Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMerhaba, Sorunda ilk tanışma esnasındaki konuşma ve iletişim konusunda nasıl davranmanız gerektiğine dair yardım istemişsin. Konu sevgili ailesiyle ilk buluşma olunca heyecan seviyesi ister istemez level atlıyor. Sorunda da bahsettiğin gibi; ❤️ Sevgilinin ailesiyle tanışmada neler konuşulur? ❤️ Hangi konuları açmalıyım ya da açmamalıyım? ❤️ Sevgilinin ailesiyle konuşulacak konular neler? şeklinde detaylandırdığın, aklına takılan soruları yanıtlamaya çalışacağım. Peki kendini kolayca kabul ettirmek ve sevdirmek için neler yapmalısın? Baştan söyleyelim ben klasik hanımcık gibi kendinden feragat et gibi tavsiyelerde değil daha farklı yöntemlerle olaya yaklaşacağım. Başlayalım.
Öncelikle sakin ve kendinden emin ol

Kendine güvendiğini görsünler. - Sevgilinin ailesinin seni ne kadar kabul edip etmediğini bilmiyorsun. Baştan sana karşı ön yargıları varsa bile bu ilk buluşmada hepsini defeatle yıkabilirsin.
- Bu nedenle "beni sevmiyorlar zaten", "işimi küçümsemişlerdi beni beğenmiyorlar", "oturduğum yer onlar kadar iyi değil" gibi panik odaklı davranışlardan kaçınmalısın.
- Tamamen kendine güvenmeli ve karşı tarafa prensipleri ve takıntılarını doğru oranda tuttuğunu göstermelisin ki seni takdir etsinler. Komplekssiz insanlar her zaman daha çabuk kabul görürler. Takıntılı tavırlardan olabildiğince uzak durmalısın.
Kendinle ve ailenle ilgili çok bilgi verme

- Adab-ı muaşeret gereği genellikle sevgili aileleri tanışması esnasında ailenin hal hatrından fazlasını sorması pek doğru olmaz.
- Ancak ailede bazen lafını bilmeyen ya da senin hakkında daha fazla bilgi almak isteyen bu nedenle tuzak sorularla seni sindirmeye çalışan kişiler olabilir.
- Özellikle senden önceki sevgilinden dili yanmış bir aileyse sıkı sorularla çok güçlü bir imtihana hazırlıklı ol.
- Cevaplarını mümkün olduğunca kısa tut, ailenle ilgili gelen sorulara çok detaylı bilgi vermene gerek yok. Konuyu "sizin gibi onlar da işte, emekliliğin tadını çıkarıyorlar, torunlarını seviyorlar " şeklinde güzelce örtmeyi dene.
- Bunu ileride her iki aileyle de muhatap olduğunda, her iki ailenin sırrı kendi içinde kalmalı şeklinde yorumlayabilirsin.
Sürekli ben diye vurgulayarak kendini övme

Sürekli ben deme, kendini sürekli öne atma - Toplumumuzda en çok yapılan yanlışlardan biri kadınların kendini bir erkeğe çok hamarat olarak tanıtması, mutfakta, evde, işte iyi olduğunu ispatlamaya çalışıp erkeğe seçim hakkı verilmesidir.
- Erkeğin meziyeti ne? Bunu sorgulamak nihayet yeni yeni başlamaya başladı. Konumuza dönersek, kendini övebilirsin.
- Hatta güzel özelliklerin üzerine konuşman artı katacaktır. Ancak sürekli "ben dünyanın en iyi aşçısıyım, ben iş yerindeki en çalışkan insanım, ben olmasam işler yürümez" tarzında konuşursan inanılmaz negatif bir izlenim oluşturursun. Bu yüzden kendini övme dozajını iyi ayarlamalısın.
Konuşurken el hareketleri ve mimiklerini aşırı kullanma

Aşırı el kol hareketi ve mimik yapma - Sevgilinin ailesine sempatik görünmek istemen kadar doğal bir davranış yok.
- Ancak konuşurken duygularını daha iyi ifade edebilmek için ekstra jest, mimik kullanman seni inandırıcılıktan çok uzağa itecektir.
