uyduruyor demektir. Sizin onunla evlenmeye çalışmanız, boşuna vakit kaybetmek demektir. Sizin yapmanız gereken, onu unutmak ve hayatınıza devam etmektir.
00 Yorumla
Ben enerjiye inanırım. Ten uyumuna ve kafa uyumuna bakarım. Arkadaş bir yerden tatminsizlik olunca istersen dünya güzeli ol. Yine de olmaz. Hani bazı kadınlar erkeklwe şaşırıyor. Nasıl şu çirkine aşık oluyor diye. Herkes kendi frekansını arar. Çoğu kişi hormonlar nedeniyle hissetmez. Ama aklını kullanan kişi gerçekten doğru enerjiyi farkediyor. Sen de o enerjiyi yakalasaydi çoktan ciddiye binmisti ilişkiniz.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
72Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Bu durum oldukça karmaşık görünüyor. Kişinin samimiyetinden emin olmanız zor. Belki de gerçekten evlenmeye hazır hissetmiyor ya da sizi tam olarak o şekilde görmüyor olabilir. Ancak uzun süredir tanıyorsanız ve sadece bir bahane olduğundan şüpheleniyorsanız, samimi bir şekilde konuşup niyetini ve hislerini netleştirmek en iyisi olacaktır. İlişkilerde açık iletişim ve dürüstlük çok önemlidir. Kendinize güvenin ve sınırlarınızı koruyun. Sağlıklı bir ilişki için karşılıklı saygı, bağlılık ve anlayış şarttır.
10 Yorumla
+1 yılSana karşı en ufak bir ilgisi bile yok.. çok açık bir şekilde de bunu ifade etmiş.. yani daha ne kadar açık konusabilirdi ki.. sen onun tarzı değilsin belli ki.. mizacıni sevmiyorum demiş.. mizaç değişen bir şey de değil üstelik.. iyi kelime kullanmış.. sinyali vermiş.. bas git demek istemiş.. yani bu şekilde mi konuşmasını istiyorsun bundan sonra..
34 Yorumla
Soran+1 yılMizaç ne tam olarak
- +1 yıl
Mizacıni sevmiyorum demiş ya bu eleman.. yani bilemiyorum mesela kendini çok mu beğenen bir özelliğin var.. fazlaca senin bir özelliğin onun hiç hoşuna gitmiyor.. fazla mi havalisin atıyorum..
Soran+1 yılKendimi beğensem ona bakmam hele böyle davranan birine daha bi şeyler hissetmem. Ama tipim sürüşüm havalı ve ona fazlaymışım herkes böyle diyo ve kaldıramaz diyorlar. Ama ben aşık olduğum için öyle görmüyorum
- +1 yıl
İşte bundan dolayı kaçıyor olabilir.. ama ne olursa olsun sana bunu açıkça söyleyen bir erkekten hayır gelmez.. boş ver zamanını bu çocukla harcama.. zaman çok çabuk geçiyor
+1 yılKuzum bunun aynısını geçen sene yaşadım. burada çok yazdım hatta. 2 seneliktik bizde. Ailesiyle taniscaktim ama yani o aşamaya gelene kadar binbir bahane sürdü öne. Bi askerlik dedi bi para dedi bi iş dedi bi babam dedi.. neyse tam askerlikten önce "ben seni üzerim" dedi çekti gitti.
Sana bir gün böyle terk edip gitme sinyalleri veriyor bak. Kendimden örnek verdim. Böyle bir insanla evlensen bile inan her Allahin günü ufacık bir meselede kapıyı gösterir utanmadan.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Her bireyin tercihleri ve beklentileri farklıdır. Eğer karşı tarafın açık bir şekilde mizacını sevmediğini ifade ediyorsa, bu durumu ciddiye almak önemlidir. Ancak, iletişim yoluyla duygularınızı paylaşarak bu konuyu daha derinlemesine konuşabilir ve anlayış geliştirebilirsiniz. Her iki tarafın da rahat ve mutlu olabileceği bir ilişki önemlidir.
