- Aşk İlişkileri konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz şartlarında evlilik çok zor örneğin İstanbul'da kiralar 4.5' den başlıyor. Ev tutmak dizmek kolay mı? Her gün görüyoruz ihanet edenleri pislikleri Müge Anlı sağolsun kimin eli kimin cebinde belli değil. Nafaka almak için evlenenler var. İnsan evladı çiğ süt emmiş hele nankör her şey beklenir nasıl güvenebiliriz ki!
Nasip kısmet ile alakası yok! Nasip kısmet sensin şans kişinin kendisidir kader kulun çabasına bağlıdır!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin tek arzusu evleneceği kadının düğün istememesi mi?
Güncelleme kısmında duygulara özet geçmişsin. Evet kimsenin kimsenin duygularıyla oynama hakkı yok. İyisiyle kötüsüyle tüm kararları kişinin kendisi verir. Verdiğin kararın arkasında dur, yanlış seçim yaptığını kabul et önce.
Devamında dolandırıcılık konusuna değinmişsin. Dolandırıcılar hızlı mı evleniyor? Uzun süren mutlu bir evlilikleri mi oluyor?
00 Yorumla
Ben neden evlenemediğimi biliyorum :) ama siz bu yüzden evlenemediğinizi düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Mesele her şey olabilir. Belki siz evlenilecek insanları görmezden geliyorsunuz , belki herkese fazla iyi görünüyorsunuz kimse size cesaret edemiyor, belki sizi kimse beğenmiyor. Teşbihte hata olmaz verdiğim örneklere takılmayın ama sorun düğün istemiyor olmanız değil 🤗
05 Yorumla
Soran+1 yılGenelde soğuk tıp diyorlar bana
Soran+1 yılBirde tarz diyorlar
- +1 yıl
O zaman size de kendi hayatıma yön veren , beni baştan yaratan o iki kitabı size önereceğim.
- Dale Carnegie - Üzüntüyü bırak yaşamaya baka
- Dale Carnegie - Dost kazanma ve insanları etkileme sanatı
İnanın yeniden yaratıldığınızı hissedeceksiniz. Sadece yönergeleri uygulamaya çalışın...
Soran+1 yılÇok teşekür ederim 😊
+1 yılNasip masip hepsi züğürt tesellisi afyon başka bir şey değil, anlayışlı, mütevazi, fedakar tipler her daim yalnızlığa mahkum olur. Doğanın kanunu böyle
01 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılSevecek biri çıkmadığı için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim lisede en zıpır en erkekleri parmağında oynatan arkadaşım daha okurken evlendi şimdi çocuğu var. Ben yanlış olur birine umut veririm şudur budur diye sevgili bile yapmazdım. Bide kocası ne diyecek ne isteyecek diye ağzının içine bakıyor en azından uzaktan görünen bize anlattığı kadarıyla bu. Çocuk kendisine almadığı pahalılıkta şeyleri kız küsmesin diye ona alıyor. Tatile en iyi yerlere gidiyorlar. Ha bire dışarıda yiyorlar. Kız sürekli olarak geziyor bebeğiyle. Eşi gelip arabayla alıyor. Gece yatakta osurduğunu anlatıyor bu kız. İnanabiliyor musunuz.. Ben anlamıyorum bu hayatın mantığını. Bir tek istediğim vaktinde yapacağım iyi bir evlilikti tam ortaokuldan beri dua ediyorum ben. Ne için, ne için, ne için?
31 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle insanlar bulur bizim gibi iyi saflar bulmaz
+1 yılŞimdi kesin linç yiyeceğim ama maalesef her be kadar genelleme yapmak istemesem de gün içinde bir cok insan ile konuşuyorum ve dertlerini dinliyorum , psikolog değilim yanlış anlaşılmasın astroloji ve tarot ile ilgilendiğim için kadınlar ile konuşma şansım cok oluyor ve ülkemizde ki erkek nüfusu su an icin evlilikten ve evliliğin getirdiği yüklerden kaçmak istiyor, bunun hem ekonomik hem etnik hem de bir çok nedeni var, kismet bir noktada doğru doğum haritana girerek yedinci evine bakman lazım aşağı yukarı sana bir zaman verecektir.