- Yapay ve samimiyetsiz bir kişi olduğun izlenimi uyandıracaktır. Bu nedenle konuşurken ses tonunu, mimiklerini, kahkahaların aşırıya kaçırma.
- Yüzünde her daim bir gülümseme olabilir, normal durabilirsin ancak her olayı aşırı jest ve mimikle anlatıp olayın içine aşırı el kol hareketi de eklersen antipatik durabilirsin.
Sürekli canım, tatlım, çok tatlı gibi ağdalı cümleleri kullanmamalısın

Gereksiz iltifatlardan kaçınmalısın. - Evet belki ileride sen de o ailenin bir bireyi olmak istiyorsun ve temeli şimdiden sağlam bir şekilde atmak istiyorsun.
- Bunun için güzel, iltifatvari cümlelerle karşı tarafın kalbini çalmaya uğraşıyorsun.
- Buraya kadar normal. Ancak ilk kez tanıştığın insanlara her ne kadar sevgilinin ailesi bile olsa sürekli canım, cicim, balım demen, gerekli gereksiz her şeye "ayy çok tatlı/tatlısın" demen belli bir yerden sonra kabak tadı verecektir.
- Her cümleye iltifata yaklaşman da senin dürüst bir kişi olmadığın izlenimini uyandırabilir.
- Özellikle sevgili aileleri bunu "görmüş geçirmiş, ağzı iyi laf yapıyor, bizim kızımız/oğlumuz saf" şeklinde yorumlayacaktır.
- Bu da seni tatlı sevimli bir sevgili/eş adayı değil de, işini yürütmeye bakan ağzı laf yapan bir insan olarak görmelerini sağlayabilir.
- O yüzden tatlı ve süslü kelimelerini kullansan da aşırıya kaçmamalı ve aşırı iltifattan kaçınmalısın.
- Aşırı iltifat hem samimiyetsiz bir davranıştır hem de övülen kişiyi belli bir yerden sonra boğabilir.
Siyaset ve ideolojik görüşler için tanışma evresi hiç uygun bir zaman değil

Siyasetin hiç sırası değil! - Siyaset günümüzde nerede yok ki? Hayatımızın her alanında var.
- Ekonomi, alım gücü derken konu illa ki bir yerden bir şekilde siyasete geliyor. Kimle konuşursak konuşalım bu kural değişmiyor.
- Ancak her sohbetin belli bir yeri ve zamanı vardır. Karşılıklı olarak kendini birbirine kabul ettirme ve dengede durma yarışı olan bu ilk buluşma/aileye kabul evrelerinde ilk iş, karşı tarafta pozitif bir izlenim yaratabilmektir.
- Bu izlenimi kahvehanede siyaset konuşur gibi yapmamak gerekir. Tanımadığınız sadece sevgiliniz vasıtasıyla hakkında fikir yürüttüğünüz insanlar belki de sevgilinin sana anlattığı ideolojiden değildir.
- O yüzden ilk etapta daha çok dinleyici ve gözlemci olmayı seçmek çok daha akıllıca ve stratejik bir adım olacaktır. Böylelikle olası fikirsel farklılıklardan doğabilecek bir çatışmayı da önlemiş olur, davranışlarınızı kişisin göre ayarlamış olursunuz.
- Bir nevi nabza göre şerbet evet! Ancak nabza göre şerbet olmazsa dünyanın hali nice olurdu. Yani bazen tolere edip dinleyici olmak sana çok şey kazandırır.
Giyim, kuşam kıyafet konusunda net çizginiz olsun

Giyim kuşam kıyafet konusunda çizginiz olsun - İster dekolteli giyinmeyi sevin ister dekolte sevmiyorum asla tercihim olamaz deyin kendinizi netseniz bu konuda tamamen öyle yansıtın.
- Sakal seviyorsanız sakal, sevmiyorsanız sakalsız gidin. İnsanın istediğini giyememesi kadar dramatik nadir olay vardır.
- Çünkü giyim direkt özgürlüğe alakalı bir kavramdır.
- Özgürlüğünüze yapılacak en ufak müdahale ve sizin burada bir kere verdiğiniz imtiyazın mutlaka devamı olacaktır.
- Eğer giyiminize karışılmasından rahatsız olacaksanız bunu en başta belirtin.
- İlla ki assolist tadında çok ağır kıyafetlerle, aşırı makyajla böyle bir tanışmaya gitmeye gerek yok.
- Ya da olduğundan çok farklı görünmeye de gerek yok ki bu en çok sizi sıkar.
- Kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde giyinmeyi ve sevgilinin ailesinden buna saygı göstermesini beklemelisin.
- Ben bunu giyemem sevmiyorum, tarzım değil deme hakkın her daim olmalı. Bu konuda kendini çok da sıkmamanı öneririm.
Sen de soru sor pasif kalma

Sende sorunu sor, sürekli cevaplayan olma. - Sürekli soru cevaplamak elbette çok sıkıcı. İnsana kendini lisede sözlüye kalkacak ama bilmediği yerden soru gelirse ne yapacağını şaşıran toy bir genç psikolojisi veriyor.
- Baktınız sorular çok mu sık geliyor, görümce aday adayı soru üstüne soru sorup seni köşeye mi sıkıştırmak istiyor? Hemen güzel bir soruyla ters köşe yapıp onu şaşırtabilirsin.
- Tam bu esnada kendini toplamadan başka bir soru daha sorarak okları kendi üzerinden karşı tarafın üzerine kaydırabilirsin.
- Çift soru yöntemi çoğu zaman üzerinize gelindiğinde karşı tarafın ilgisini kolaylıkla dağıtabilecek bir tekniktir.
- Size düşünme payı, sohbete denge de getirir. Böylece soru yağmurundan kupkuru bir şekilde ayrılırsınız. Sorular karşılıklı olursa iletişimin gücünü de dengede tutmuş olursunuz.
- Sorular karşılıklı olsun, ne hep siz soran taraf olun ne de onlar hep soran taraf olsunlar.
- Karşılıklı iletişim mutluluğun anahtarıdır, tersi iki taraf için de yorucu olacaktır.
Sevgilinizin küçüklüğüyle ilgili bir konu ortaya atmayı dene

Böylece bağlarını anlama şansına sahip olursun - Bunu pat diye yapma elbette. İlk önce ortamda bir çocuk varsa ya da ortamda çocuk resmi varsa hiçbiri yoksa kendi davranışını çocukluk çağıyla ilişkilendiririp sevgilinin çocukluğu konusunu açabilirsin.
- Böylelikle aile içindeki bağlar konusunda fikir sahibi olman kolaylaşacaktır.
- Ailenin çocukluk anılarıyla ilgili verdiği cevapların hızına dikkat edebilirsin.
- Kolaylıkla ve hızlı şekilde detaylı bir şekilde cevap veriyorlarsa aile bağları güçlü demektir.
- Ancak detayları pek hatırlamıyorlar, konuyu geçiştirmeye çalışıyorlarsa aile bağları konusunda bir problem olması muhtemeldir.
- Böyle küçük test ve gözlemler yoluyla ailede nasıl davranmam gerektiğini ölçmek senin işini kolaylaştıracaktır. Aile bağları sıkı insanlar "birlikte yemek yeriz, bize kalmaya gelirsiniz, birlikte şuraya gideriz" gibi terimleri beğenirken, aile bağları güçlü olmayanlar "herkes ayrı yaşamalı, herkesin hayatı kendine, tek yaşamak güzel hobilerine daha kolay yönelebilirsin, dünyaya bir kere geldik herkes kendine baksın" tarzında sohbetleri daha çok seveceklerdir.
- Zaten buradaki kilit konu da budur. Yani herkes kendisini anlayan bir gelin ya da damat adayını sevecektir.
Prensiplerinizi arkanıza saklamayın

Prensiplerini her zaman koru - Çoğu zaman ilk etapta "benim dediğim olmasa da olur, köprüyü geçene kadar her şeye tamam derim, sonra bildiğimi okurum" diye düşünüyorsan bunun hiç de düşündüğün gibi kolay olmadığını anlaman gerekmektedir.
- İnsanlar bu aniden değişen tavrını çıkarcılık olarak yorumlayacaktır.
- Dolayısıyla bu tutumunun ileriki evrelerde aile içi çatışmalara sebep olacağı için kavgasız gününün geçmemesi kuvvetle muhtemeldir.
- En güzeli en başta "benim mesleğim bu, benim branşım bu, ben çalışma hayatımı bırakmak istemiyorum, ben şu şehirde yaşamak istiyorum, evimde sürekli ailen kalamaz/kalabilir" şeklinde isteklerini ve beklentilerini kırıcı olmadan ama olabildiğince net bir şekilde ifade etmelisin.
- Net bir duruşunun olması ve sözlerinle de duruşunu desteklemen sana gelecek günler açısından büyük bir rahatlık getirecektir.
- Herkes herkesin beklentisini bilirse iletişimin yönü ona göre değişeceği için aile içi sürtüşmeler minimum düzeye inecektir.
Evet ben on maddede bu işi detaylıca anlatmaya çalıştım. Her zaman derler, hanım hanım, efendi efendi giyin git. Ben buna karşıyım. Bir insanın olduğu gibi kendini kabul ettirmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu yüzden kendinden verilen ödünlerin saygı değil başkasını mutlu etmek için kendi özgürlüğünden vermek olarak yorumluyorum. Kendin olmaktan elinden geldiğince ödün vermemeye çalış derim ben klasik düşüncelerden farklı olarak. Bugün alttan aldığın her şeyle yarın tekrar tekrar yüzleşeceğin gerçeğini göz önünde bulundurmak gerekli. Elbette seçim senin... Umarım görüşüm senin için faydalı olmuştur, bol şanslar.🌺
81 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
65
Cevap
63Cevap
Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. Önce hal hatır sorulur mümkün olduğunca kuyruğunu sıkıştır ve utangaç tavır takıl 😅 ne soruyorlarsa az süsle öyle cevap ver! Net ol lafı dolandırma. Belki seni denemelik yem atabilirler kesinlikle o yemleri yeme 😂 ilk izlenim çok önemlidir! Ilk izlenimde iyi görünürsen daha sonrası için işin daha da kolay olur! Çok rahat olma çokta kendini germe ortayı bul gerisi kolay 😊 onlara benzer davran huylarına git. Eğer huylarına gidersen iş tamam👍 erkek arkadaşından birkaç tüyo al neleri severler nelerden hoşlanmazlar dersine çalış git...
23 Yorumla- +1 yıl
@the_pasha askeri mülakata girdim emin ol daha kolay daha az stresli 😂
Temiz giyin ve bakımlı ol. Kibar ve nezaketli ol. Kendini tanıt. Hatırlarını sor.
Mutlaka gündeme gelecektir kendinden bahset. Okuyorsan okulunu, bölümünü çalışıyorsan işini, pozisyonunu anlat. Kendinden emin konuş. Kendi ailenden bahset.
Şebeklik, cıvıklık yapma. Siyaset ve din konularına girme.
Bir arkadaşımın hikayesini anlatmadan geçemeyeceğim. Arkadaşım öğrenciyken epey zengin bir ailenin kızı ile flört ediyor. Ailesinin yanına gittiğinde, ayağında pis bir kot pantolon, ayağında yırtık espadriller. Bacak bacak üstene atmış, sigara içiyor. Kızın babası bir ara gelecek ile ilgili planlarını soruyor. "Bilmem hiç düşünmedim" diye cevap veriyor. Bu görüşmeden sonra baba, kızının bizim arkadaşla görüşmesini yasakladı.21 Yorumla- +1 yıl
Adam haklı. Yasaklamasın da ne yapsın? Bu durum erkeğin kızı hiçbir şekilde ciddiye almadığının göstergesidir.
Onlarla buluşmadan önce sevgilinden onlar hakkında çok detaylı bilgi alman lazım, örneğin sevgilinin annesi hangi yemekleri sever? Bunu öğrendikten sonra laf arasında biliyor musunuz... Teyzeciğim ben şu yemekleri çok iyi yaparım diyebilirsin, aynı şekilde diğer aile üyelerinin sevdiği şeyler, ilgi alanları, hobilerini ve düşüncelerini öğrenerek sohbeti ona göre yönetebilirsin tabii tüm bunları yaparken davranışlarına da dikkat etmelisin, yapay bir mütevazılıktan ziyade samimi, içten, saygılı ve becerikli bir kız duruşu sergileyebilirsin. Sık sık gülümse ve kendini kasma, çok fazla konuşma bırak ilk tanışmada diyaloğu onlar yönetsin.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyeceğim halde kızın ailesi tanışmaya çapıracak kadar deyyuslaşmışsa konuşmama da gerek yok. "Çıkın bizi yalnız bırakın" da diyebilirim. İş bitince çağırırım babsıyla iki tek atıp nasıl vakit geçirdiğimi anlatırım. Sonuçta öyle bir baba saygıyı hak etmez.
00 Yorumla
+1 yılsevgilimin ailesiyle tanışmadan önce bu konuda sevgilimin ailesi hakkında bilgi alırım ve ona göre davranırım sanki çok büyük şirkete iş görüşmesine gider gibi şık giyinirim. sevgilimin ailesine onların beğeneceği hediyeler alırım telefonumu kapatırım. asla siyasetten bahsetmem onların soracakları soruları mütavazi bir şekilde cevap veririm onları övecek süslü sözler söylerim fazla konuşmama efendiliğimi bozacak davranışlardan uzak dururum..
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilinin ailesi haliyle önce seni tanımak adına seni sorguya alırlar ve sonra sana ailenle ilgili sorular sorarlar ve
sende sevgilinin ailesini tanır, bu sayede sevgilinin nasıl bir ailede yetişmiş olduğunu bizzât gözlerinle görmüş olursun.
Bilmem iyi özetleyebildim mi?00 Yorumla Sevgilinin ailesiyle konuşmaya gittiğinde soruların onlardan gelmesini beklemelisin! genellikle ailen ile ilgili bilgiler almak isterler sende bu sorulara dürüst cevaplar vermeli ve güler yüzlü olmalısın. Kendi ailenle sevgilinin ailesiyle ortak noktalar bulup sende onların üzerinden sorular sora bilir veya konu açabilirsin. Servis hazırlanırken kesinlikle sende yardıma gitmelisin. Genellikle ilk tanışma çok uzun sürmez o yüzden çok fazla kasıp hatalar yapma.
10 Yorumla
+1 yılErkek arkadaşının çocukluk fotoğraflarını görmek isteyebilirsin aile albümüne bakabilirsin, böylece aile üyelerini de tanımış görmüş olursun. Giderken elin boş gitmemeni tavsiye ederim, küçük bi hediye alabilirsin. Tatlı Gibi. Erkek arkadaşın gibi annesine anne dememelisin misal, abla ya da hanım diyebilirsin. Mutlaka eve gidince ellerini yıka ya da dezenfekte et onlarla tokalaşmadan önce. Buna dikkat edebilirler coronadan dolayı.
Kendi aileni , neler yaptığını istediğin kadarıyla anlatabilirsin. Erkek arkadaşınla nasıl ve ne zamandır tanıştığınızı paylaşabilirsiniz. Gelecek hedeflerinden bahsedebilirsin. Aileden biri sana sormadıkça sen onlara soru yöneltmemeye çalış derim. Her iki tarafta istediği konuyu istediği kadar anlatsın, zorlamayla böyle pat diye sorularla cevap vermek zorunda bırakılmasın bence. Normalde nasıl giyiniyorsan davranıyorsan ondan çok uzaklaşmamanı tavsiye ederim ( sonuçta seni tanımak istiyorlar) .20 Yorumla
+1 yılMexiyetlerinden eğitiminde onu ne kadar çok ve temiz hislerle sevdiğinden bu hayatta yeni bir anne baba sahibi olacağı için mutlu olduğundan. Büyük bir aileye sahip olacağı için huzur dolu olduğundan. Onun anne babasına ne kadar da tatlı insanlar olduğundan bahsedilebilir🙂 bu arada çek falan istemiyorum. 😄
10 Yorumla
+1 yılÇok kasmamak lazım panik öldürür, elbette kibar ol ancak gerçek karakterinden çok şaşma çünkü eninde sonunda o karakter ile yüz yüze kalacaklar. Eğer enerjik bir tip isen kendini baskılama sakin biri isen enerjik gibi davranma. Ne sorarlarsa ona cevap verirsin, kendinin de sorman gereken bir soru konu olursa mutlaka sormalısın ancak çok özel ailevi meselelere girme bu yanlış bir imaj çizebilir. Onun dışında kendin ol, kendini kabul ettirmek için değil tanışmak için gidiyorsun
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden kendini kasmaya başlamışsın, bırak oraya gidince onların size sorularından zamanınız kalmayacak ne konuşacağınıza, düşünmeniz gereken konu yok herşeyi akışına bırakın yani siz bir konuya adapte olupta gününüzü haram etmeyin.
20 Yorumla
+1 yılŞimdi tüyo olarak şurda başla
Babayla fazla muhattap olmazsın fakat babayı etkilemenin tavlamanın yolu basit
Tanışmaya gittiğinde mutfağa dal direk ben götüriyim ben ediyim de kayın babana hizmeti sen yap
Bu davranış Sevgilinin içten içe " Lan galiba istediğim kadın bu " imaji çizecektir.
Konu açmana bile gerek kalmaz
Anneye gelince hep kaynana statüsünde kaldım bilemiyorum20 YorumlaMerhaba ,, sevgilim ailesi ile ilk tanışmada konuşma olmamalı diye düşünenlerdenim,, o mülakatı onlar beni tanısın acısından onları sorularını cevaplamak ile geçiririm
00 Yorumla
+1 yılBak kesinlikle rahat olma okadar az diken üzerinde dur rahat takılan insanlar göze pek cazip gelmez bence pek fazla konu Açma soru sorduktalarında cevap ver tebessüm et güler yüzlü ol ailenden bahset konu açıldımı okadar bence işin kolay sorarlar cevaplarsın mütevazi ce
00 Yorumla
+1 yılÖnce aileyi tanımak gerek. Zira ip uçları vardır. Masada oturma düzeni, babanın konumu, annenin konumu. Evde eşyaların düzeni her şey ipucu
13 Yorumla- +1 yıl
Ajan mısın kardeşim
- +1 yıl
@Emirhanqiq.)
- +1 yıl
😂😂😂
Havadan Sudan muhabbetler takılma bu kadar zaten laf lafı açar
11 Yorumla- +1 yıl
Aynenn
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHavadan sudan konuş işte bilemiyorum bende hiç yaşamadım ki kfkfk
10 Yorumla
+1 yılBence geliyor; Aileye uyum sağla devamı doğaçlama gelişicek :)
00 YorumlaBırak ilk soruyu onlar sorsun konuşmayı onlar yönetsin sonra kendi ailen işin vs gider
00 Yorumla
+1 yılNe konuşursan konuş, fazla konuşma. Çok söz çok risk.
10 Yorumlarahat ol onların senı yonlendırmesıne ızın ver bu kadar basit.
00 YorumlaSen merak etme onlar hep sana soru sorarlar 30 dk sonra bakmışsın aileden olmuşsun yani hiç gerilme
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen düşünme bunları, zaten onlar yeterince konu açar sorar...😉
00 Yorumla Avrupa birliği müktesebatı konuşulur sonra da anayasa hukukuna geçilir
11 Yorumla
+1 yılDoğal davran her şeyi onaylama. Ailenden bahset zaten sorarlar. Erkek arkadaşının küçüklük hallerini sor. Samimi ortam olur hemen. Hatta albümler bile çıkar. Sıcacık ortam olur.
00 YorumlaÇocuğun annesine kendi yörenizden az bilinen güzel bir tarif ver, içerde adamın olmuş olur hemen benimser seni
00 Yorumla
+1 yılİş güç meslek aile memleket gibi temel konular. 2. 3. Ve sonraki birebir yakaladıklarında detaya girerler
00 YorumlaAkışına bırak kendini kasma, onları gözlemledikçe tecrübe edinirsin.
00 Yorumla
+1 yılher şey konuşulur hava da şu da.. iş güç de
00 Yorumla
+1 yılgenelde boş muhabbetler...
00 Yorumla
+1 yılHAl hatır sorulur ve ne işte çalışıyorsun
00 Yorumla
+1 yılİlk baş kendimi tanıtırım
00 YorumlaSevgili ve ailesi sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılHersey.. 😂
00 Yorumlaİş güç kariyer ve sorumluluk yükümlülükleri