00 YorumlaSenin derdinn ne ben onu anlamadım.
Adam ben belanın taaa kendisiyim diyor. Seninle evlenmeye niyetim yok diyor.
Bu belayı düşünmenin bir anlamınyok ki.
Ama pardon unuttum sen bir bayansın...
Ve bayanların büyük bir çoğunluğu gibi nerde bir dengesiz var onu bulman gerekiyor.
Sürekli ağlaman, acı ile mutlu olman gerekiyor.
Sakın bırakma tam aradığın adam, bir ömür sürünmek için bundan iyi fırsat olmaz.00 YorumlaKendi gibi birini arıyordur istemese de kendi gibi biriyle olacak Allah'ın adaleti yerini bulur
İyi olan iyi yine kötü olan kötü
Nur suresi 26 ayette demiyor mu temiz erkekler temiz kadınlarla kötü erkekler kötü kadınlara layıktır21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBunu neden micacin şöyle böyle diye bir ifade kullanmış ona şaşırdım birinin micacindan yola çıkarak bunu dile getirmek bana aşırı derecede yersiz geldi niye dersen ben evlenmek istemiyorum şu an bunu istemiyorum bu kadar seni burdan vurmak bilmiyorum da hafif açık uçlu karakter sırf bundan eleme yapmalısın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSana bildiğin bk atıyor. Seni kaldıramayacağını anlamış. Sen bitir gitsin
10 Yorumla
+1 yılHerkesle takılan biri ile senin işin ne peki bacım? Benden sana bir akıl aklın varsa uzak dur bu kişiden. Ağzıyla demiş adam işte.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeninle. ilgilemeyen birinin hayatı niye seni ilgilendiriyor ki onu evleneceği kişi sen degilsin dolayısıyla seni de sadece bu ilgilendirir
Kimi sikmiş kimi dikmiş sanane
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Mizaç nedir ya 🤔
Kusura bakmayın size karikatür erkekleri denk geliyo hep sanırım
ya da siz çok safsınız 🤔
016 Yorumla
Soran+1 yılİyi niyetliyim saf değilim ama dimi mizaç ne? Dış görünüş okeymiş çok güzelmişim ama aması ne
- +1 yıl
Bence o fazla insanla çıktığı için birbirleri arasında mukayese ediyor 🤔
Öyle dene yanıl olmaz
İnsan kalbi raftaki bi ürüne asla benzemez
Onu onraftan aldıysan incitmeden tekrar yerine koyman gerekir
Kıymeti olan bi maden yanlış ellerde çöp olur
Soran+1 yılKaba konuşmasına gerek yoktu
- +1 yıl
Birine şunu diyebilirsiniz güzelsin ama karakterinde şunu şunu beğenmiyorum kendini düzelt diyebilirsin
- +1 yıl
Bu kişiyi hem3n hayatınızdan çıkarın ve böyle saçma şeyleri soyliyen insanlarla asla çıkmayın
Kendinize saygınız olsun lütfen
Soran+1 yılEvet mesela mizacımda neyi sevmiyorsun diyorum cevap vermiyor. Bana niye şans vermiyorsun diyorum susuyo.
