Bence sevgililik aşamasında iki tarafında birbirinin annesiyle tanışması gereksiz. (Yalnız bizim ülkemizde gereksiz ) Neden diye sorarsan bazı erkekler annelerinin ağzından çıkmayıp sonra anne etkisinde vs kalıyorlar. Hadi bu sebebi geçtim önce iki taraf bi birbirini tanısın sonra iş eğer gerçekten ciddiye binerse tanışsınlar.
Yüz yüze ile bırakılan ilk intibanın etkisi her zaman çok farklı olur telefonda insanlar birbirlerine enerjilerini geçiremeyebilir. O yüzden ben her zaman yüz yüze görüşmekten yanayım.
Tabiki de yüz yüze olmalı. Telefonda tanışma mı olur bu ilk ve en önemli tanışma. Bunu ciddiye alıp, önemseyip giderek yüz yüze tanışarak daha çok gözlerine girebilirsin.
Karşı aileden kişilerle görüşülür ilk kendi ailenden canayakın ikna kabiliyeti yüksek insanlar seçilir ortam sıcacık olur ve böylece aileler arası kaynaşma sağlanır
Ben ilk annesiyle telefonda konuşmuş sonrasında yüz yüze ablası ve annesiyle tanışmıştım… bilemiyorum şartlara göre hareket edilebilir bi kuralı yok bence…