Dövmenin geçicisi kalıcısına göre daha az acı verir. ben yaptırdım ama daha sonra fazla sürmedi yaklaşık 3 yıl içerisinde belli olmayacak kadar çıktı ama kötü bir leke kaldı canımı çok sıkıyor kalıcı dövmede yaptırmak istemiyorum artık iş hayatına atıldım negatif etkisi fazla oluyor çünkü... şöyle eğer gerçekten hazır hissediyorsan kalıcı dövme yaptır ve en önemli tavsiyemde kesinlikle büyük bir şey yaptırma şık kibar ama anlamı büyük bir iki küçük şey yaptırabilirsin dövme senin kadınlığının önüne geçmesinin aksesuar görevi görsün :)
217 Yorumla- +1 yıl
Yani ben bir hoca'dan fetva almıştım sordum kendisine özellikle bana dediği aman ha dedi, gusül'den dolayı sıkıntı olur demişti.. şöyle 1 ay falan yazanın ki boyama tekniğidir dövme değil. Benimkisi 1 yıl içerisinde tüm özelliğini yitirdi ve silinmeye başladı. Lazer ile gidip kalan lekeleride sildireceğim..
- +1 yıl
ben hıc 3 yıllık dovme duymadım nedır bu dovmenın adı merak ettım ozel bı adı varmı
- +1 yıl
Aslında şöyle bu konularda bilmişlik yapmam uygun olmaya bilir ama yaşadığımı tecrübeyi aktardım, dövmeyi yaptırırken dedimki 1 yıl kadar sorunsuz kalsın bir geçici dövme istiyorum dedim o arkadaş tamam dedi ve uyguladı dediği gibide oldu 1 yıl hiç sorun olmadı daha sonra siline siline 3 yıla yayıldı süreç aslında benim ihmal karlığım gidip temizletmem gerekli idi.
- +1 yıl
o zaman temızletınce ız kalmıyo oylemı
- +1 yıl
3 yılmı? o ne biçim bir geçici dövmeymiş be... ben bizat kendim yapıodum 3 hafta anca sürüo bazen 2 haftada bile çıkıo... hint kınasıyla yapılıo zaten öyle entresan bişeyle değil
- +1 yıl
Şöyle arkadaşlar @kadınındibi ne mesajta anlatmıştım. Kadıköy rex'in oradaki dövme yaptırdığım yeri aradım anlattım durumu bana dedilerki sana yapılan dövme geçici değil lakin kalıcı'da değil çünkü piyasada geçici dövmeler var hint kınası ile yapılan, biz amerikadaki tarz'da sana yaptık bunu dedikler ama ömür boyu kalmaması için deri altındaki yogunluğa dikkat ettik ve çok batırmadan yaptık diyor. Gittiğim yer çok hijenik bir yerdi, randevu aldım kalan o koyu lekeleri sildireceğim bu hafta sonu
En İyi Cevaplar
ben yaptırdım...ilk önce kolunu yalıyosun sonra sakızdan çıkan dövmeyi yaladığın yere yapıştırıp sıkıca bastırıyosun...En son olarak kağıdın ucundan tutup yavaşca çekiyosun...hepsi bu kadar acı falan yok...duş almazsan 2 gün gideri var :)))))
02 Yorumla
ben hint kınasından yaptırmıştım hiç bir acı yok aynı kalemle elini boyarmışsın gbi birşey. benim dövme 20 gün sonra cıkmştı. eger kaliteliyse dövme uzun süre kalabiliyor
00 Yorumla
Moda & Stil konusunda 633 cevap paylaştı. hint kınası ile yapıyolar. sulu boya ile resim çizildiğini düşün o kadar acı veriyor:D 3 haftaya çıkıyor
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
bu işte profesyonel biri olarak konusuyorum dövmenin cok cesitleri vardır henna denilen kına dövmesi genellikle tatil yorelerinde kısa sureli gösteriş için yapılır ve hiçbi acısı yoktur kalemle vucudunuzun cizildigini dusunun :) maximum 10 gun gider.. deriye işlenen gercek dövmede 2-3 aylıktan tutunda 1-2 yıl ve ölene dek cıkmayacak sekilde istege göre deriye işlenebilir
19 Yorumla- +1 yıl
1 2 yıllık dovmelerın adı ne
+1 yılküçükken hint kınasından yaptırmıştım ya da öyle hatırlıyorum 1 aya yakın kalmıştı ama sanırım küçükken ayda bir banyo yaptığım için o kadar uzun kaldı :) geçiciler geçici bir heves en iyisi kalıcı yaptırmak
05 Yorumla- +1 yıl
neden olmaz ki kalıcıda silinebiliyor . sen yine iyimişsin ben harbi harbi ayda bir yapıyordum oda anne zoruyla
- +1 yıl
ama küçükken ayda birde yapsak kokmazdık be ama şimdi bir gün yapmayalım leş oluyoruz dün boktun bugün koktun hesabı gibi birşey sanırım
Gel benseni 5 dakika bir döveyim beğenirsen sürekli gelirsin sürekli döverim geçicimi kalıcımı sen kendi kararını verebileccek olgunlukta olduğuna eminim :)))
01 YorumlaKüçükken sakızların içinden kelebek resımlı dovmeleri yapıştırırırdım aksam gecerdi hiçte açımamıştı :D
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılşu sakızlardan çıkanları yapardık, yine öyle masum dövmeler olsa yaptırırım
kalıcı yaptırmam sıkılma ve manevi yönden tercih etmem.01 Yorumla islamda dövme günah öncelikle onu belirteyim.illi yaptıracaksan da geçici olanı yaptır.tabiki birazcık canın acıyacaktır.
01 Yorumla- +1 yıl
dövme günah değil mekruhdur. Lütfen kulatan dolma bilgilerle bilgilendirme yapmayalım
hint kınasıyla döbme yapılırken acı vs. hissetmezsin suyla temasa göre 15 gün 1 ay kalıcılıgı olur oda rengi sola sola yani bir kalıcıglıgı yok
01 Yorumla
+1 yılgeçici döwmde yaptırmadım ama döwme yaptırırken acıdığını söyleyebilirim yanlış hatırlamıyosam 2 - 3 milim iğne vücuduna yüzlerce kez girip çıkıyor :D
10 Yorumla
+1 yılGüzeldi çok acımıyor bende iz kalmadı baya geçiciymiş :))
04 Yorumla- +1 yıl
geçici dövmenin yapılan cilt üzerinde kalması cildin yapısı ile ilgilidir canım, bir ay kadar kalmıştı benim.
- +1 yıl
rica ederim canımmm
+1 yılAçıyo bikav gun sizliyo ama gittikçe alilışıyorsun :)
024 Yorumla- +1 yıl
E illaki derine aks ediyo sonuçta :/
- +1 yıl
Dovme fuarında yaptrmistim 1, 5 ay olmstur yeni yeni solmaya baslati bidahaki aya gider tamamen
- +1 yıl
Evet cok hosuma gidiyo severek yaptırdım ve kullanıyorum :)
- +1 yıl
Mobildeyim :/ melek yaptirdim kucuk bitane belimin sag tarafina
- +1 yıl
Dimi ya cok tatli duruyorlar :)
- +1 yıl
Nerene yaptırıcan ?
- +1 yıl
Benim onun tam sağında iste beli acik tişört giyunce süper duruyi :(
- +1 yıl
Malesef vev oha diyorum linkteki ikinci mükemmel belin inceyse harika durur :)
- +1 yıl
O link dekiler bele yakışır ama gobegin kenarında uzun değilde tatlı ufak tefek şeyler guzel olur bence :)
- +1 yıl
E yani ama kalici delki zaten beğenmez sen orayı serekli kapalı tut ne sen görsün nede bir baskasi gecer zaten :)
- +1 yıl
Nereye istiyosan yaptır tatlim :) iyi geceler ...
Bence yaptırıcaksan kalıcı yaptır ya da hiç yaptırma
02 Yorumla
+1 yılgeçici dövme diyince cipslerden çıkan dövmeler geliyor aklıma.ejderhalı falan :D
11 Yorumla
+1 yılgeçici dövme bildiğin kara kınayla yapılıyo kına ne kadar acıtıyosa yani hiç 1 ay falan duruyo yalnız bende alerji yapmıştı haberin olsun
02 Yorumla- +1 yıl
yaptır ya o kadar mühim bir şey değil gözünde abartıyosun biraz normal kına gibi yapıyolar bende gerçeğini yaptırmak istiyorum ama o çok acıyormuş
+1 yılGeçici dövme ne yav?Ben yaptırdım,silinme olayını sordum sadece lazerle silebiliyoruz dedi.Herhalde sizin dediğiniz farklıydı.
02 Yorumla- +1 yıl
haa :D
Geçici yaptırma bence uğraşmaya değmez , kalıcı yaptır ;)
00 Yorumlalink atsana dövmeni
ya nereye yapacaksın sorması ayıp ama04 Yorumla
+1 yılBen yaptırdım canım :) suyla çok temas ederse 1 haftaya rengi soluyo 2. haftaya yarısı 3. haftaya tamamı siliniyo ama fazla su görmezse 1 ay dayanır en fazla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPopoma kocaamaaan bir geçici dövme yaptırıyordum... Sonra bir baktım... Rüyaymış :P.
01 Yorumla
+1 yılhint kınasıla yapılan var yaptırmıştım ama yaptırma sen 1 hafta güzel duruyo sonra boku çıkıyo :)
04 Yorumla- +1 yıl
hint kınası var işte bir tek :) kalemle çiz bir farkı yok :D
- +1 yıl
:D :P
- Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılkucukken yaptırmıstım 2 hafta kalıyor demıslerdı 1 hafta sonra sılınmeye baslamıstı bıle
01 Yorumla Öyle geçici felan kötü oluyor ya. En iyisi kalıcı yaptım bende kalıcı pişman olmam inş :=)
04 Yorumla
+1 yılyaptirmistim 1o 12 gün kaldı sifir acıyla atlatiyosun :)
01 YorumlaAcımıyo yıkamana baglı suresı 3 4 gun ıyı duruyo sonra sılınmeye baslıyo
04 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaw arkadaşım başka işin mi yok ! Bi yaptıran bir de yaptırmayan pişman...Başka eğlence ara kendine olmaz mı ?
00 Yorumla
+1 yılyaptırdım hiç acımıyor fakat geçici dövmeler tüylenmeye sebep oluyor
00 Yorumlaarkayıı dövdürmediyseniz zamanla geçer:))))))))))))
00 Yorumla
+1 yılYaptırmak istiyorum bende. acıdan korkuyorum biraz
02 Yorumla- +1 yıl
:D
+1 yılGeçici değil uçucu takılıyorum.
00 Yorumla
+1 yılYaptıracaksan kalıcı yaptır
02 Yorumla- +1 yıl
Gusül abdesti geçiyor yalnız
kalk kız soğan doğra napcan geçici dövmeyi zilli
13 YorumlaO dövemeye bağlı acır tabiki.
02 Yorumla
+1 yılyaptır kalıcı ya korkma :)
08 Yorumla- +1 yıl
şimdi sen bana c..betsin mi diyosun :) yapma şimdi ama :))))
- +1 yıl
ya yok gerçekten öyle bişi. sen ne şekil yaptırmak istiyosun. zaten bende 1 tane var. :) ama askerlik bitince 2 tane daha yaptırmak istiyorum :)
- +1 yıl
ya bu konuyla ilhili tvde bir hoca da açıklama yapmıştı ama kimdi hatırlamıyorum bu starda çıkan bir adam vardı beyaz saçlı bir adam adı neydi her neyse o demişti sanırım. Biri küçük diğeri ise iddialı bir dövme ama bakalım büyük olanı daha sonraya da bırakbilirim :) sen ne istiosun :)
- +1 yıl
e bak yaptırcan sonunda :) ben yaptırdım vala ömür boyu da kalacak önür boyu da taşırım hiç de pişman olmıycapım bişi yaptırdım :)
Hint kınası dövmesi yaptırmıştım hemen geçti
03 YorumlaYaptırmaaaaa günahtır sağlam araştırmalarım var :)
010 Yorumlaben yaptım 3 haftada gitti
01 Yorumlabepanten kullan sızladıgında gercek dövmede
04 Yorumlaçok sık duş alıosan 3 gün kalır ;))
08 Yorumlahint kınası vardı 2 hafta falan süren
06 YorumlaYAPTIM 2 HAFTA KALDI ahaha
00 Yorumla
+1 yılben yaptırdım ılk haftada ozelligini yitiriyor
00 Yorumla
+1 yılbence uğraşmaya değmez , kalıcı yaptır ;)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgeçici dövme acımaz. 2haftayla 1 ay arası kalıyor.
00 Yorumla
+1 yılBence amele işi ya kalıcı yaptırılmalı ya da hiç
00 YorumlaModa & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Hayırrrr
02 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım