Dün Akşam CiNİ olan birine fal baktırdım?

Hala şoktayım ve acayip tırsıyorum. DüN Akşam Kız Arkadaşımla dışarı çıkmıştık neyse bişeyler yedik falan gezdik derken ben uzun zamandır fal baktırmaya hevesim vardı zaten ama hastalık boyutunda değil tabi ki heves ediyodum işte neyse ben Arkadaşıma acaba buralarda fal baktıran kimse var mıdır diye sordum oda erkek gibidir yani çok girişken bir arkadaşım esnaflara falan sordu sonunda bilen birini bulduk bize yolu tarif etti neyse oraya gitti nasıl bir sıra var :D sonra bizde orda dururken taburede oturan bir kadına acama iyi bakıyo mu falan diye sorduk oda çok iyi bakmadığını boşu boşuna para vermeyin gibi şeyler söyledi sonra benim bir arkadaşım var yüze bakarak söylüyor dedi bizde acama tanıştırır mısın diye sorduk zaten o civarlardaymış bu arada bizim fal baktırmaya gittiğimiz yerde hep dükkanlar falan var butik takı kitapçılar falan neyse kadın bir butikte biriyle konuşuyodu sonra yanına gittik acaba bakar mısın diye sonra yanında butiğin sahibi olan kadın ben asla böule şeylere inanmıyorum dedi kadında sana bakıyım o zaman dedi ve nerdeyse herşeyini bildi geçmişte o kadına cin musallat olduğunu köpeğini kaybettiğini ve daha bir çok şey sonra bana da bakarmısınız dedi bana ayak üstü 5 dk bile sürmedi ama benimle ilgili herşeyi nerdeyse bildi yani ama baktığı o kadına daha uzun uzun anlattı ve bakmadan önce ismimi ve Annemin adını sordu sonra içinden dua okudu gözlerini falan kapattı ve müzik sesi var çok konsantire olamıyorum dedi ama ben şoktayım tabi ve daha fazla bakamam dedi. Neyse biz oradan ayrıldık benim o an jeton düşmedi tabi anlamamıştım ama arkadaşım anlamış aradan 10 15 dk geçtikten sonra anladım yani arkadaşıma sordum acaba haber alıyo mu falan diye oda öyle zaten dedi ben yerlerde yani öyle bşey olduğunu falan bilseydim baktırmazdım şu an çok korkuyorum sesler duyuyorum gibi geliyor sizce ne yapmal
Dün Akşam CiNİ olan birine fal baktırdım?