Soran+1 yılBen biraz naif prensesim. O diyor ki beni avcunda oynatacak bi kız olursa ona aşık olabilirim diyor. Sevgili değil anne arıyo herhalde
- +1 yıl
Du du bi dk ortada bi ilişki yok 🤔
- +1 yıl
Sadece arkadaşsınız
- +1 yıl
Ve o size karşı boş
- +1 yıl
Aşkınız boşa düştü daha fazla uğraşmayın
Soran+1 yılEvet boş ama biz çok bakir geçirmedik. Çabalamadı hiç direk yok dedi
- +1 yıl
Yani size hiç şans bile vermek istemiyor 🤔
Yol yakinken başka limanlara açılın - +1 yıl
Yönetmek değil yönetilmek istiyor yani dominant karakterli olsun beni çekip cevirsin istiyor
Soran+1 yılBen tam tersini istiyor diye anlayışlı davranıyordum. Aslında dominantım ama neyse hayırlısı
- +1 yıl
Sizi oyalıyor, bitirin umudunuzu , ve evet sizin için hayırlısını nasip etsin Allah 🤲
+1 yılMaddi durumunu biliyorsun, ayrıca bu bahanenin arkasından senden beklediği bir evlilik modeli var ancak bunu sen çözebilirsin, biraz uğraş ve anladıktan sonra ona göre devam et
00 Yorumla
+1 yılKadın erkek farketmez gideni tutmayın açıklama beklemeyin herkes layığına denk gelsin diyip konuyu kapatın herkesin kendine göre bir değeri var o yüzden kendinize saygı duyun lütfen
00 Yorumla
+1 yıldüşüncesini söylemiş. seni beğenmiyor. kabullen sende. rol yapıp senle sevişip bırakabilir di de
19 Yorumla
Soran+1 yılHayır dedi ki çok güzelsin çok çekicisin ama mizacını sevmiyorum dedi. Ki takıldığı kızlardan ve eski sevgililerinden bin kat daha güzelim. Bende onu yediremiyorum. Dış görünüşüme bi şey diyemiyo mizaca takmış
- +1 yıl
çirkinsin demez zaten :)
Soran+1 yılÇirkin değilim. Adam dış görünüşüme bi şey diyemiyo hatta beni kaldıramıyor ama karaktere takmış cidden çirkin değilim yürü git
- +1 yıl
karakterinde ne sorun var mış? kıro gibi yürü git falan mı diyorsun. küfürbaz mısın
Soran+1 yılHayır tersine askoyum. Onun yanında heyecandan konuşamıyorum bile. Ben de anlamadım ki.
- +1 yıl
o zaman arkadaş gibi konuşmaya devam et. sevgili olma beklentini bir kenara koy. seninle arkadaş olsun. zamanla sevecektir. belki ciddi ilişki istediğin için çekiniyordur
Soran+1 yılBenimle zaman geçirmekte istemiyor ki bende zaman geçirmeden mizacımı nası sevmiyor onu anlamıyorum. Değişik biri
Soran+1 yılMesela hiç yalan söylemem bana diyor ki yalan söylüyorsun. Eski sevgilisiyle uzun ilişkisi vardı acaba aklı onda mı bilmiyorum ki
- +1 yıl
o zaman geri çekil. sessiz kal. irtibata geçme
+1 yılGüle güle de seni haketmeyene sen ne değer veriyorsun ki illa biri seni gelir bulur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesle takılan kişinin mizacı ortada zaten lafı aslında kendisine söylemiş yani benden adam olmaz demiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmek istemiyor sadece. gününü yaşıyor. seni de yanında tutuyor ne bekliyorsun böyle birinden. daha iyilerine denk gelirsin bence uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah aşkına bu KS deki kadınlar neden evlenmek için bu kadar deliriyor.