04 Yorumla
Soran+1 yıl7 ev oğlak
- +1 yıl
Oğlak Enerjisi Toprak elementinin göstergesidir , olaylar evlilik ile alakalı yavaş gelişecek demek oluyor zaten, daha olgun ve senden yaş olarak büyük bir insan ile beraber olma şansın yüksek o kişi ile daha mutlu olabilirsin.
Soran+1 yılOlgun erkeklermi 🙁
- +1 yıl
Evet oğlak saturn daha olgun baba enerjisi veriyor, daha tercih etmen gereken.
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla canım bende öyle diyordum. Şöyle bir durum var, deveye diken insana da diken yaranır. Yani diğerleri gibi kullanacaksın, düğün isteyeceksin, isteklerin bitmeyecek. İnsanlar fazla para verdiği mala kıymet veriyor ya o hesap. Fazla para harcadığı fazla nazlı insana daha fazla değer veriyor. Düğün istemeyince dul kadın gözüyle bakıyorlar, bunun ayıbı var diyorlar. Ne olması gerekiyorsa her şeyi abartıyla yap. Ay borç olmasın ay şöyle uygun alalım deme. Bende aynı hattı yaptım, eşim bana karşı iyi ama ailesi öyle değil. Ayrıca eşim, bebim yaptığım fedakarlıklara alıştığı için şimdi bir değeri kalmadı, görevimmiş gibi düşünüyor. Bıraktım artık iyi olmayı düşünmeyi. Düşündüm gelip bir kere aferin demedi. Her şey nasip Amenna, ancak böyle değer verme işleri falan tamamen insanın elinde olan şeyler bence. Sen nasıl davranırsan karşılığını o şekilde alıyorsun
22 Yorumla
Soran+1 yılOysaki hiç ilişkim olmadı :) 1 tane duygusal oda yetişkin donemdeyken çocukluk dönemi saymıyorum ozamanlar zaten evlilik kurulcak yaş değildi
Cevap sahibi+1 yılBu dediklerimi unutma. Bir gün evlilik yokuna girersen eğer hiç bir masraftan kaçınma
+1 yılErkeklerin geneli para harcamadığı kadına değer vermiyor maalesef. Bad boy seven kızlara atarlanıyorlar ama çoğu erkek de onu süründüren kız istiyor. Psikolog videosunda bile aynı şeyler geçiyordu. Erkek avcı ruhludur ve her işini kendi yapan ve erkekten bir şey istemeyen kadınların yanında erkekler kendini yetersiz hissediyormuş. Son zamanlar da kadınlar "eşitiz" demeye başladığı için erkekler bize gard alma amacıyla "biz şunu yaptık, siz niye yapmıyorsunuz?" Sorularına başlamış olsa da kendileri eril enerjilerini, bizim de dişil enerjilerimizi düşürmek dışında bir işe yaramıyor.
00 YorumlaTek anlaşma yöntemi bu değil. Bir çok faktör var. Evet bir çok insanın isteyeceği gibi birisin doğru. Ancak insanlar çoğunlukla heyecan istiyor. Maalesef dediğin gibi dürüst birilerini bulmak, ya da ne istediğini bilen birilerini bulmak çok zor. Ağızlarından çıkanla yaptıkları bir değil.
113 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle ha birde aradığım kriter yabancı tarz
Soran+1 yılÖyle dehil yabanci tarz giyinen yabancı yemekleri seven kişi yabancı olmasada olur :) diğer türlü yabancı çok tanıdığım var ingilizce seviyem az zorlandigim yabancıları reddetiyorum aslinda yabancılarla evlilik türk erkeklerinden daha kolay emin ol yabancı çok buldum turklerden
Soran+1 yılOturudugm yerde tarzıma uygun yok 😄ama
Soran+1 yılKüçük Arabistan 😄en iyisi ben dil öğreneyim
Soran+1 yılAaa evet discord var bende orada tam düzgün insanlar var :)
Soran+1 yılOnuda deniyim bir
+1 yılNe alakası kızım düğüm isteyip istememekte isteyen yapar isteyen yapmaz her düğün çok pahalı değil ki hem haline göre yapanlar var kimisi sokak düğünü yapıyor çok fazla masraf olmasın diye bütün olan düğünler çok çok pahalı değil ki özellikle sokak düğünleri en ucuzu seninkisi ne saçma bir düşünce o zaman düğün istemiyorsun diye kapında kuyruk olsunlar bari önemli bir sürü konu zaten belli çok evliliğe meraklı bir insansın.
10 Yorumla
+1 yılNasip bu işler ya. Bende düğün istemem diyorum karşıma çıkanlar oynamadan olmaz diyor saçma sapan
22 Yorumla- +1 yıl
Siz dogru yoldasınız dogru yolda dogru insanı bulacaksiniz
Soran+1 yılKafamdansin bende ayni üstelik halay çekmeyi bile bilmiyorum
+1 yılSnn hatan canım neden istemiyorsun isticeksin altın diceksin en güzel salon diceksin en güzel gelinlik diceksin de diceksin demezsen ne derler biliyormusun aa bu hiçbir şey istemiyor bunda bir soru var.
32 Yorumla
Soran+1 yılBelkide ondandır bende öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Kesimlikle öyle canım bu işler hep böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılNarsist misin nesin anasını satayım, bir sen iyisin herkes kötü sanki. Bu fesatlığınla daha çok beklersin.
42 Yorumla- +1 yıl
Evet ya
Soran+1 yılHihihihihijihi 😄hemen saldır kadının düşmanı yine zaten kadindir
- Aşk İlişkileri konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılOlumsuz düşünceler her zaman hepimiz oluşuyor etrafımıza bakıp istediklerimizi ya da hayal ettiklerimizi başkalarının yaşıyor olmasını görmek ve sorgulamak... ama unutmayın ve inanın ki o aşk ve evlilik siz aramasanız da sizi bulacaktır.
05 Yorumla
Soran+1 yılGenelde arayanlar daha çok buluyor ne zaman aramasam nasip beklesem kötüleri geliyor umudumla oynuyor 😔
Soran+1 yılBelkide aramadigim için bulamiyorumdur
- +1 yıl
:) aynı şeyleri benim de düşünüyorum oldu ama genelde ilişkilerimde hep aramadığım zamanlar başlamıştı seni bilemem
Soran+1 yılArkadaşlarım aradida buldu öyle evde oturunca kimse gelmiyor sana nasip işlerine de pek inanmıyorum 🙁
- +1 yıl
arama dediysem evde otur bekle anlamında değil tabiki yoksa sadece bulacağın en iyi ihtimal kargocu ya da postacı olur :) beni ekle yine sohbet ederiz bulunca yazarsın
+1 yılSana da mı beee 😍 ben enimle konuşmak tanışmak istemeyeceksin sanırım, çünkü ben evlendim boşandım 🥺 hep bana da nasip diyorlar ben de artık sinirleniyorum bu nasip son nefesime yetişecek mi inşallah diyorum 🤣🤣🤣
00 Yorumla
+1 yılÇoğu tipe bakiyor, zor kadınlardan korkar erkekler, kalabalık ortama girsen evlenebilir ihtimalin artar, şehir, köy , kasaba gibi yaşadığın il de önemli, kadınların çoğu kalça sallayıp veya gülücük atıp kendini aldırıp yatağında fanteziye ulaşıyor, evlenenlerin çoğu pişman oluyor.
021 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru bakıyorum barlarda erkeklerin evinde birsuru foto atan kadınlar hemen evlenmiş 🤔 biz evden çıkmıyoruz bize yok galiba
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun? Fiziğin nasıl? Newyorkta çabuk birini ayarlıyor kadınlar, sana tavsiyelerim olacak
Soran+1 yılEvet yurt dışı Türkiye'ye göre daha kolay tarz biriyim yabancı bir tarzım var ve semboller kullanıyorum
- +1 yıl
Türkiyede erkekler saf ve masrafsız kadın alıyor, günde 12,50_15 TL ile beslenen, aylık giyim masrafı 150 TL yi geçmeyen saf kadın arıyorlar, aslında saf zannettikleri kadınlar saf deģil, bakirelik tabusu yüzünden uslu görünüp kendilerini istetiyorlar ve cinselliği yaşıyorlar sonra haftada 2 kere cinsellik yaşayıp sevmedikleri adamların kokusuna katlanıyorlar. Kalça sallayıp, gülücük atıp kendine si.. ci koca buluyor çoģu kadın, düğünlere gidenler koca bulmak için gidiyor.
- +1 yıl
Evlilik şart deģil ki, Avrupada ćoģu bilerek evlenmiyor, benim kardeşim ve ablam da evlenmiyor bilerek, kültür farklı tabi yurtdışında
Soran+1 yılAynen öyle doğru benim bir arkadaş vardı telefonunda erkek göremezsin dışarda erkek göremezsin herkese ben bakireyim elim erkek eli değmedi diyordu birgün telefonda yatigi adamla yazisirken gördüm işte kimseyle söyleme bu adamla para karşılığı oluyorum dedi bir de bir adam buna bütün kadınlar evlenmeden önce naneyi yiyip adet kanıyla kandırıyor sende öyle yap demiş harbiden yaptı eside bunu yedi zaten kan meraklisiymis
Soran+1 yılHa birde nisanliykende o adama gitti bunun içinde beni tehdit etmişti sakın nisanlima söyleme diye
- +1 yıl
Bir gün, iki gün önce flepli kışlık zarı onarımı yaptırıyorlar, ilişkide kanama oluyor, Avrupada, Abdde bakirelige kimse bakmıyor, bakire olanlarla dalga geçenler var
Soran+1 yılPeki fiziken bakireyse onladami geçiyorlar bazı kadınlar esnek zara veya kalın zara sahip olabiliyor
- +1 yıl
Turkiyede çoğu kadın eşini sevmiyor aslında, hala kızına, teyze kızına inat sevmedikleri evlenenler var,5 erkeği gizli hesaplarla idare edenler var, sen yaşım ilerliyor diye mi taktın? Ya da sek.. yapmayı mı arzuluyorsun yatağında istediğinde?
Soran+1 yılAslında daha çok yalnızlıktan hissediyorum galiba annem öyle diyor bana yalnızlıktan istiyorsun diyor arkadaşın olmadığı için filan diyor çoğu çevrem oldu bekarım diye dislaniyorum arkadaşlar tarafında
Soran+1 yılArkadaşlarım evlendi diye sanırım annem öyle diyor bana arkadaşın ortamın olsa diyor istiycegini sanmıyorum diyor
- +1 yıl
Türkiyede insanlar ben ona gidersem o da bana gelir diye arkadaşlık yapmıyor, çoģu nun geliri düşük, arkadaşını evine davet edip yemek bile ikram edemiyor, onun hesabını yapıyor, evlenince eşimi elimden alır diye arkadaşlığı bıraķıyorlar. Dil öğrenip yurtdışına gitmek Türk gençlerinin tek kurtuluşu olur,7000 Dolar birikim en az giderken gerekir.
Soran+1 yılEvet doğru eşleri bana bakar diye korkuyorlar bu özgüven eksikliği zaten eşin seni seviyorsa bana niye baksın mantık azcik
- +1 yıl
Yurtdışında böyle bir şey yok, arkadaşını eve davet edip içecek, yemek veriyorlar
Soran+1 yılBizde evlen baskısı var ☹️arkadaşım tuturmus evlen sende evlen
- +1 yıl
Herkes evlenemiyor, evliliğin garantisi yok, evlilik yapmadan seviniyorlar yurtdışında, hayatı etkilemiyor, benim annem ve babam ayrıldılar, annemin bile zaman zaman ilişkileri oluyor, Newyork çok farklı, annem beyaz Türk, babam siyahi
Soran+1 yılSende melez
- +1 yıl
Evet, babam kadar siyah değilim, annemi görenler hiç benzemiyorsun diyorlar, bu senin annen mi diyorlar, bembeyaz bir kadın
- +1 yıl
Orada bakireliğini korumuyor kızlar, belki seçicidir öyle tecrübesi olmuyor,
- +1 yıl
Aslında her kızda kanama olmuyor, esnek zar var, dalga geçenler kız arkadaşları, biriyle denesene ne bekliyorsun, hiç merak etmiyor musun diyorlar, fiziki olarak esnek zarı varsa kanama olmazsa erkek ona bir şey demez, isterse filmlerde oynasın erkek sorun etmiyor burada
- Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılErkeklere kazık çakan yaranır ne kadar işi zora bindirirsen o kadar peşten koşarlar
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılTaktik vereyim hemen. Ters psikoloji yap. Evliliği istemediğini karşı tarafa hissettir. Ama hissettir pat diye söyleme. Karşı taraf senin ulaşılamaz olmana kapılıp seninle evlenmek isteyecek.
21 Yorumla
Soran+1 yılZaten öyle davranıyorum 😄
+1 yılBiriyle düğün istemediği için evlenmezsin çünkü önce birini bulursun düğün istememesi kendi aranızda kararlaştırdığınız bişey olur 🤨
20 Yorumla
+1 yılBekarlık sultanlık şu an artık evlenen büyük hata ediyor boşanma oranları arttı sorumluluklar aldatmalar arttı ekonomik sorunlar kimse yük altına girmek istemiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılDüğün iste bol bol altın iste masraf çıkar ki alıcın olsun. Erkekler böyle böyle yol ki akılları başlarına gelsin
03 Yorumla- +1 yıl
Vayy çakal 😂😂😂
Soran+1 yılDeniycem bunu
- +1 yıl
Dene pişman olmazsın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. vallahi annem evlen diye tepeme çöküyor ama bende evlenecek kimse yok diyorum sanırım kısmet işleri kısmetsiziz hahah
010 Yorumla
Soran+1 yılBirliktelik yaşamadığımiz içindir belkide :)
Soran+1 yılCinselik yaşayan arkadaşlarım evlendi
Soran+1 yılÇevremdekiler öyle evlendi 😏
Soran+1 yılBurliktelik yaşamak için bahane arasam niye evlilik düşüneyim mantik
Soran+1 yılEeee
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen seni eleştiriyorum yanlış anlama. Boşandım kocamdanve bir çok evlilik teklifi aldım kendimce en iyisini değerlendirdim. Yeniden evlendim. Kendini küçük görme. Gerçekten evlenecek dotu olan birine teklif götür o zaman olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBacim boş ver sende o kizlar gibi iste milllet o dilden anliyor bende boyle duşunuyordumda bizim gibiler kazanamiyor
25 Yorumla
Soran+1 yılBeni bir sen anladın ya diğerleri hemen tepki vermiş demeki onlarda bunu yapıyordu bukadar batiklarina göre cidden dürüstlük yaramıyor insanlara
Cevap sahibi+1 yılMutevazi insanlari ezerler onlarin oyununa gore oyna
Soran+1 yılKötü olmak istemiyorum ama bunu zorluyorlar beni
Cevap sahibi+1 yılBelki bir gun kendimiz gibi birini buluruz
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka nedenler vardır.
O nedenleri elbet sende biliyorsun ama işte insan bazen kendine itiraf etmekte zorlanıyor00 Yorumla
+1 yılmaalesef iyi olmak temiz kalmak birilerine battı senin gibi kızı bulsam kaçırmam hangi sehirdesin bn Antlya
00 Yorumla
+1 yılAlın bunu müzeye kaldırın 😀
Nadir ender bulunan bir özellik04 Yorumla
Soran+1 yılKaldırın
- +1 yıl
😀😀Umarım gönlüne göre birini bulursun
Soran+1 yılBen gibi yabancı tarz takılsın yeter
- +1 yıl
Yabancı tarz derken :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılDolandırıcılar bile 100 tane koca buluyor üstüne bir dr kazıklıyor biz dugun bile istemeyen kesime nerde işe yaramaz serseri o bulur. Ben kimi seçsem insan çıkmadı artık akışına bıraktım ya etrafım guvenıdıfım kısılerom önerisi ile tanışırım ya da beni bulmasını beklerim sürekli yanlıs tercihler edinmekten sıkıldım
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle bende ayni üstelik 1 kişiyle ciktim
Aşk İlişkileri konusunda 375 cevap paylaştı. İyi birisi olduğunda kaybedeceğini öğrenmiş olman lazımdı
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Sen kendin ne oldgunu biliyorsun
Onların karakteri belli olur
Sen kaybetmezssin02 Yorumla
Soran+1 yılDoğru dedin
- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde sadece düğün vb şeyler istemeyip evlenmek isteyen kız insanlar gerçekten doyumsuz daha ne istiyomus
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYanlis kisilerle ugrasiyorsun cunku ama en azindsn dugun konusabilecek kadar ilerlemissin ben kiz bile bulamiyorum sacma canım insanlar geliyor surekli canim cok sikiliyor
04 Yorumla
Soran+1 yılBana hep başta evlilik yapicaz diyorlar sonu gelmiyor kaçıyorlar evlilik olayı oluncada
Cevap sahibi+1 yılCokmu evlenmek istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılbenim tek derdim evlilik yani gercek ciddi bi iliski eğer boyle dusunuyorsan ekle tanisalim allah kerim
Cevap sahibi+1 yılAnladigim kadarıyla pk umursamadn yazdigimi
+1 yılNişanlandıktan sonra başlıyorsunuz istekleri sıralamaya
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun?
- +1 yıl
Tecrübe :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılYani dedigin gerçekten aşırı doğru insanlar gerçekten seven ciddi düşünen insanlarla eğlenmeyi çok seviyorlar
16 Yorumla
Soran+1 yılAnlamıyorlar bunu
Cevap sahibi+1 yılYaşınız kaç ki bu kadar dert ediyorsunuz. buradaki yaşınız doğruysa daha bekleyebilirsiniz acele etmeyin
Soran+1 yıl🙁çevrem evlendi haliyle insan yalnızlik hissediyor kendini
Cevap sahibi+1 yılAnladım yani ama acele etme derim. Bende dert etmexdim dediğin gibi arkadaşlarım karı kız ortamına düştü ben sevmem pek sonra bunlar arıyorum açmıyorlar felan. Bende birini bulim dedim valla 1 2 kişi ile tanıştım soğudum vallahi aşk meşk işlerinden dediğim gibi dikkatli ol
Soran+1 yıl1 kişi ile çıktım sanki herkes duygularımı oynar gibi yazmışım 1 kişide olsa insana herkes sanki seni kullanicakmis gözüyle bakion
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle guvenemiyor insan ben kimseyle çıkmadım yaşım 19 22 diyelim tipimin iyi olduğunu söylerler yaklaşan oluyor ama hoşuma gitmiyor korkuyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılO öyle olur zaten küçük şeylerle mutlu olandan o küçük şeyler esirgenir, hiç bişeyi beğenmeyenlerin önüne dünyalar serilir..
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle oluyor vallaha sadece nikah yeter diyorum
Cevap sahibi+1 yılBilmem insanlara zor olan tatlı geliyor heralde
Soran+1 yılBelkide
Hayret, çoğu kadın ister. Ama daha gençsiniz Allah ın izni ile bir kişi çıkar karşınıza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu bir tekliftir 👍
Bir çay içelim görüşelim anlaşabilirsek belki dediğin gibi seninlede evlenen olur.
Not: Teklifleri hiç değerlendirmezsen evlilik işin çok zor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç kız arkadaşım olmadı evlilik istemiyorum çünkü
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNe düğün istemiyor musun yarın gel hemen nikah dairesine 😊❤️
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyodur evlilikten belki evlenmek istiyodur ama korkuyodur. Mesela bende evlenmek istiyorum ama korkuyorum yani bunu yenemiyorum. Bunu yendirmek hayatımızdaki insanın elinde birazda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmek neden bu kadar önemli senin için sebebi nedir
03 Yorumla- +1 yıl
Niye evlenmesin
Soran+1 yılEvlenmek istememek kadar da evlenmek istemek kadar doğal bir hak
- +1 yıl
Niye evlenmiyorsun demedin, "Niye evleniyorsun?" Dedin. Bize ne kimin evlenip evlenmediginden de. Niye evleniyorsun de gibi soru sormussun
+1 yılBende evlenek diom kiza kacio demekki sorun bizde sjsjsjs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece evlenmeyen sen değilsin bizde para gözler denk geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten dans etmeyi bilmem düğünde istemiyorum evlenen yok
Cevap sahibi+1 yılDüğün dans etmek icinmi yapılıyor 😅neyse talibin çıkar bak düğün istemiyosun
Soran+1 yılEvet başka ne için yapilirki
Bakire uuu çabuk becerin yazık kafana isteywn istediğiyle birlikte olur yani bunu çok üstün bir şey gibi görmen azmışsın baya
11 Yorumla
Soran+1 yılNiye bakirelerin duyguları yokmu
Gizli Üye(30-35)+1 yılDayımda düğünlerden nefret ettiği için evlenmiyor gel seni ona alak 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacım hata nerede?
İlla ki bugünün dünyasında vardır eksileriniz, o eksikleri kapatın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMantığını anlamış değilim, düğün isteyip istememekle ne ilgisi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbendede aynı sorun var. istekleri minimuma indirdim sonuç sıfır
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. düğün istemiyorsun da ne istiyorsun? diğer istediklerini de yaz ama dürüstçe
00 Yorumla
+1 yılO kadar soeu sordum neden cevaplamadin.. takipe alip bir bak lutfen
01 Yorumla- +1 yıl
Takipe alirmisin lutfenn
Yani bu senin suçun değil eşi için çalışmaya d*ötü yok hayatın ha'sını bilmiyorsa umut versede inanma. Keşke beni tanısaydın:)
00 Yorumla
+1 yılYasiniz kac hangi sehirdesiniz ben sizinle evlilik icin tanismayi cok isterim. dugunde yapariz neden yapmayalim birkere evleniyoriz sonucta
00 Yorumla
+1 yılAğlama pick me girl nazar etme millete
211 Yorumla
Soran+1 yılHajajjajahahhajajajjshs nazar ettim degilmi şimdi onları :)
Soran+1 yılNiye sende onlardamisin gerdek gecesinde adet kanını yuturanlarda ya da önüne gidip gelip birlikte olup ilkimsin yalanlari
- +1 yıl
Yazik lan kafayi yemiş yatmakla kanla gerdekle yazık
Soran+1 yılOnu eski dostum yaptı güya bakireymis o şekilde evlendi 😄 millete hiç sevgilim olmadı diyordu
Soran+1 yılBenmi yapıyorum hickimseyle ilişkim olmadı yapanlara şöyle alındığına göre sende onlardansin
- +1 yıl
O kendini aldırmış kecesini sudan çıkarmış sen de aldır becerebiliyorsan
- +1 yıl
Kimseyle yapmadigin o kadar belliki zaten icine oturmus
Soran+1 yılKimseyle olmadim diyorum söylediğin şey yalnız bana iftira atmak oluyor haberin olsun :)))
- +1 yıl
Oldin mu dedik deli
Soran+1 yılİftira atmak evet çok kolay degilmi namusunun insanın demeki sende dolandırmışsinki milleti gelip bana pick me diyebiliyorsun yazık kafana kaç kişiyle yatın?
- +1 yıl
Delirmis bu
+1 yılBende senin gibi birini arıyorum bulamıyorum
00 YorumlaHaklı bir serzeniş sitenin üyeleri olarak el birliğiyle hemen bir koca bulmamız gerekiyor kendisine
00 YorumlaO zaman tip yok sende
12 Yorumla
Soran+1 yılTıp yoksa neden umut veriyor ozaman
+1 yıldaha aşık olduğun biri bile yok ne evlenmesi
20 YorumlaBelki de huyunu sevmediler.
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir soğuk diyorlar bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani düğün isteyip istememekle alakası yok cidden hani doğru insana denk gelememek diyelim 🥲 Kaç yaşındasın? Merak ettim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyenmi verenmi demişler
02 Yorumla
Soran+1 yılVerenle evleniyorlar
- +1 yıl
Açık olduğu içindir
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evlenecek olarak görmüyorlar demek ki
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenenlerde zaten düzgün degilki ne alaka kucaktan kucağa atlayıp gerdek gecesinde adet kanını yuturan kadın dolu onlarmi evlenecek kadın 😄güldürme beni
Soran+1 yılBenim hayatımda cinsel ilişki bile yaşamadım 1 tane sevgilim oldu hihihihibi evlenecek birisi değilmişim şimdi onun bunun kucağında olanlar evlenecek kişi degilmi?
Soran+1 yılCidden yazık kafana şimdi evlenince kadınla namuslu evlenmeyince namussuzmu oluyor bu nasıl bir zihniyet sen benim kim olduğumu biliyormusunda böyle konuşuyorsun tabi naneleri yedin herkesi kendin gibi sanmaya devam et
- +1 yıl
Sjjs bacım ne salladın ruh hastası gibi konunun cinsellik yaşamış veya yaşamamış insanlarla alakası nedir, evlenecek insanı karakteriyle sınarsın demek ki sen evlenecek bir kafa yapısına sahip değilsin, her insanın beklentisi istekleri farklıdır. Kimisini maddiyata kimisi karaktere kimiside güven sadakate veya geçime önem verir. Boş konuşma daha fazla cevap vermek istemiyorum cahiliyet seviyene shsh
Soran+1 yıl😄😄😄😄😄😄😄
+1 yılDüğün istiyorlar demek ki
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir bak
Doğru kişi gelmemiştir zamanı var demek bekle
05 Yorumla
Soran+1 yılOzaman gelip duygularımı oynamaya hakları yok umut verip
Soran+1 yılZaten hemen evleneyim demedimki
- Devamını Gör (53)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?