Güncellemeler
+1 yıl
Bi çay içicez ve hala ben yanına gidince kırıtıyor öldürecek beni 😪
Sizce bu ne demek? Beni yorgun görünce böyle söyledi, bir şey mi ima ediyor? O da evli ben de evliyim, aramız fena değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gece diyo sabaha kadar mı eşinleydin diyo. Eğlendiniz mi diyo. Yoğunmuydu gece yorucu muydu diyo. Daha nasıl anlatayım
Tamam da kız niye soruyor bunu?
Samimiyseniz şakalaşmıştır. Ben de diyorum bazen benzer seyler
Tm da ikimiz de evliyiz fazla gevşek değil mi
"samimiyseniz" dedim farkındaysan
Var samimiyet ben de bebeğe ikna eder seninki falan demiştim
Sen neden diyosun peki?
Gece yoruldunmu demek istemiş işte 😂 öyle görünce bu açık sozluluk de evli kadın için çok fazla. ne cevap verdiğini merak ettim
Erken uyudum aslında dedim. Hoşlandığım da bir kadın ne yapmam gerek? Biraz ilerletsem mi olayı?
Ne gecicek eline en fazla yatağa atarsın sonra. sıkılır bırakırsın 🙂
Ya ben kuruntu yapıyorsam,?
Hayır 🙂 kadın evliliğinde mutlu değil atış serbest kimi dusururse kendi. isini. gordurecek.. p. uyanik ol sen hoşlanıyor olsan da istedgni verme hemen hatta böylesi imali sözlerine karşı gül geç daha fazla k. durur 😂 hiç bir evli kadın bir erkekle boyle bir muhabbet e girmz utanma duygusu da yok bu kadında 😂 oturup gece olanı anlatsan dinlerde
Bişey anlatabilir miyim sana? Baya tutturdun çünkü gerçekle.
Anlat
Çık gizliden 2 dk
Hadi çabuk
hayda nereye gittiniz ya çay koyup gelicektim özele kaçmşsınız
@siyahcorap :)
sen yetkili bir ablaya benziyorsun bana özetlemek ister misin konuşulanları :)
@siyahcorap abla deme daha 25 im ben yA
@siyahcorap tamam hayırdır neden merak ettiniz bu konuşmanın devamni sizindemi benzeri bir derdiniz vardi 😂
İmm peki farklı bir bakış açısı buda tabii. p bir şey diyemeyeceğim
Ya sen evlisin halen çay düşünüyorsun 😂😬 vazgeç bu sevdadan
Kızda bişeyler var boş değil
😂 sende değilsin ozaman
Çık 2 dk gizli den
Dur knka ben sana yazarim shshsh
Yaz
Nickin neyle başlıyodu
Bu shsjsjw😂
Ben bulamadm seni dm. acik karışmış baya oralar 😂
Evet çık 2sn
Cabuk
Ahh eşinden bahsediyor olmalı.
tamam da niye
Bence öyle değildir yaa. Eğer eşinden bahsediyorsa eşini en edepsi halleriyle seninle sevişirken hayal ediyor demektir hatta daha ötesi onu senin elinden alıp kendisi muamele etmek.
burada vereceğin cevap onu baştan çıkarabilir yani evet çok sertti desen direk gaza gelir
Diyemedim ya la
Nasıl yaa ne söyledin ki. Ve asıl merak ettiğim gerçekten de eşini bir şekilde hayal etmesini sağlayacak ne söylemek isterdin aklından geçen sadece söyleyemediğin.
Karşı cins mi idi soran.
Evet
Demek ki seninle ilgilendiği için durumunu anlamış. :D
Ahaha
Yoksa neden öyle söylesin yorgun ama rahatlamış görmüş seni.
Kırıtmaya bile başlamış.
Demi
Bundan sonrası sana kalıyor. 😀
akşam eşinle sert mi seviştinize getiriyo lafı
Niye böyle bişey der
çevresindeki insanların cinsel hayatını merak ettiği içinde olabilir bu tarz muhabbetleri sevdiği içinde olabilir ailecek görüşüyo musunuz bu arkadaşınla
Hayır şşten arkadaşım çok da güzel bir ksdın aslında ilgimi çeken birisi
erkek sandım kadınsa işler değişir
Kadın reis kafamı karıştırdı şüphe tohumunu attı mk
bunu söylerken başka kimse var mıydı yakınınızda, ya muhabbeti geniş bi kadın ya da konuyu cinselliğe getirmek istiyo ve böyle bi başlangıç yapmış
Birisi vardı, ama benim de güzel bir muhabbetim var kızla zaten
kadın sana yürüyoda olabilir eşinden cinsellik yönünden memnun değilse veya muhabbeti geniş olan bi kadındır bunu anlamak lazım önce ama bana öyle geliyo ki cinsellik arıyo gibi ölç biç anlaşılır zaten ona göre davranırsın
Nasıl ölçücez
yarın sabahta mutlu ayakları yaparak gel işe gün içinde de şen şakrak takıl yani sana cinsel açıdan laf atacak şekilde davran ama dikkat et lakayit olma
ve onunla biraz da yakınlaş muhabbeti arttır
Ters teperse?
ters tepecek bişey yok şu an olan diyaloğunu biraz daha artıracaksın göze batacak şekilde değil
Peki
Cift kale mac vardi de
Denilir mi kardeşim evli yahu
Kadınlar erkeklerden cesurlar
Ben mi yanlış düşünüyorum?
Bence dikkat et eğer istiyorsan onla dertleşecek bir ortam yarat bakalım ne tepki verecek orada eşinle ilgili sıkıntıları anlat ama tehlikeli sular bunlar evliliğin yıkılabilir onunkide sıkıntıya girer
Karışık zaten oralar
Nasıl karışık
Yav uzunn çok uzun ben mutlu değilim galiba o da..
Tamam bir kahve ısmarla bir şekilde onla basbasa olacağın bir ortam yarat ve dertleş seni teselli ederken oda dökülür zaten sonra gerisi gelir gibi
Hmm olan olur mu yani?
Olabilir yani
Dene şansını diyosun
Tehlikeli sular dediğim gibi ona iltifatlar et kiyaslama yap v. b. şeyler yap kadının isteği varsa belli eder zaten ona göre yol alırsın ki kadinda boş değil gibi
Anladım saol
Ben yanlış anlamıyorum demi?
Olay dediğin gibiyse öyle ama sen temkinli ol adim atmaktan korkma buluştugunda eğer bunun libidosu tavan yapmışsa zaten kucağına atlar😅😅😅
Çıksana gizliden
Çıktım
yatak tan bahsetmis
Neden sorar böyle bişey?
aranızdaki samimiyetten
Art niyet olasılığı?
sanmamm
Niye sorar böyle birşeyi karşı cins?
merak etmiştir yorgun olma sebebini
tamam da sert gece? Ne alaka?
iyi yorulmussun ondan sert geçmiş demis
Ona ne?