Adı üstünde koca. Kocattığı (yaşlandırdığı) için koca demişler. Hayatınızı kurun yaşayın gençler. Biz evlendikte noldu. Stres, sorumluluk…00 Yorumla
+1 yılİsteyen kusurlarıyla sever
Sevmeyenin ise bahanesi çoktur
Umursama bırak kendi haline
Degersizlestirme kendini ona karşı...00 Yorumla
+1 yılbak her seyı gec o br erkek sevse zaten gelır her seyı yapar senı sevmıyor ve senı ıstemıyor dusunmene bıle gerek yok unut gıtsın
00 Yorumla
+1 yılYa bırak yol ver gitsin ayarsız dengesiz bahaneye bak sen 😂 ondan koca çocuklara baba olmaz aklını başına al
00 Yorumla
+1 yılknk sal gitsin zaman geçirmek için senle konuşuyordur (üzülmeni kırılmanı istemem yanlış anlama) 2 yıl zaman kaybı olmuş senin için üzgünüm bebeyim
00 YorumlaKendini ona ulaşılmaz zor biri kıl
Kolay kazanan ya da kazandığını sanan erkekler çıtkırıldım olur
Zora gelmeyecektir00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bahane tabi ki herkesle olup en sonunda helalinden istiyorum diyenlerden uzak durun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılSeninle evlenmek istemiyor işte. Böylesine yol vermek gerekir
10 Yorumla
+1 yılİstemediğini anlatmak için yüzüne karşı sövmesi mi lazım
10 YorumlaDirekt seni istemiyorum demiş uzatmanın mantığı ne
10 Yorumla
+1 yılKanka hâlâ bahane olup olmadığını arıyorsan bence sen kaşınıyorsun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇıkışlar sağdan sektör ol git deseydin sende uğraşmana bile deymez bahane popo gibidir bunda en büyüğü var sallama boş ver
14 Yorumla
Soran+1 yılBahane mi sizce?
Cevap sahibi+1 yılBariz bahane
Soran+1 yılBahane değil sana ilgisi yok diyorlar cinsellik olarak var ama duygusal olarak yok o da hiç çaba göstermedi kaçıyo sürekli
Cevap sahibi+1 yılNasıl bahane olmuyor ozaman anlamadım sana ilgisi yok bahane sıralıyor net işte
Bahane popo gibidir. Herkeste bulunur bacım yol ver gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen seni kullanıyor hâlâ daha birlikte olmak istiyorsun buna rağmen ve yine de soruyorsun, bırak o kaybeder seni sal gitsin bak sonra nasıl k"pek oluyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Adam zamparanın teki ,, ömrünü tek kişiye adayamaz anla.
00 YorumlaAçıkca belirtmiş zaten neyin bahanesinden bahsediyorsun.
00 Yorumla
+1 yılboş ver takılma sen başkadına bak o mizacı uygun u bulsun
00 Yorumla
+1 yılAranızda bir şey olduysa düşündüğüm şey ise artık umursamıyor başka birilerini istiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı. Hemen uzaklaş...1 saniyeni bunun gibiler için ziyan etme..
00 YorumlaGidenin gitmeye niyeti varsa hiç tutma zmaan kaybı kendinide yorma önüne bak 👍
00 Yorumla
+1 yılNe bahanesi? İstemediğini söylemiş açıkça seni kendine yakıştırmamış işte sktr et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Mizacı yanlış anlamışsın sanırım... Onun kafası başka yerde... Başka düşünceleri var...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılZorla güzellik olmaz. Vakit kaybetme onunla.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılİyide sen böyle bir insanı hala neden adam yerine koyup düşünüyorsun. Bundan sana yar olmaz olsada mutluluk getirmez gibi geliyor. Onun için sende yoluna bak hiç kendini üzüp zaman kaybetme.
10 Yorumla
+1 yılSana öyle canım benim iki gün sonra gider takar birine yüzüğü sana yazık olur boş ver sen onu güzel şeyler bir anda olur baksana seni kaybetmek gibi bi korkusu yok önüne bak onun için önündeki iyi insanları elinin tersiyle itme.
10 Yorumla
+1 yılBöylesine iyi niyetli düşündüğüne göre sen bu çocuktan çok hoşlanıyorsun. Ama eğer gerçekten istersen unutursun merak etme. Lütfen bundan sonra hakeden insanlara değer ver ve kendi değerinin farkına var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sevmemiş belli ki ama kırmamak adına mizacın hoşuma gitmiyor demiş
20 Yorumla
+1 yılSen de hiç akıllı yok mu dünyada erkek mi bitti sen evlenmek istiyorsan dünyada o kadar efendi ev bak sahibi olmak isteyen kendi düzenini kurmak isteyen erkekler var bunun gibilerini mutlu edecek hak eden insanlara o sevgi ver o mutluluğu ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO 2 sene içindede büyük ihtimalle birşeylerini bahane etmiştir senin bende şuanda öyleyim
10 Yorumla
+1 yılYa seven seviyor eğer sizi düşündürüyorsa ufacık şüpheler yaratıyorsa bile şüpheleriniz doğrudur boşverin saygı sevgi dolu olun siz kendinizden ödün vermeyin emin olmadığınız süreceeee
00 YorumlaCanım sen çoookkkk uzatmışsın bununla birlikteliğini çok gencsın daha çok nasibin çıkar bence bırak git yoluna bak ondan sana hayır gelmez heba olursun kesinlikle bir an önce bırak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaç? Yaşlarda önemli ona söyleyeyim bu durumu kuzenimde yaşadı çünkü
00 Yorumla
+1 yılSanırım takılmayı bakıt geçirmeyi sevıyor yanı ciddi ilişki olsun evlilik olsun düşünmüyor insan sevdiği kişide hiçbişey aramaz saygı olsun yeter der kabul eder uzak dur
00 Yorumla
+1 yılBahane tabii böyle biriyle konuşman bile hata
114 Yorumla
Soran+1 yılErkekler bahane diyor kadınlar değil diyo
- +1 yıl
Duygusal bakma isteyen her türlü olur ben mesela uzak ilişkiye bile okeyim sevdikten sonra hep görmeye gidebilirim vs
Soran+1 yılEvet o bahaneydi ama mizacını sevmiyorum demek bahane değil herhalde
- +1 yıl
Uzak durmak istiyordur belki sadece başka yönlü istiyor olabilir
Soran+1 yılEvet takılmak istiyor sadece
- +1 yıl
Sen ne istiyorsun?
Soran+1 yılOnu görmek için okeydim ama artık adını bile duymak istemiyorum. Bu pişman da olmaz
- +1 yıl
Pişman olmaz tabii. Nerde yaşıyorsun?
Soran+1 yılAma ben evlenelim demedim yani bu kadar ağır konusmasaydı
- +1 yıl
Ciddi sanmıştır işte kaç yaşındasın sen
Soran+1 yılNeyi ciddi sanmış
- +1 yıl
Sorduğum sorulara ne zaman cevap vermeyi düşünüyosun ahahahha
Soran+1 yılGizliden sordum cevap veremem o sorulara
- +1 yıl
Ulaşabilirsin konuşabiliriz
+1 yılnaz yapıyor peşini bırakma sakına o çocuğun bir gün elbet yola gelecek DEVAMMMMMM
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyon
- +1 yıl
ciddiyim
+1 yılGörüşme ciddi biri olduğunu anladığı için öyle söylüyor Rabbim daha düzgün insanlarla karşılaştırsin sizi
00 YorumlaBir erkek olarak şunu söyleyebilirim eğer bir kız Hakkında ciddi düşünüyorsam ilerlerim şayet ciddi düşünmüyorsam oyalamam direkt yüzüne söylerim
00 Yorumla
+1 yılboş ver salla gitsin ondan sana hayır gelmez. Seni istemeyen biri için kendini hiç üzme
10 YorumlaSeni kırmak istemiyo desem onuda yapmıyo basbaya oyalıyo bahaneyi geçmiş yani
10 Yorumla
+1 yılsizde bunların peşinden koşuyorsunuz kusura bakmayın ama sizde kafa yok...
10 Yorumla
+1 yılYa a bence o da ne istediğini bilmiyor o yüzden sen önüne bak dengesiz erkekle uğraşma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBahane arıyor karakteri oturmamış bundan eş de olmaz baba da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğlenip keyif yapmak varken evlenmek neden istesin?
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem