İlk buluşmada sizi ailesiyle tanıştırmak isteyen biriyle sevgili olur muydunuz?

İlk buluşmada sizi ailesiyle tanıştırmak isteyen biriyle sevgili olur muydunuz?
İlk erken gibi görünüyor ama o çiftin arasında ki uyuma da bağlı. Gerçek bir uyum varsa tanışsınlar bazen farklı hikayelere sahip tanışmalar da olabiliyor, asla olmaz diyene kadar bi durup neden olmasın demek daha doğru. O tamamen o çiftin uyumuna, samimiyetine, çekimine bağlı kesinlikle. Zaten, günümüzde yıllar geçse bile ailesinin adını bile anmayan erkolardan geçilmiyor ortalık. Tanıştırıp ailesine dâhil eden adam gibi adamı bulan kadınların ciddi ciddi kıymet bilmesi lâzım 😃
İlk buluşma da ailesiyle tanıştırmak istemesi mi? Okurken bile bastı beni. Korkunç. İlk buluşmada güzelce zaman geçirmek varken neden böyle korkunç bir şey yapıyor ki?
Olmazdım garip gelirdi. Her şey zamanında güzeldir, acelecilik beni soğutur her zaman.
Teşekkür ederimm
Ricalarrr :D
İlk buluşma diyorsun ya hangi ara sevgili olmuşuz acaba?
Sanaldan tanışıp da buluşmadan önce sevgili olanlar var ya. Hani bu sitede de oluyor. :) Genel bir soru, nasıl tanımlamak istiyorsanız artık.
Teşekkürler 💫
Ricalar.
Cevap
5Cevap
evet, ilk buluşmada annesiyle tanışabilirim mesela bence sorun yok. Çok yabani bir insan değilim kesin çok severler beni zaten 😅
Ben olurdum yani ilk buluşma olduysa zaten yeterince tanıyor olabiliriz ya da güveniyor olabiliriz.. arada ki geçen zamana ve aramızda ki uyuma göre
Hangi ara sevgili olduk da ailesi ile tanışıyoruz 🙄😂
Zaten soruda öyle biriyle sevgili olur muydunuz diyorum. :D Daha sevgili olmamışsınız ki.
Hahahha :D Ben sandım beni eleştiriyorsun :D
Tamamdır jdj :D
İlk buluşmada aile tanışma Faslı çok gereksiz bir yaklaşım olur den birşeyleri kafanda oturtman getekiyor ki bunu ailene de acabilesin oyuzden etik olmaz
Tanıştığı bili ne olacak sonra 🤔🧐🧐
Tanıştırıp sonrada ayrılan var
Olurdum da ya anlaşamadık falan. Ailesi bir de kin beslemesin 😂
Yani bilmem korkmam … akışa belki tanışmak durumda kalırsın… çok sorun değil…
Fazla gelir bana.. Ben bu ilişkiyi taşıyamam
İlk buluşmada böyle şeylere gerek yok
Seni etkileyip düşürmeye çalışıyor muhtemelen hemen atlama
Tam tersine, kaçar giderim :D Böyle bir şeye atlayan erkeğin Allah yardımcısı olsun :D
😂 ben sorani kız diye düşünmüştüm bakmamisim😂
Kjdj
Olur sıkıntı değil.
Hemen topuk 😂😂😂
Ailesi eglenceli ve samimi insanalarsa olur 😂
Bilemiyorum cok erken degil mi
Ay aksine uzak dururum
Erken gelir bana
Değişik. vardır onda bi haltlar
hayır olmam
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?